MasterChef България, Тема 3

• 40 801
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
И моята най-голяма забележка е свързана с косите на жените, пък и на мъжете. Редно е да слагат шапки.
Съжалявам за Таня, беше ми симпатична, но наистина не се справи добре със задачата тази вечер.

# 556
любимка ми е Юлиана , и този Аврам ми харесва- но не съм сигурно , че е заради храната му Simple Smile
аз съм вегетарианка и заставам  плътно зад Юлиана , Дано победи в това шоу! Успех!!! Peace Peace Peace

# 557
Не че ми е неприятно, но не виждам смисъла на толкова много състезания преди изгонването на състезател.
Няма никаква логика първо този който е загубил и със сигурност е на елиминации има едно състезание по малко. Обаче този пък който е с имунитет продължава да готви и в това, нищо че няма смисъл.
Иначе ако не се лъжа в американското си беше Мистериозна кутия - победителя печели предимство като това на Симеон или дори имунитет, после Елиминационен тест - гонят някой а двете най добри ястия са капитани на отборите в следващото състезани Отборното, там загубилия отбор отива на стрес тест и някой си ходи. И това се върти докато останат двама.
А и какво беше това отборно готвиха пак само за шефовете. 8 души само за три ястия за тримата съдии. По напрегнато е когато готвя за 100 тина души както е в американското. Тогава шаша е голям.

# 558
  • Ню Йорк
С темата за разпилените коси все ми идва на акъла за тоя виц:

Ресторант. Клиент започва току-що донесените му кюфтета и намира косъм.
- Келнер! В кюфтето ми има косъм.
- А-а-а! Нормално е! Готвача ни е еднорък и прави кюфтетата с едната си ръка върху гърдите. Пак добре, че не сте си поръчали пълнени чушки...

# 559
# 560
И както каза Виктор Ангелов вие сте 15 те най-добри хоби готвачи в България??????Да се смее ли човек или да плаче не знам,пълна трагедия.Потресаващо е това което гледахме вчера и днес,това са основи в кулинарията да замесиш тесто и да направиш крем карамел.От толкова много кандидати ,който се явиха и отпаднаха до този етап не мога да се съглася ,че това са най-добрите.Но така се получава като се залага на личните истории и всичко е по сценарий.И съм сигурна,че някой пак ще скочи ,че няма сценарий ,но преди това ще кажа погледнете само как ги групираха по отбори.Пълен цирк жалко за хубавия формат.

# 561
  • На земята, която е всъщност звезда.
Лафът на епизода за мен: След "деконструирания" крем-карамел на Таня Аврам поднася неговия с вид на френско сирене и Андре "newsm78 сега ти да не кажеш, че поднасяш аериран крем-карамел".  

Честно казано, има и по- слаби участници от Таня, но тя просто нямаше ден. Аврам, освен, че не се справи добре с десерта, се провали и като лидер на отбор. За мен той трябваше да е на нейното място.

# 562
# 563
Лафът на епизода за мен: След "деконструирания" крем-карамел на Таня Аврам поднася неговия с вид на оирене и Андре "newsm78 сега ти да не кажеш, че поднасяш аериран крем-карамел".  

+1

Мен ако питате всички трябва да са с шапки, защото и от мъж готвач може да падне косъм в ястието.
Да, де, ама трябваше да си ги получат още с първите престилки и така до края на шоу -то. Това определено си е пропуск, но забелязах , че и в чуждите предавания нямат готварски шапки.  newsm78

Да, точно така.  Wink

любимка ми е Юлиана , и този Аврам ми харесва- но не съм сигурно , че е заради храната му Simple Smile
аз съм вегетарианка и заставам  плътно зад Юлиана , Дано победи в това шоу! Успех!!! Peace Peace Peace

Поради уменията на Юлиана в кухнята и представянето й ли заставаш зад нея или само защото е вегетарианка като теб?

# 564
На Таня изглежда като нещо изгоряло, много изгоряло и .. абе много е странно.  Sick

# 565
ooooh! от тук нататък всяка манджа, която не ми се случи минава в графа "декнструирана"  Mr. Green

# 566
Eдин епизод тотално променя мнението ми за участниците. Мариела ми хареса и в отборната игра, готвеше си кротко каквото и беше възложено и това е, не се натрапваше, не спореше, беше изпълнителна, хареса ми. Хареса ми как си приготви крем карамела.

Таня - направо се изложи! Не била съгласна с избора на лидера?! Е да, ама е избран, примиряваш се и го слушаш, действаш отборно, другия път друг ще е лидер, не си избираш нещо до живот в крайна сметка. Отношението й към Аврам беше неуважително, ох-кане, превземане, как може да не знае това и онова, все пак говорим за аматьори, какво като не знае някой си сос там. Видя се колко е важна хармонията и отборния дух в другия отбор.

Стефан ми хареса, Ву и Каролина съвсем ми се издигнаха в очите, както и Дарин и Елена, готвеха в хармония, с разбиране помежду си, просто беше приятно да се гледат.

Между другото и аз до скоро до бях правила крем карамел, защото не обичах. После изведнъж реших да опитам да си направя и взе че ми хареса, оттогава правя понякога, ама ми идва прекалено сладък....но пък не съм тръгнала да се явявам в такова шоу де.

# 567
И аз не обичам крем карамел и не го правя, но те се явяват там уж с някакви сложни ястия и изчанчени наименования, а после една пица и крем карамел не могат да направят и то за 1час, час и половина.

# 568
  • София
Лафът на епизода за мен: След "деконструирания" крем-карамел на Таня Аврам поднася неговия с вид на френско сирене и Андре "newsm78 сега ти да не кажеш, че поднасяш аериран крем-карамел".  
...........
Добре си го спретнала..... Joy
ooooh! от тук нататък всяка манджа, която не ми се случи минава в графа "декнструирана"  Mr. Green
ШЪумрЪ.... Joy Joy Така ще започна да ги говоря за моите пици....ами не ги умея...мажа, разточвам, изпичам и пак не ми стават, но от тук нататък ще си ги наричам, деконстроирани... Joy Joy
Мариела и на мен ми хареса, като изпълнител тази вечер.

# 569
  • София
Стефан ми хареса, Ву и Каролина съвсем ми се издигнаха в очите, както и Дарин и Елена, готвеха в хармония, с разбиране помежду си, просто беше приятно да се гледат.

Десертите и на двата отбора бяха много добри. Този на Дарин и Елена беше интересен, със смели комбинации.  Peace
От малкото, което показаха за синия отбор, останах с впечатлението, че те работеха изключително отборно. 

Общи условия

Активация на акаунт