MasterChef България, Тема 3

• 41 279
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
Засега само запис, вчера нямах възможност да гледам! Довечера задължително.  Peace

# 271

При положение, че ресторанта и не работи  за каква да се представи? Готвачка в отпуск за неопределено време или за безработна?

# 272
Аз прочетох следните коментари във фейса:
Владимир Митов  - Не смятам, че е редно Виктор Ангелов, който познава Симеон от години и тренира заено с него, да му оценява ястията, то е ясно, че всичко е нагласено, но все пак можеше да е по-прикрито. Огорчен съм от това, което се случва

Sladko Sladko  - Кажи честно  Ангелов тренира със Симеон. Боян профи готвач,а Аврам стилист в Хилтън. Яснооооо. Талантливите и обикновени хорица ще отпаднат първи!

Не знам дали са верни коментарите, но ми става не приятно като чета такива неща.

# 273
  • Berlin
Боян къде е готвил?
Едва ли шеф Ангелов си е извикал Симеон, за да го направи победител. Може само да го е поканил на кастинга, пък вече каквото дойде. То ще се окаже, че половината участници имат познати. Е, например Илияна Раева беше с Кристина, а Поли Генова с Елена в 1вия епизод.

# 274
Хора, престанете да четете какви ли не дивотии из нета, а гледайте предаването и се наслаждавайте. В днешно време до интернет има достъп и куцо и сакато и всеки може да пише, каквото си иска. Подозирам, че тези писания са дело на някой, който е приближен на някой от участниците.

# 275
Леле! И тази тема ще я изпусна  Shocked Толкова пишетеее  smile3556
Гледах вчера   chef Засега нямам фаворити, но май ще ми е мъчно за вегетарианката. Тя няма грам шанс, поради тази си специфичност  newsm78
А Елена ме дразни. Още не мога да разбера с какво, обаче  Rolling Eyes

# 276
  • София
Елена ми харесва, с урока, който е научила, с позитивизма си, който на моменти е малко прекален, но все пак предпочитам такива слънчево-усмихнати хора, отколкото намусените мрънкащи хора, търсещи вечно нещо негативно. Дано стигне напред.

Юлияна няма място в предаването, уважавам разбиранията й, стремежът й да има вегетариански ресторант (с удоволствие бих го посетила), но не разбирам готвач, който не може да опита това, което приготвя.

# 277
  • Разпиляна във въображението
Като се спомена ресторанта веднага се сетих кой е. В интерес на истината никога не съм виждала хора да влизат там. Може вечер да има, но през деня, когато съм минавала е бил празен.

# 278

Не знам дали са верни коментарите, но ми става не приятно като чета такива неща.

Ето затова не чета нищо във Фейсбук, много злоба, много негативизъм. Изливат помия с кофи. При представянето на Аврам ми направи впечатление колко е семпъл салона му. Но видите ли бил стилист в Хилтън, да се смееш ли или да плачеш. Дори и Симеон да се познава с шеф Ангелов какво? Той ли му готви? 

# 279
  • Ню Йорк

Юлияна няма място в предаването, уважавам разбиранията й, стремежът й да има вегетариански ресторант (с удоволствие бих го посетила), но не разбирам готвач, който не може да опита това, което приготвя.

Днес гледах повторението на епизода със супата. Всъщност Юлияна била вегетарианка от 4-5 години. Значи преди това си е яла месо. Тогава кому беше нужен целия тоя цирк?! Погнусената физиономия от супата, разбъркването на каймата с вилица, за да не я пипнела с ръка?! Наистина мястото и не е тук и се надявам и журито да стигне до този извод скоро.

# 280
  • София

Ето затова не чета нищо във Фейсбук, много злоба, много негативизъм. Изливат помия с кофи. При представянето на Аврам ми направи впечатление колко е семпъл салона му. Но видите ли бил стилист в Хилтън, да се смееш ли или да плачеш. Дори и Симеон да се познава с шеф Ангелов какво? Той ли му готви? 
Точно! Защото се гледа от толкова много хора, виждат се приготвените ястия и може веднага да се даде точна преценка, кое става или не става.  Има ли връзки...та то вече кой с кого не се познава...ей...само хорски приказки и все се търси нещо под  масата дали има...тууу..

# 281
И да има "нещо под масата", както е писала marchеva аз го гледам за да се забалявам, е поуначавам и по нещо.
Все пак не сядате ли за забавление пред тв- то? Сега ще гръмнат и заглавия как е нагласен победителят в предаването. Отделно постоянното сравнение на форматите с американския, английския и намсикой ми идва то мач. Хора тук сме на Балкните и вече сме толкова малко, че в една друга държава даже ни питат дали сме си всички роднини.  Grinning

# 282
  • Sunshine state
Тук действително е възможно да се познават тоя и оня без непременно това да означава шуробаджанащина.  Peace
Аз накрая на вчерашния епизод заспах,но не защото не ми беше интересно,а защото бях с температура и ми се доспа от Тера Флу-то.  Crazy
Хич не смятам коментарите на Боян за груби и неуместни- нищо такова не видях аз. Съвсем нормално си коментираше и му симпатизирам. Юлияна и за мен няма място в шоуто,съжалявам. Не може вселената да се върти около твоите убеждения и ме дразни тази показност у вегетарианците.
Петър рецетираше точно като първолак, както някой се изрази,а Андре бива да смени панталоните в горчичен цвят с други. Това със суфлето и аз не го схванах нещо. newsm78 Музиката трябва да я намалят малко,за да чуваме ясно говора. Би трябвало да е за фон,а тя си е направо силна. Пречи.
Днес не знам за кого да "викам"... Нямам любимец все още.  Peace

# 283
  • София
Мернах една снимка на журуто за тази вечер и Андре е сменил панталоните, не е голяма промяна, но бива  Mr. Green

# 284
  • Sunshine state
Мернах една снимка на журуто за тази вечер и Андре е сменил панталоните, не е голяма промяна, но бива  Mr. Green
Ха, честито да му е.  Party

Общи условия

Активация на акаунт