MasterChef България, Тема 3

• 40 800
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
Радвам се да гледам предаването. Очарователно е да виждаш артисти в кухнята. Журито показва стил - впрочем, когато опитвам ястие на сина ми или на очарователната ми съпруга, аз вече копирам или поведението на Виктор, или това на Андре: погледи, наклони на глава, втренчен поглед, процеждане на "мерси" през стиснати уста - кефи ми да се изживявам, че съм тях (това, разбира се, е на ръба на болестно състояние, но нека се порадва малко шизофренната част от моята душа). Само дето съм им дал престилка преди дегустацията Simple Smile

Ти хубаво се изживяваш като жури, но гледай да не прекалиш.А си и взел престилката на жена ти а си останал гладен за седмица най малко:)))Да не мислиш че журито у тях се държат така с жените си:)))

# 76
  • Berlin
Айде и vveesskkoo довтаса.

# 77
И аз го пробвах този фенел по Коледа /в нашата Билла има грешна табела "Феншел"/ - направих салато от него + авокадо и сок от грейпрут. Готистите ми много го харесоха.

# 78
Айде и vveesskkoo довтаса.
Тук съм отдавна, а пиша отпреди седмица почти. И на никого включил се след това не съм казвал, че е довтасал., а може би подобни термини са в реда на нещата в една тема за кулинарно предаване.
Този кипна, онзи пресоли манджата, тоя на всяка манджа мерудия, оня е загори-тенджера, всичко vveesskkoo втасал, та взел, че и довтасал.
biglubo, благодаря за предупреждението. Ще си опичам (rare to well medium) акъла повече

# 79
  • Berlin
Много точно казано. Laughing Peace

# 80
  • София
  Благодаря за новата тема! newsm51

# 81
  • Ню Йорк
С нетърпение очаквам днешния епизод.
Харесвам всички без Елена, Юлиана и разбира се "Кити" Wink
От останалите нямам още фаворит, за сега в мойте очи всеки има възможност да спечели.

# 82
 Whistling  Не мога да смогна да се запиша  Blush   Благодаря за хубавата ни темичка   bouquet  

Нямам търпение да видя точно как ще се развиват нещата при нас, и както бях писала в предната тема интересно ми е да видя на какъв тип кухни ще залагат жури и участници  Mr. Green  Искам да видя и отборните предизвикателства - на кое поле ще ги опънат да правят барбекю, или някое чеверменце и дроб сърма  Laughing

Не мога да си представя как някой който пипа с погнуса месо, ще ми готви и аз ще ям тази храна .... Както знаем храната приема както положителното настроение, така и отрицателното .... Все пак тя знае, че ще и се наложи в даден момент, да не кажа нон стоп да пипа месо и се чудя, защо се е записала  newsm78  

Аз ако трябва да транжирам заек, направо ще си умра там до заека  Sick Както са казали старите хора - Като те е страх от мечки, не ходи в гората  Peace

Фенел, гледах че има в Кауфланд  Flutter  Ще се поразровя за малко рецепти и ще рискувам някой ден, после ще докладвам  Mr. Green

# 83
  • гр.Пловдив
Благодаря за темата.

Аз пък все си мислех, че първото състезание ще е отборно. Ще ги разделят на два отбора и трябва да сготвят за 50 души например и хората да избират кои са о добри.

# 84
  • да има едно лесно - на мотора
  bouquet  за темата и снимките на участниците
Аз стискам палци на Нина и Симеон.

# 85
  bouquet за темата.

Връщам се да чета.

# 86
Кога успяхте да изпишете толкова много. Благодаря за новата тема на любезната ни домакиня   bouquet

Аз от сега си казвам, че ще стискам палци на Аврам и Боян. Всеобщата "любимка" не коментирам, но за довечера изрових един стар пеньоар (така ли се пише), извадила съм ролките и смятам да гледам шоуто в подобаващо облекло според препоръките. Явно според някой хора, образът на  домакинята варира между мърла с  протрит халат и ролки и някаква секс мацка, която готви само по престилка и с 3 кила грим на лицето (както наскоро се показа една известана светска личност в кухнята си - "готвейки"). Аз, готвейки с нормални дрехи и прибрана коса , май не се вписвам, но здраве да е.

И темата е образователна - до преди 5 мин и идея си нямах какво е фенел - добре че е гугъл и вие да се светна какво е това чудо.

Да не забравя - огромни благодарности за всички участници, които така мило споделят с нас рецептите си и нашата компания. Усех на всички, защото всички сте страхотни!

# 87
Благодаря за темата.

Аз пък все си мислех, че първото състезание ще е отборно. Ще ги разделят на два отбора и трябва да сготвят за 50 души например и хората да избират кои са о добри.

За отборно трябват капитани, а тях ги избират след готвене с мистери бокс и тайна съставка - 2мата с най-добри ястия  Peace

Аз ще питам баба дали си пази някой от нейните пеньоари (даже и баба ми, която е 70 години не ползва пеньоар), иначе ролки имам   Mr. Green 

Дали не можем да направим някакъв файл, в който всеки да си подреди любимците  newsm78

# 88
Облаче, и аз бих умряла до заека, прилича на одран пинчер..

# 89
Облаче, и аз бих умряла до заека, прилича на одран пинчер..

Hug  То и за тва не сме се явили там  Hug  Човек преди да реши да участва в такъв тип формат, би трябвало да си направи труда да погледне за какво става на въпрос  Peace

Общи условия

Активация на акаунт