MasterChef България, Тема 3

• 41 267
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
Преди две седмици, с идеята да вкарам малко модернизъм в кухнята, си купих въпросния фенел от Лидл. Е, още отлежава в хладилника, вкъщи заявиха, че няма да хапнат такова нещо, ухаещо на мастика и сега се чудя къде да го пласирам, че да не се забележи  Joy Все пак не е евтинко  Laughing

Раличка, сготвен не ухае толкова натрапчиво и силно, опитай.  Peace

Pipi, този анасонов аромат е от този тип, които или обичаш, или мразиш и ти е непоносим. Безразлични няма.  Laughing

За да не разводнявам темата
Скрит текст:
Като дете боледувах често от бронхити и ми изписваха един приготвен в аптека сироп, който смърдеше ужасяващо на анасон. От тогава тоя "аромат" не го понасям!

# 106

Дарине, нахално ли ще е от моя страна да попитам каква е причината "вкусно" в блога ти да е изписано с "ф"  Blush Подозирам опит за различност някаква, но на мен лично ми боде очите  Confused Не, че си питал за мнения, ама да си кажа  Grinning

Ами то си пише що - http://fkusno.com/?page_id=2
Ок  Peace

# 107
Ей, оспамихме темата с това Резене или див копър (Foeniculum vulgare), наричано още копрец,  … , лъжлив сминдух)Mr. Green

На мен почти всички са ми симпатични.  Heart Eyes
Мариела ми е смешна, но откъм манджи се представя добре. Само момичето със символиката не ми е много на място. Символите ми идват too much. Усещам, че ще е една от първите отпаднали.

# 108
Амчи ролки на краката, я! Зима е още, кой се епилира в студа?

hahaha hahaha

# 109
Да се намърдам и аз тук.
Обожавам такива формати и нагласени или не, все ми доставят удоволствие.

Гледам подхванали сте фенела(финокиото, резенето). Това чудо не можах да го оценя по достойнство, не ми допадна, нито готвено(свекърва ми го гласи по италиански, по гръцки, все тая, за мен си е бляк, така си остана недооценено и недокоснато), нито на салата го одобрих. Не е моя продукт.

ТАНЯ, не ви ли прилича на Джоли. На мен страшно ми прилича на нея. Много е хубава, видях, че пише и в темата. Таня, успех и от мен.  bouquet

Аврам е уникален, няма такива физиономии просто. Сладък е.

Кити, както я наричате, мисля не е лоша, но демонстрациите и не и правят добра услуга. Не я харесвам.

Нямам търпение за предстоящия епизод. За мен това предаване е глътка наслада сред 1000та надпреварващи се за вниманието на зрителя формати и ми доставя удоволствие.

# 110
  • Berlin
Таня е по-хубава от Джоли, моля.  Peace
Утре в Преди обед ще бъде Елена.

# 111

Аврам е уникален, няма такива физиономии просто.

Аз бих казала това за Дарин, няма друг такъв поглед , когато се оказа, че е пропуснал водата в супата. Че дори беше леко изненадан от себе си -" Ми да, тя водата е по подразбиране."

# 112
Таня е по-хубава от Джоли, моля.  Peace
....

Далеч съм от мисълта да правя сравнения коя е по хубава, нямам такива намерения. Просто констатирах, наистина има прилика, а никой досега не прочетох да я е отчел. Когато я видях за първи път, възкликнах, ааа Анджелина Джоли. А, че е хубавица и е ужасно мила, не споря, такава е, прекрасна комбинация, хем хубава, хем способна, хем възпитана.

Биляна, може. На мен Дарин също ми е приятен, но фризьора цепи мрака, такъв сладур е.

# 113
  • София
Много се възмущавам като готвят жените с пуснати коси.
А, много точно!! Веднага правя асоциация с косъм в супата....гаднико е.....бррррр..
Стискам палци на Симеон. Харесвам го.

# 114
На вкус и цвет...

няма да спорим кой по- по най - важното е да се забвляваме. И понеже Дядо хаджи ни подскукороса, Ето аз  до сега си търсих подпетените пашмеги, ролките си ги свалих току- що си сложих
ей тази престилка и въртя тиганя вече в очакване да се звънне на вратата!

# 115
  • На ръба..
Някой може ли да сподели историята на Симеон, явно съм я пропуснала.

# 116
Да, Симеон и на мен ми е симпатичен. Всъщност всички от мъжете. Симеон е бил наркозависим.

Ето видеото:

http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/simeon-chervenko … ato-spasenie.html

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 18:51 от Билян@

# 117
Ха сега де - нямам подпетени чехли  ooooh! Иначе пеньоара е антика - на мама е и гордо носи отпечатък на ютия, оставен от мен преди определен заплащително голям брой години. За утре ще мина да купя една палка и едни белезници, боди си имам и чорапи, пък и чизмите ще ги изровя  Laughing

Стига съм спамила темата. С нетърпение очаквам епизода тази вечер - а за капак от тези предавания, хъса ми за готвене нарасна сериозно и току-що спретнах супата на андре с 19 съставки (пропуснах дробчето, защото никой не го яде у нас). Сега да видя ще има ли кой да я яде  Thinking

# 118
Нямам пеньоар, подпетени чехли и ролки /нося кроксове вкъщи или боса и ползвам преса за букли/, но имам пълен набор от инструменти за строга господарка. Ще трябва да се опаковам явно. Mr. Green Whistling Whistling Whistling За журито и особено за Петър съм готова на всичко, любов какво да правиш?!

Момичето съм асоциациите ми е странна и ще я наблюдавам отблизо, за да реша дали ми е безразлична или несимпатична. Юлиана обаче със сигурност ми е.
Дарин, Ву, Аврам и Таня успех тази вечер! Heart Eyes

# 119
the slayer ,таман приключих и аз със супата ,но не намерих пресен девисил ,сложих сушен .Ухаеше чудно ,но детето още докато готвех се възмути каква  била тая супа без картоф  Crossing Arms
Днес  ще гледам и аз задължително ! Много ме вдъхновяват ,всички са ми симпатични !

Общи условия

Активация на акаунт