СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 763
  • 693
  •   1
Отговори
# 150
Какво точно се е случило?

# 151
При този доктор се преглеждах и преди. Миналият месец като се записвах за консултации при него му обясних, че не мога да издържа да работя и да бременея и се разбрахме, че ще ми издава болнични, само трябва да лежа 3 дни в болница за да има основание. Той и без това го ма, защото съм с 2 спонтанни аборта и диабет, ама викам си "айде ще ги изкарам тия 3 дни". В болницата ми духаше от дограмата над главата ми, настинах, след това ме заболя ухо, обикалях една нощ като ненормална из ВСИЧКИ болници в София, защото бременна с болки в ухото, от които й прилошава за лекарите в ИСУЛ не е спешен случай и ме пратиха с мехлемче в къщи и целят този ад за едни 30дни, които той няма да ми продължи, а ще ми пуска талон да ходя на комисия. Отделно му бях виновна, че в лабораторията са ми объркали изследванията, които той пуска с кодове, които аз няма как да знам и следя. И на всичкото отгоре отказа да ми направи месечната консултация, защото не са минали 30 дни от изписването ми от болницата! #Cussing out Да не говорим, че миналата седмица беше неоткриваем! Няма да се върна при него!!!

# 152
  • Драгоман
   Здравейте, мами!
 Днес се разправях и звънях в клиниката, където ходя на ЖК. От там ми казаха, че на микробиологията са излезли някакви полиморфни бактерии, въпреки, че тогава нямах оплаквания, а сега са ми като за гъбична инфекция. Лекарката ми изписа Макмирор комплекс. Каза, че било и за Кандида подходящо лекарство. Дано има ефект.
  Да се похваля, вчера направих пролетното почистване, обаче получих мускулна треска на корема  Rolling Eyes Дано не съм стресирала бебето.  Praynig
  Исках да питам нещо, относно кремовете против стрии. Вкъщи имам крема на Мустела, но съм го ползвала малко след раждането за заличаване на съществуващи стрии и тубата е отворена преди около година и 3 месеца, иначе срока на годност, който е написан е докрая на 2015г. Дали ще има проблем да го ползвам  newsm78 Все си мисля, че не, най-много малко да е поизветряло, нали?  newsm78

# 153
Диамантче, нищо лошо не се е случило просто искам мнение за този д-р Дуковски,ако някой си е правил ФМ на 4д при него да сподели дали наистина си разбира от работата. Simple Smile

# 154
Аз ходя при д-р Дуковски. 2 пъти вече съм раждала при него, отделно ме е оперирал и от извънматочната бременност. Аз лично съм много доволна от него, въпреки лошите мнения в интернет. Ако те интересува нещо по-подробно питай.

# 155
Аз ходя при д-р Дуковски. 2 пъти вече съм раждала при него, отделно ме е оперирал и от извънматочната бременност. Аз лично съм много доволна от него, въпреки лошите мнения в интернет. Ако те интересува нещо по-подробно питай.

Конкретно питам за ФМ на 4д,няма да раждам при него или пък да ходя на ЖК.Препоръчаха ми го за 4д и затова питам. Simple Smile

# 156
Той ЖК не води. Аз ходя ежемесечно на преглед и винаги ме гледа с ехографа. Въпросът е, че незнам какъв му е ехографа. Иначе мога да кажа, че си разбира от работата - знае кога, какво да гледа и му имам пълното доверие. Едно време когато за първи път се сблъсках с него беше през далечната 1998 г. и тогава ми го препоръча съседката ми, която беше старша сестра в МД като най-добрия на видеозон. Диагнозата, която тогава ми постави беше абсолютно точна.

# 157
Лелее, имало нова тема, а аз си мислих, че е някакво затишие тук  newsm78
Нямах известия за да разбера. Та сега се записвам. Мина ми ФМ на 19.03 всичко беше ОК сега чакам резултатите от БХС и стягам РД на дъщеря ми.
На всички много приятни дни с коремчето!
Връщам се да ви дочета след малко  Hug

# 158
Здравейте момичета  bouquetИскам да ви попитам дали имате някакви впечатления от" Майчин дом София и по точно от проф.Асен Николов че съм се оринтирала на там живот и здрове да раждам

# 159
Минавам на отчет.
Желязо 6,3, при долна граница 10,7. Доктора ми изписа Малтофер до края на бременността, и ми забрани кафето, мляко и всякакви млечни продукти пак до тогава Shocked Без кафе мога, ама без сирене, кашкавал и кисело мляко не знам как ще издържа. newsm78
Друга лекарка пък беше изумена от метода му, та сега се чудя какво да правя и къде да търся второ мнение. Диагнозата му е "анемия", ама каква не каза, всъщност точно 3 изречения каза и ми пожела приятен ден. ooooh!

# 160
Здравейте и от нас с бебчо  Hug
Вчера бях на ЖК, излезли са ми резултатите от стерилната ур. и всичко е наред поне там. Няма да пия антибиотик, а стафилококито което ми се показа на микробиологичното изследване ще лекувам с глобули. Ще трябва да пия и нош-па и уринал заради песъчинки в бъбреците.... много хапове накуп, но няма как  ooooh!

Някой беше писал за гимнастика за бременни. Ако някой има мнение или препоръки за място в София нека пише  Peace

Аз за 4Д се записах в клиника Марковс, препоръча ми я АГ, а на нея и имам доверие.

Бобишана много неприятна ситуация, на твое място бих сменила лекаря незабавно...дано намериш решение  Praynig

# 161
  • Драгоман
   Бобишана, и аз с предишната бременност имах няколко престоя в болница за болничен, който се отпуска за 1 месец, след това от комисия лекари се пише за още един месец и така. мисля, че навсякъде така процедират, защото ги следят стриктно за тези неща. Незнам дали при друг лекар ще ти е по-различно, специално за болничните.  Rolling Eyes

# 162
При мен не се налага лежане в болница, просто моята лекарка е в комисията и ми издава болничните всеки месец. Peace

# 163
  • София
Аз се разминах с лежането в болница, има такъв вариант, но се плаща малко. Надявам се само следващия болничен докторът от ЖК да ми го издаде без проблем, поне така каза. Не спомена обаче за комисии  newsm78

# 164
Аз предната бременност си я изкарах цялата в болнични. Процедурата е - лежиш 3 дни и след това ти се издава 30дневен болничен. Ако си имаш лекар в АГ болница(както бях предния път, а си мислех и сега, като даже този е завеждащ отделение), просто се ходи проформа за продължения, които отново са по 30дни, като там като комисия се разписват 3-ма доктора, които все пак са специалисти по АГ. Но чичето ме изврътка, за да му давам пари да ми намери комисия(която иначе ми беше обещал безплатно в болницата). Както и да е, утре отивам да го сменям и няма да се нервирам повече с него, а ще се отдам на удоволствието от бременността(само да приключи и гаденето и ще цъфтя Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт