СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 791
  • 693
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен Simple Smile Май май и аз вече повече във FB чета, но и тук чат пат Simple Smile
Дали можете да ми оправите термина за 19.09.
Иначе за имена още не сме мислили, чакам да видим какво ще излезе. До сега на прегледите само се крие и нищо не показва  Party
Колкото за помпите, аз бях взела на сестра ми като се роди племенничката на авент ръчна. Мисля че остана доволна и сега ще ми я даде Simple Smile

# 226
За запек аз имам един много ефикасен метод - ям зелена салата голяма купа на вечеря и воаля ....нямам проблем със запека Simple Smile

# 227
Аз винаги съм искала името на децата да е свързано с някакво важно за мен събитие,човек, от който се възхищавам...Да има история. Ако брат ми не ме беше изпреварил, щеше задължително да е на баща ми. Сега,ако е момиче, ще носи името на града,в който си го направихме, ако е момче....нямам никаква идея.

# 228
Здравейте и от мен  Hug

Предната бременност ползвах помпа на Аvent и съм много доволна, както и стерилизатор на Avent  Peace
С имената съм до никъде  ooooh! Нищо не ми хрумва....добре че има още време  Laughing

# 229
Здравейте и от мен Simple Smile  
По повод на имената , вече сме говорили с ММ и имаме измислени и женски и мъжки , надявам се другия месец да разбера какво е човечето. Ние сме решили , че на никой от фамилията няма да го кръстим , аз искам хубаво величествено  име , което да има предистория , та като разбера пола започвам със списък .
Разглеждах помпите за кърма ( те не били хич евтини) , аз знам от познати че ръчните са по-удобни и по-безболезнени , но всеки различно . Ако си взема помпа от приятелка ако я преваря дали ще е достатъчно  хигиенично ?
Днес бях на кафе с една приятелка , та тя ми даде дрехи от нейната бременост ( тя също септември раждаше)  та ако нещо ми допадне и стане да го ползвам . Тя ми даде съвет за някакви американски витамини - Пренател ( във Варна ги продавали в магазин Жълто ) вие пиете ли витамини за бремени ?
Ами това е то мен Simple Smile

# 230
На мен също ми изписаха Пренател, но още не съм ги започнала, защото имам да си допия от фолиевата киселина.

# 231
Привет, дами!
Аз си взех витамини Допъл херц Актив мама. В аптеката ми ги препоръчаха, а и са сравнително евтини. С това повръщане определено си трябва външна намеса за подсилване...
Предния път ползвах помпа за кърма Бертони, която едно към едно имитира тази на Авент, с тази разлика че като си я купувах, ценовата разлика беше близо 100лв. Страшно доволна съм от нея, даже давах и на една приятелка да я ползва, та и тя се изказа благосклонно. Сега пак ще си я ползвам...
Тази сряда ще ми е първата консултация с новата докторка и се надявам да нямам повече грижи с лекари. Ще доложа след прегледа.

# 232
Обаче е решено, ще бъде кръстено на моята майка  Peace Първото го кръстихме на свекър ми, та сега съм в позиция да налагам мнение  Laughing
И на мен така ми се иска, и даже за момиче хич нямаше да се замисляме, но нали чакаме момченце ... /поне така каза док Wink/ Майка ми е Анка, и единственото име което имам като предложение се отхвърля категорично от ММ Sad момичета ако имате предложение казвайте...
Вариант е да не е на никой разбира се, но всички други ще си имат кръстени на тях, та ми се искаше да е на нея поне първата буквичка Simple Smile
Лека вечер :*

# 233
Пренатал са хубави витамини,а з ги пих до скоро. После си купих едни други. Не знам дали си въобразявам,но от Пренатал-а не ми се повиши апетита, за разлика от другите. Но ще си ги пия, запасих се с тях за повечко време...  Blush

# 234
missya11 пожелавам ви да намерите вашето име. С буквата "А" за момче ми харесва Андрей, но на съпруга ми не. Ние очакваме момиченце и името го избра голямата ни дъщеря и баща й. Стана много бързо за няколко минути. Името, което избраха ми беше фаворит номер 2.

# 235
Добро утро!
Да се включа за имената . На баба Анка се сещам Андрей и Антон , като второто определено ми харесва Simple Smile
Аз нямам име , само идеи ( но и не знам пола още Simple Smile) Ако някой има любимо женско с Л ( да е що- годе международно), ще се радвам да сподели   bouquet

# 236
Привет прекрасни маминки!

Ние още не си знаем пола на бебчето, но започнахме да мислим имена. Много искам да е кръстено на майка ми и ако е момиче имаме варианти.
Майка ми се казва Лиляна и си мислим за Лилия или Лилиян.(ето идейки и за теб janach )

При момче обаче нямам никакви идеи какво да е името. Иска ми се да е мъжествено, красиво и величествено.... , но само прелиствам именници и на нищо не съм се спряла.

Вълшебно и много щастливо последно мартенско утро, за всички вас Приятели !

# 237
Добро утро!
Да се включа за имената . На баба Анка се сещам Андрей и Антон , като второто определено ми харесва Simple Smile
Аз нямам име , само идеи ( но и не знам пола още Simple Smile) Ако някой има любимо женско с Л ( да е що- годе международно), ще се радвам да сподели   bouquet

Миналата година братовчедка ми си кръсти момиченцето Леа. Аз се зачудих как така досега не съм се сещала за това хубаво име. Хем кратко, хем лесно за произнасяне.

# 238
  • Ботевград
Добро утро и от мет  Hug
За имената с А за момченце и на мен много ми харесва Андрей..Антон също..
За момиченце с Л най-много ми харесва Лора  Heart Eyes друг вариянт Лъчезара Simple Smile
Нашия малък мъж ще се казва Иван..Още като видяхме положителния тест и ММ извика е това ще е Иван  Joy После след като ходих(при 3-ма различни лекари за по-сигурно  hahaha ) и стана ясно,че е момче беше ясно..Иван ще е  Joy На моя баща   Heart Eyes Просто ММ ме остави без право на глас този път,ноооо не се оплаквам Crazy Името ми харесва Simple Smile

# 239
  • Драгоман
  Здравейте момичета!
Днес ми е ужасно лошо  Sick повръщах два пъти вече, цялата треперя и ми съхне устата. Сигурно ми е много ниско кръвното  ooooh!
 За името на баба Анка - най-много ми допада Антон!
 Моето любимо женско име с Л е Любов. Също Лора и Лилия ми харесват Simple Smile
 Аз пък мисля, че ел. помпите за кърма са по-нежни и безболезнени, поне тази в родилното беше много добра. Но пък за сметка на това са и доста скъпички.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт