Отговори
# 690
Звезде Hug Heart Eyes мерси.. Laughing
Ренку, ми баш Белгин я бутна отзад с колата и тя загуби контрол и се обърна ooooh!
Зиз, убаво, в петък Peace Ренка ако не спи може се разсоди и тя Party

# 691
Бегам вече сероизнУ, после ше се отбием по диагонал  Grinning Hug
Ай беги да пишеш за Турския туризъм...мойше да ти помогнем сериозно...ама не си слушала... Laughing
Ако беше за Турция дигам банкет бе  Laughing
Ма ш*баняка асистент ме е забил на майка си у онова  Mr. Green

Аз държа да знам кое е онова  Mr. Green

# 692
Звезде Hug Heart Eyes мерси.. Laughing
Ренку, ми баш Белгин я бутна отзад с колата и тя загуби контрол и се обърна ooooh!
Зиз, убаво, в петък Peace Ренка ако не спи може се разсоди и тя Party
Аз на онлайн доста неща пропускам Rolling Eyes е па жива и здрава да е Mr. Green
нема да додим Hug

# 693
Ай беги да пишеш за Турския туризъм...мойше да ти помогнем сериозно...ама не си слушала... Laughing
кат каза турски туризъм та тия мойте си платиха почивките днеска ...а за мене нема Турция  Crossing Arms не ги е срам...те ще почиват па Язе да работим  Crossing Arms

# 694
Ако беше за Турция дигам банкет бе  Laughing
Ма ш*баняка асистент ме е забил на майка си у онова  Mr. Green
за ко пишеш  newsm78 ако е за Бразилия мога да ти пратя моята презентация  hahaha

Аз държа да знам кое е онова  Mr. Green

# 695
Я кажете кой е Генджо newsm78

# 696
Сигурна ли си  Mr. Green Mr. Green

# 697
  • в подножието на планината

Аууу, снощи давали финала на "Малкия ага"... newsm09

Клоди, Hug Heart Eyes ходи на кафе, ма... Laughing

Зиз, Hug Heart Eyes Гери, Hug Heart Eyes Инс, Hug Heart Eyes Мими, Hug Heart Eyes

# 698

Аууу, снощи давали финала на "Малкия ага"... newsm09

Клоди, Hug Heart Eyes ходи на кафе, ма... Laughing

Зиз, Hug Heart Eyes Гери, Hug Heart Eyes Инс, Hug Heart Eyes Мими, Hug Heart Eyes
Видя ли го Mr. Green

# 699
Верче, машрута е София - Букурещ - Будапеща - Виена - Прага - Берлин - Мюнхен - Цюрих - Женева  Tired

Требе опишем сите обекти подробно и за държавите и градовете по неколко абзаца, отделно презентация на Пауър Пойнт + резюме на курсовата и представяне другата седмица  ooooh! ooooh!

# 700
# 701
  • в подножието на планината
Тц, кой знае каква тъпня са измислили... ooooh!

# 702
Верче, машрута е София - Букурещ - Будапеща - Виена - Прага - Берлин - Мюнхен - Цюрих - Женева  Tired

Требе опишем сите обекти подробно и за държавите и градовете по неколко абзаца, отделно презентация на Пауър Пойнт + резюме на курсовата и представяне другата седмица  ooooh! ooooh!
Нема ли да се връщаш у БГ newsm78 Mr. Green

# 703

Нема ли да се връщаш у БГ newsm78 Mr. Green
Тръгват си на 13-тия ден  Laughing Къв казармен режим съм им турала на тия туристи - дигат се у 7 секи ден, у 8 закусват и тръгат кат шугави из градищата  Laughing

# 704
кажи с какво мога да ти помогна  newsm78 нямам Пауър пойнт иначе щях поне презентейшъна да ти нахвърля

Общи условия

Активация на акаунт