СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 746
  • 693
  •   1
Отговори
# 105
В H&M има що-годе хубави дрехи за бременни  Peace

# 106
В H&M има що-годе хубави дрехи за бременни  Peace
Аз вече си купих един спортен панталон от НМ,много съм доволна, супер удобен е.

# 107
  • Ботевград
Аз си ходя с клинчета и анцузи  Laughing
Пупата е големичка вече  Mr. Green и ми пречат дънките и панталоните  Blush
Моя малък мъж е много активен вече..Усещам го много често и по много пъти и ми е супер щастливо Heart Eyes От около седмица ритничетата са по-силни и ми е много кеф  Crazy
Днес  с ММ празнуваме годишнина от  сватбата  newsm38 baloni txtloves newsm76 Няма да пускам виртуални почерпки за да не тичате по магазините  Joy

# 108
Здравейте, и аз вече влизам в 16г.с. , излязоха ми изследванията от БХС и всичко е ОК.
И при мен полът още е неизвестен има малко предположение, но на следващият преглед ще се надяваме да се види по добре, сега на ФМ много шаваше седнало на дупето си и се крие а на прегледа при моя доктор спеше уж го събуди ама пак се криеше. Следващия преглед на 15 април
ММ няма вече търпение да разбере син ли ще има или щерка. Коремът почна да расте доста на високо, не съм имала гадене и всичко си ми е наред само месо не мога да ям изобщо.
Ами това е следя ви често.
По отношение с докторът който ми следи бременността всеки път ме гледа на ехограф, а от началото от 6г.с/тогава се установи бременността/ до 11г.с. почти всяка седмица имах отлепване в началото и затова.
Хубав ден на всички    bouquet

# 109
ааа как да намеря групата във Фейсбук за да се включа там ?  newsm78

# 110
ааа как да намеря групата във Фейсбук за да се включа там ?  newsm78
Групата във фейсбук е тайна и няма как да я намериш.
Пиши съобщение на Vanina_87, за да те добави.
Иначе и на първа страница съм писала, за който се интересува как да бъде добавен във фейсбук.  Peace

# 111
Здрaвейте мaми, тия дни изчезнaх зa мaлко, но успях дa ви прочетa Simple Smile
И туй дa се похвaля, че не всички четaт фейсa -  бяхме нa рaннaтa ФМ, всичко е нaред с бебетaтa Simple Smile и имaме предположения зa половете 70% зa момче и момиче Simple Smile)) ще се рaдвaме aко се потвърдят, aко пък не пaк ще сме щaстливи Wink
Зa дрехите зa бременни, момичетaтa които сте от София - имa много хубaви и евтини дънки нa пaзaрa нa Крaсно село. Мaгaзинa се нaмирa в блокa нa Москвич. Той е зa дрехи и дънки, не е специaлно зa бременни. Но кaто влезете си питaйте зa дънки и те ще ви извaдят. Aз ползвaм и клиновете зa бременни нa H&M, по-удобнa дрехa не съм имaлa. Горещо препоръчвaм и техния сутиен зa кърмaчки, но имa време зa него Simple Smile
Зa ЖК - моя доктор кaзa сaмо 2 безплaтни ехогрaфии, остaнaлите по 30 лв. A доколкото знaм двуплоднaтa бременност се води рисковa и тогaвa сa 4 ехогрaфиите, но здрaве дa е... A уж ни е семеен приятел... Aз зaтовa ходя и нa чaстно Wink
Честитa пролет нa всички   bouquet

# 112
Vanina_87    личната ти поща е препълнена и неможе да ти изпращаме писма,
за добавянето във фейса!

# 113
ateto, понеже ме мързи  Blush да ходя по магазините и си позяпах онлайн. Този магазин ми хвана окото: http://www.reni-fashion.com/
Може да се поръчва онлайн, а ги има и в доста магазини в различни градове. Аз още не съм поръчвала, защото нямам корем и си нося дрехите отпреди, но по-късно ще видя за дънки и други дрешки.

# 114
Има мнения, че не е хубаво бебето да се гледа прекалено често на ехограф. Спомням си, че усещах доста дълго време Мая да рита и шава лудо след ехографските прегледи след 6-я месец. Затова и не съм ходила на допълнителни, нито на 4д.

Моят лекар, който ми води женската консултация, ме гледа безплатно всеки месец. Струва ми се достатъчно за една нормална бременност, без притеснения.

# 115
_Мама_  честита годишнина   Gift  party023  да се обичате много, да сте много щастливи и прекрасни

# 116
# 117
Добро утро мамчета....Честита първа пролет!!! newsm51
Миналия ден бях на ЖК и съм с 2 кг отгоре Blush  .на мен още в началото доктора ми каза ,че имам право на 2 ехографа...другите се заплащат по 20 лв.

Хубав и слънчев ден на всички! Simple Smile

# 118
Момичета, при мен гаденето и повръщането от 2-3 дни го няма... Първо се зарадвах, но сега започнах леко да се притеснявам дали всичко е наред. В 13 г.с. трябва да съм вече (т.е. 12 г.с. + 3 дни) При вас как е? Дали е нормално да спре вече?

# 119
И при мен спря горе-долу по същото време. Вече мога да стана сутрин и поне час-два да не хапна нищо, без да ми стане лошо и супер зле на стомаха. Определено има голяма разлика в сравнение с преди две седмици.

Напоследък ям на половина спрямо преди. Вече не огладнявам така болезнено и нечовешки и не се чувствам отпаднала и замаяна. Малко по-енергична съм. Започнах и да спортувам и веднага се забеляза колко съм атрофирала през първите три месеца, защото бързо ме пипна мускулната треска  Laughing
Надявам се да вляза във форма малко по малко.

Общи условия

Активация на акаунт