MasterChef България, Тема 3

• 40 809
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мернах една снимка на журуто за тази вечер и Андре е сменил панталоните, не е голяма промяна, но бива  Mr. Green
Ако е снимано всичко в един ден, пък на нас ни го делят на три серии, нормално е да е с едни и същи панталони.

# 286
  • Sunshine state
Е, как в един ден и кастингите, и епизодите с отсяването, и вчера... Не ми се вярва.

# 287
  • София
Е, как в един ден и кастингите, и епизодите с отсяването, и вчера... Не ми се вярва.
Аз мислех само за тази седмица.Не съм обърнала изобщо внимание на дрехите им.Никога не забелязвам дрехите.Виж някакви шантави обувки бих видяла и запомнила, но дрехи не.

# 288
  • Sunshine state
 Laughing
Дано оправят звука, че в тия часове не мога да надуя ТВ-то и само слухтя какво говорят участниците. Освен,че детето вече спи, напоследък и ушите са ми заглъхнали и действително си е мъка.  Crazy

# 289
Laughing
Дано оправят звука, че в тия часове не мога да надуя ТВ-то и само слухтя какво говорят участниците. Освен,че детето вече спи, напоследък и ушите са ми заглъхнали и действително си е мъка.  Crazy
Аз нямам проблем със звука, чувам участниците и журито над музиката.  newsm78

# 290
  • София
"Да ти приличам на термометър?"  Joy

# 291
Паста!!!!!

Записах си всичко като добра ученичка - утре ще пусна видеото пак, ако съм изпуснала нещо.

Хайде сега двамата кандидат-шефове - да ги видим.

# 292
  • in Wonderland
ммм, тези равиоли изглеждат много вкусни.

Мисля, че Симеон ще се справи по- добре  Peace
А не разбрах, някой от пишещите тук участници казаха ли какво става с храната после? Те ли си я хапват или екипа?

# 293
  • София
"Да ти приличам на термометър?"  Joy
Доста просташко  Confused Има и други начини да обясни на хората как и защо се прави.

# 294
  • София
Ох, напълни ми се устата със слюнка  Grinning.

# 295
  • гр. Варна
Много ми хареса как са го измислили - Мастърклас  thumbsup

# 296
  • София
Пуууу, голямо напрежение, усетих се как съм се изправила на нокти чак  Mr. Green За Симеон съм!

# 297
Много интересно - а уж задачата изглеждаше лесна. Предполагам, че повечето им грешки са от напрежение и стрес.

А на колегите им на мостчето - лесно се критикува като не си долу и не се печеш ти  Laughing

Много се надявам Симеон да победи.

# 298
  • Варна
И аз съм за Симеон.Тоя Боян много ме дразни!

# 299
Оф, като че ли аз съм участник, така ми е напрегнато. За Симеон съм!

Общи условия

Активация на акаунт