MasterChef България, Тема 3

  • 41 274
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
  • Berlin
  • Мнения: 12 932
То лава кейка много рядко присъства под името си в ресторантите, аз повече като суфле съм го срещала.
Всъщност Стефи тръгна да прави лава кейк, ама накрая дали не беше наистина суфле? Защото 2 пъти не й се е получило и накрая е направила резервната смес, може би е решила да не рискува трети път с течния център.

# 256
  • София
  • Мнения: 21 356
Аз бих искала монтажът на епизодите да е направен така, че да дават коментарите на журито и за ястията, които са най-зле. Примерно снощи не дадоха никакъв коментар защо ястието на Юлияна отива на елиминации, а според мен това е важно.

Вероятно и аз сега като гледам епизода, не бих направил такава декорация, но уверявам ви - ние в кухнята много малко имаме възможност да следим какво правят останалите и дали не се повтаряме с някого. Ето рецептата за моето предложение, което не е нито в най-добрите, нито в най-лошите - http://wp.me/p21l7D-xy

Да, наясно съм, че докато готвите нямате възможност да наблюдавате какво и как правят останалите и тогава със сигурност може да има хора с еднакви идеи. Но в случая ястието на Диляна беше избрано в най-добрата тройка в първото състезание и всички би трябвало да сте го видели как изглежда. А твоята украса беше във втория тур, което остави едно впечатление, че е взаимствано. Казвам го просто като наблюдател, без лоши чувства.  Peace

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 16:02 от Reinа

# 257
  • Мнения: X
Като каза Андре, снощи той се изцепи, че суфлето трябвало да престои поне 24 часа....    newsm78
Аз навсякъде съм срещала инфо, че суфлето се поднася почти веднага след изваждане от фурната, иначе спада/спихва и сле няколко часа не става за ядене.
Та?
Аз ли не съм чула добре или наистина готвачите са "страшни готвачи"?    Thinking

Много често в България се бъркат термините - Стефи реално готви т.нар. "лава кейк" с течен център, за който наистина сместа е добре да престои поне 24 часа преди да се пече. Суфле-суфле се прави, пече и яде веднага, защото обема в него идва от разбитите белтъци.
Значи, грешката все пак не е изцяло в моя "телевизор" ....    Grinning

# 258
  • Мнения: 1 055
То лава кейка много рядко присъства под името си в ресторантите, аз повече като суфле съм го срещала.
Всъщност Стефи тръгна да прави лава кейк, ама накрая дали не беше наистина суфле? Защото 2 пъти не й се е получило и накрая е направила резервната смес, може би е решила да не рискува трети път с течния център.

Това,което представи пред журито меже и да беше суфле,но когато журито я разпитваше по-време на готвенето пак го наричаха суфле. Simple Smile

И в двата случая си е интересен десерт. Simple Smile

# 259
  • Мнения: X
Аз не мисля, че като някои от участниците пишат тук и трябва да ги подкрепяме по подразбиране, че чак да ги наричаме отбора на бг мама.

# 260
  • София
  • Мнения: 2 746
Аз не мисля, че като някои от участниците пишат тук и трябва да ги подкрепяме по подразбиране, че чак да ги наричаме отбора на бг мама.

А защо да не ги подкрепяме. На мен са ми изключително симпатични пишещите в темата и общуването с тях е приятно. Все едно съседа ми да участва в предаване, а на мен да ми е все тая.

# 261
  • Мнения: 33 675
Какво стана с конкурса Мис Мастър Шеф бе. Кога ще го дават, та да видя кои пенюари са модерни сега.
Тези  Laughing
https://instagram.com/p/0WFsSwN-Ug/?taken-by=irinashayk

# 262
  • Мнения: X
На мен само Таня ми е симпатична.

# 263
  • Мнения: 1 055
А аз искам да попитам пишещите участници - какво става с приготвената храна след предаването? Изхвърля ли се или си я хапвате? Laughing

Тези участници ,които пишат в темата са и едни от тези,които ми харесаха още преди да почнат да пишат в темата и затова ги подкрепям. Peace

# 264
  • София
  • Мнения: 5 698
Аз пък ги подкрепям "нашите" хора. Имат достойнството да застанат тук с името си и с лицето си, да отговарят на всякакви въпроси, да се подложат на всички критики, да нямат право да разкриват допълнителна обясняваща информация. Не мога да преценя дали са най-добрите, но определено им симпатизирам.

# 265
  • Варна и...духом на Босфора
  • Мнения: 2 718
Какво стана с конкурса Мис Мастър Шеф бе. Кога ще го дават, та да видя кои пенюари са модерни сега.
Тези  Laughing
https://instagram.com/p/0WFsSwN-Ug/?taken-by=irinashayk
Ааааа,Денси,чехлите не са подпетени тукааа,не става така,съблюдавайте правилата!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дарин да се яви немедленно и да каже кой бий тунайт че нямам търпение! Mr. Green Mr. Green Wink Wink Wink Crazy Crazy Crazy Crazy Peace Peace

# 266
  • Мнения: 33 675
Подкрепям напълно нашите хора и преди, и след като пишат тук. Дарин го искам на финал дори.

# 267
  • На земята, която е всъщност звезда.
  • Мнения: 2 542
Елена в предаването Преди обед:

http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/hubavata-elena-o … anoreksijata.html

# 268
  • Асеновград
  • Мнения: 1 573
довечера ще стискам палци за Симеон , по ми е симпатичен. Peace
Стефи ми хареса защото , след провала намери начин да се справи и на всичко отгоре и в челната тройка. Simple Smile
Юлияна и  ,,Калинката,, не ме кефят , така че и да си заминат , няма да тъгувам. ooooh!

# 269
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 569

Гледах я днес, много я харесвам като излъчване и светоглед. Дано покаже и хубаво готвене!

Общи условия

Активация на акаунт