MasterChef България, Тема 3

• 40 807
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Много се възмущавам като готвят жените с пуснати коси.

# 91
И аз така....ама кво да се прави, такива са си.

# 92
  • На земята, която е всъщност звезда.

Благодаря! Успех на Ву!

Фенел а.к.а. резене купих в събота от Лидл. По спомен цената беше 3,40-3,50 за кг, една бройка, изглеждаща така http://www.bonapeti.bg/tema_na_sedmicata/Nepoznatoto-rezene-/ е около 250-300 гр.

# 93
  • София
Бебе, благодаря за страхотната тема!   bouquet

Не обичам фенел, защото не понасям аромата на анасон. Като е сготвен, ароматът е по-лек и горе-долу става, но не съм фен и го избягвам. Съответно не присъства трайно в моята кухня.  Laughing

# 94

Аз ще питам баба дали си пази някой от нейните пеньоари (даже и баба ми, която е 70 години не ползва пеньоар), иначе ролки имам   Mr. Green 

Аз нито пеньоар, нито ролки имам. Трябва след работа да отида до някой секс шоп, за да си купя нещо по-така. Може и по дантелено бельо да готвя, но поне едни жартиери трябва да си взема. Laughing

# 95

Не обичам фенел, защото не понасям аромата на анасон. Като е сготвен, ароматът е по-лек и горе-долу става, но не съм фен и го избягвам. Съответно не присъства трайно в моята кухня.  Laughing

+1 Не мога да се престраша дори да го опитам, като знам на какво мирише.

# 96
  • София
Ай да направи конкурс мис Мастър Шеф. Всяка кандидатка трябва да е с пенюяар, ролки на краката и подпетени чехли.

# 97
Ай да направи конкурс мис Мастър Шеф. Всяка кандидатка трябва да е с пенюяар, ролки на краката и подпетени чехли.

Joy

Ама ще готвим или само ще дефилираме  Laughing

# 98
  • София
Амчи ролки на краката, я! Зима е още, кой се епилира в студа?

# 99
  • София
Аз освен да отърча да си купя някой кожен корсет. Слава Богу, имам си жартиери и белезници, не съм се запуснала съвсем, както се казва.  Laughing Е, признавам, че досега ги ползвах за друго, но щом се налага и ще готвя така - пременена ала Домина.  

# 100
Офф, Юлиана ли е вегетарианката. Къде съм бляла като залагах. Ама нищо- може да ни изненада.
А Таня ми прилича на Анджелина Дж.

# 101
Преди две седмици, с идеята да вкарам малко модернизъм в кухнята, си купих въпросния фенел от Лидл. Е, още отлежава в хладилника, вкъщи заявиха, че няма да хапнат такова нещо, ухаещо на мастика и сега се чудя къде да го пласирам, че да не се забележи  Joy Все пак не е евтинко  Laughing
Много се радвам, че някои от участващите и съпругата на един от тях (адашка  Hug) се включиха тук   bouquet
Дарине, нахално ли ще е от моя страна да попитам каква е причината "вкусно" в блога ти да е изписано с "ф"  Blush Подозирам опит за различност някаква, но на мен лично ми боде очите  Confused Не, че си питал за мнения, ама да си кажа  Grinning
Моите фаворити са Симеон и Каролина. Много слънце и усмивки има и в двамата  Heart Eyes

# 102
  • София
Преди две седмици, с идеята да вкарам малко модернизъм в кухнята, си купих въпросния фенел от Лидл. Е, още отлежава в хладилника, вкъщи заявиха, че няма да хапнат такова нещо, ухаещо на мастика и сега се чудя къде да го пласирам, че да не се забележи  Joy Все пак не е евтинко  Laughing

Раличка, сготвен не ухае толкова натрапчиво и силно, опитай.  Peace

Pipi, този анасонов аромат е от този тип, които или обичаш, или мразиш и ти е непоносим. Безразлични няма.  Laughing

# 103
Дарине, нахално ли ще е от моя страна да попитам каква е причината "вкусно" в блога ти да е изписано с "ф"  Blush Подозирам опит за различност някаква, но на мен лично ми боде очите  Confused Не, че си питал за мнения, ама да си кажа  Grinning

Най-вероятно домейна "вкусно" е бил зает вече  Rolling Eyes

# 104

Дарине, нахално ли ще е от моя страна да попитам каква е причината "вкусно" в блога ти да е изписано с "ф"  Blush Подозирам опит за различност някаква, но на мен лично ми боде очите  Confused Не, че си питал за мнения, ама да си кажа  Grinning

Ами то си пише що - http://fkusno.com/?page_id=2
Нарекох го fkusno защото обичам винаги нещо да променям. Възприемам рецептите като предизвикателство да намеря нещото, което може да стане по-добре и по-вкусно. Понякога се получава.

Общи условия

Активация на акаунт