СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 754
  • 693
  •   1
Отговори
# 135
Аз ползвам Био Ойл, мазно ми идва и трудно попива, но все още му давам шанс. Peace
Пробвах и едно на Биодерма, ей това http://apteka.framar.bg/30018770/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … 200-%D0%BC%D0%BB-, много е хубаво, мисля и него да си взема и да мажа и двете. Peace

# 136
Аз си взех Мама Дона на Чико. Ефект не знам дали ще има, но кремът попива много хубаво и няма натрапчива миризма.

# 137
Имам обаче понижено количество на плацентарен протиин и ми препоръчват да повторя теста след 3седмици. аз не мисля да го правя.
snejna mama и при мен резултата от БХС е подобен -нисък плацентарен протеин 0.46, от който имам и леко по-висок биохимичен риск (1:620),спрямо възрастовия(1:640). Смятам и аз да го пропусна.  Peace ще видим какво ще каже док във вторник  newsm78 твоите резултати какви са, сподели ако искаш?
За кремчетата за коремчета с първата си бременност ползваха Mustela и бих казала че съм доволна,разминах се почти без нови стрии(имам си по кръста и бедрата от пубертета)- само една мини се появи точно над пъпа,да й се неначуди човек newsm78. Сега съм си взела олиото на Eucerin, но не съм много редовна с мазането. Попива по трудно,като всяко олио. По-нататък смятам да взема пак мустела или Павловича мас-Някой ползвал ли е?

# 138
Аз си купих маслото за бременни на Хип  и за момента съм доволна. Попива добре и мирише много приятно.
Иначе моя корем рязко попорасна и вчера си купих дънки за бременни Simple Smile

# 139
За мазането - предния път ползвах олиото на Икаров, като го редувах с някакво кремче с кокосово масло - много съм доволна. Бях качила над 20 кг, корема ми беше огромен и нямам нито една стрия или нацепване. Сега пак така ще процедирам. На олиото на Икаров обаче пише, че се ползва след 4-ти месец на бременността - аз си го обяснявам че е защото мирише малко по-силно.

# 140
  • София
Я, имало нова тема, ами да се запиша  Simple Smile Днес ходих до Шейново за болничен, но гледахме и бебчето. Добре е, пол - все още неустановен със сигурност.
Писала съм и друг път - против стрии съм заложила на Ексципиал липолосион, първия път се мазах с него и нямам. Препоръчах го на една приятелка, която също го ползва и износи близнаци без нито една стрия. Така че - проверен е  Simple Smile Дано и сега имам късмет. Ще почвам да се мажа вече и с магнезиево олио.
Както писах във фб - мъчат ме болки в костите между краката, но какво да се прави. И първия път бях така. Поне отшумяват за няколко дни, после пак се появяват.

# 141
Ох, не мога да си проверя резултатите от БХС Sad все ми излиза, че ме няма... Някой да сподели линк, да проверя дали гледам където трябва Simple Smile

# 142
Лили, ето тук: http://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk

На третата опция - алтернативна идентификация. Имената трябва да са написани с главни букви и датите на раждане и вземане на кръвната проба, да не са сгрешени  Peace

А може още да не са готови. Ти кога даде кръв?

# 143
И моите резултати все още ги няма. Звъня и на телефоните, никой не вдига. ooooh!
Днес бях на хематолог, утре отивам за изследване на желязото и билирубин, най-вероятно имам анемия, та и това трябва да се лекува. ooooh!

# 144
Резултати от БХС излизат до 1 седмица.
Ако не се виждат онлайн, е възможно при изпращането на пробата, името да е записано с грешка и за това да не можете да се откриете  Peace

# 145
Лили, ето тук: http://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk

На третата опция - алтернативна идентификация. Имената трябва да са написани с главни букви и датите на раждане и вземане на кръвната проба, да не са сгрешени  Peace

А може още да не са готови. Ти кога даде кръв?

Ами и аз тука гледам, ама ме няма. Кръв дадох на 09.03 и трябва вече да са излязли.

# 146
Здравейте мили  Hug Hug  Hug,

успях да изчета всичко, което сте написали в предната, и в тази новата тема.

1. И мен ме гледат при всеки преглед с ехограф - и с предните пъти беше така, макар че ходих при различни лекари. Ако не ме гледат всеки път, ще си сменя лекаря, честно да ви кажа.

2. За пиенето на вода - аз пия начесто, и по много. Много ожаднявам и не мога да се стърпя. Нощем изпивам поне литър. Е, ставам начесто, но като стана и пак пия - пресъхват ми гърлото и устата направо. В интернет изчетох доста неща за водата и бременността, и стигнах до извода, че освен за сформирането на околоплодните води, е необходима за пречистването на организма ни, за изграждането на органите на бебенцето (нали знаете, 70% от тялото ни е вода), както и за други разни неща.

Да, и не само пиенето на вода - забелязах, че и храните, които приемам, са все воднисти - супи, салати по много. Ям тестяхо само веднъж дневно, и то придружено със салата или айрян например. Ако седна над парче пица без купа със салата  -вярвайте ми, почва да ми присяда. До сега не съм била така изобщо.

Моето бебче не ни показа дали ще е момиченце или момченце, надяваме се след Великден да видим с по-голям успех.

Пропуснах да честитя Първа пролет - дано да е хубав и слънчев новият сезон за всички ни!!! Peace easter

# 147
Лили, звъни на 02/9172469, аз сега там се свързах. Peace
И на мен ми бил нисък плацентарния протеин, та ме разпитваха имала ли съм кървене. Казах им само, че се съмняват за анемия и утре съм на по-подробни излседвания. И тази по тела ми вика "А, ясно" ooooh!
И на мен ми препоръчват да си го направя пак в 16-17 г.с.
Но аз другата сряда съм при моята лекарка, та ще го коментираме с нея. Peace

# 148
Здравейте момичета!Аз бих искала да ви питам вие ще ходите ли на фетална морфология на 4д?
Моят Аг ми препоръчва да отида на този преглед,не е задължително но е желателно и ми препоръча в София в МЕД-РАЛ д-р Дуковски.Аз не съм от София и нямам представа за добър лекар.
Вие какво ще ме посъветвате,как мислите нужно ли е да си правя ФМ на 4д и какво мислите за д-р Дуковски ? Благодаря. Simple Smile

# 149
Леле, момичета, побесняла съм! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Close
Бях на "консултация" преди малко и се оказа, че този въртел при който досега си ходех така ме е минал, че ме е върнал в първи клас. Сега освен, че трябва да си търся нов лекар, защото при него няма да се върна да ме гледа като портмоне, а не като бременна, май ще се наложи да ходя и на комисии, за да мога да излизам болнични. Подивях след прегледа, а на всичкото отгоре ме накара в началото на март да лежа в болница, за да ми издава болнични до края на бременността, където така настинах, че още не мога да се оправя здравословно!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт