СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 533
  • 693
  •   1
Отговори
# 630
Това, което ме притеснява, е че това, което сега беше на хартията не е никак воднисто... а по-скоро ( извинете ме за грубото сравнение) като гъст носен секрет... И аз се вкарах в някакъв филм, че може да е част от тапата.... Иначе АГ каза, ако превръзката се напои и имам болки да отивам в спешното, а ако не-утре сутринта при нея. Сега няма нищо... леки болки, но те може да са от притеснение. Незнам...

Да, точно същото. Моето спря, или поне последните 3-4 часа го нямам.
Тапата е с малко кръв, леко розова, не се шашкай иди утре и виж какво ще стане. Peace
Иначе за болките, моята лекарка не ми вдигна и звънях на друг лекар. Та започнах да пия но шпа, спазмалгон и магнезий. Сега пак ме пристяга, но поне не ме боли. Как ще се оправям не знам, каквато съм активна, дано не ме вържат да лежа Praynig

# 631
  • София
Мисля, че този секрет е нормален.  Миналия път и аз имах такъв и започна накъде през 5-тия месец чак до края. Обаче за сметка на това след раждането много месеци нямах никакво овлажняване,  което също е много неприято, основно при секс. И това било нормално и ставало заради хормоните, които помагат за образуването на кърма.

# 632
Здравейте,
да се запиша и аз при вас, доста късно, но нямам много много време за писане и съвсем малко за четене.
За мен това е втора бременност с термин 17.09. От няколко дни усещам вече малкото човече и ми е по- спокойно.
След като имах малко неразположения в първите месеци вече се чувствам доста по- добре, като изключим бързата умора, която ме наляга Simple Smile
Поздрави на всички и леко бременeене до края Stuck Out Tongue

# 633
Това, което ме притеснява, е че това, което сега беше на хартията не е никак воднисто... а по-скоро ( извинете ме за грубото сравнение) като гъст носен секрет... И аз се вкарах в някакъв филм, че може да е част от тапата.... Иначе АГ каза, ако превръзката се напои и имам болки да отивам в спешното, а ако не-утре сутринта при нея. Сега няма нищо... леки болки, но те може да са от притеснение. Незнам...

Не се притеснявай, наистина тапата е с кръв и розово течение( не е като твоето) Консултирай се с доки, но според мен излишно се плашиш Simple Smile

# 634
Добро утро   bouquet

Днес ходих да да дам кръв и ур. за изследвания. Сега нямам търпение да излязат резултатите, че дано гадното стрептококи се е махнало вече  Praynig
akrumova и при мен се появи такъв секрет. АГ каза, че е нормално през бременността да се появи засилено течение и ми взе проба за бактерии. Не се притеснявай и си почивай  Heart Eyes

Хубав и спокоен слънчев ден  Hug

# 635
Имaм тaковa течение сегa, имaх го и преднaтa бременност до крaя. Всичко беше нaред. По време нa бременност от хормоните може дa се появи, но не е зaдължително. Aко се появи обaче неприятен мирис, сърбеж и т.н. веднaгa при докторa зa микробиология.

# 636
  • Ботевград
Привет и от нас с Ивански...Днес започваме 6 месец заедно и по случая се черпим със сладолед  рано рано (Мм ни е заредил фризера) Two Hearts newsm44
Аз пък не съм имала течения и сърбежи ама гъбички излезнаха в микробиологията #2gunfire
Дано съм ги излекувала с Гино Певарина Praynig
Днес май се очертава топличко и ще се скита   261uu
Хубав ден  Hug

# 637
Здравейте и от мен,

Да се включа и аз с първа бременност и термин 21.-22. Септември. В 18 г.с. съм и от 2 дни имам по-воднисто течение и усещам вече от фалшивите контракции. Чета по темата сега, че от 5- ти месец е нормално да стане по воднисто, но за всеки случай съм на доктор днес. Усещането е, като че ми е подмокрено долу. Някой има ли подобен опит?

# 638
  • Драгоман
  Здравейте момичета и от мен Simple Smile
Май времето е такова, че предразполага за влагалищно течение според мен. Аз преди месец лекувах някакви полиморфни бактерии, а от 2 дни получих някакво засилено течение, което е на моменти и ми се струва, че мирише леко странно  newsm78 Иначе този път нямам парене и сърбеж, та си мисля, че може да съм позастинала в предните ветровити дни  Whistling Ако до седмица не се оправи само, ще потърся гинеколожката. А за това дето казвате слузестото течение, на мен ми звучи като течението по време на овулация или голяма възбуда... Може би е от хормоните и ако не е постоянно, мисля че не е проблем. Ние сега по време на бременността произвеждаме хормони в изобилие, а и сме по-уязвими от промените, та е нормално да имаме засилено течение. Но ако е много странно, неприятно и ни притеснява трябва да се ходи на лекар.   Peace

# 639

В моя случай се притеснявам от частично изтичане на околоплодни води, тъй като е твърде воднисто от нормалното. Малко е като количество, но от вчера си тече по малко. И да - усеща се като подмокряне при възбуда. Дано да е на хормонална основа.

Слънчев ден на всички мами и леко бременеене! Simple Smile

# 640
Слушай - ако се тревожиш, отиди при лекарката ти да те види. Няма да те върне, не се притеснявай.

# 641
  Здравейте момичета и от мен Simple Smile
Май времето е такова, че предразполага за влагалищно течение според мен. Аз преди месец лекувах някакви полиморфни бактерии, а от 2 дни получих някакво засилено течение, което е на моменти и ми се струва, че мирише леко странно  newsm78 Иначе този път нямам парене и сърбеж, та си мисля, че може да съм позастинала в предните ветровити дни  Whistling Ако до седмица не се оправи само, ще потърся гинеколожката. А за това дето казвате слузестото течение, на мен ми звучи като течението по време на овулация или голяма възбуда... Може би е от хормоните и ако не е постоянно, мисля че не е проблем. Ние сега по време на бременността произвеждаме хормони в изобилие, а и сме по-уязвими от промените, та е нормално да имаме засилено течение. Но ако е много странно, неприятно и ни притеснява трябва да се ходи на лекар.   Peace
Да ти кажа няма нищо общо с това при овулация и възбуда.... Много по-жилаво и гъсто беше и слава богу еднократно! Днес бях на преглед при АГ. Тя ми обясни, че не е притеснително такова гъсто течение, а воднистото и обилно. Каза, че ако превръзка се намокря спокойно при такова водно течение може да има съмнения за спукан околоплоден мехур. Аз съм раждала веднъж, наясно съм с теченията по време на бременността, но се шашнах, тъй като такова нещо като това никога не съм имала!  Както и да е- засега всичко е нормално и бебчето е добре! Чакам на 27.04 феталната мирфология! Simple Smile)))

# 642

В моя случай се притеснявам от частично изтичане на околоплодни води, тъй като е твърде воднисто от нормалното. Малко е като количество, но от вчера си тече по малко. И да - усеща се като подмокряне при възбуда. Дано да е на хормонална основа.

Свържи се с лекаря си... обясни ми по телефона и по негова преценка да те види. Вярвам, че всичко ще е нормално и няма да имаш повод за сериозни притеснения.

# 643

Свържи се с лекаря си... обясни ми по телефона и по негова преценка да те види. Вярвам, че всичко ще е нормално и няма да имаш повод за сериозни притеснения.

Да, това и направих. Днес говорих с него и каза, че звучи нормално за бременността, но за мое успокоение се разбрахме утре да отида в кабинета му. Утре ще се гледаме на ехограф и се надявам малкия човек да е добре. Simple Smile

# 644

Да, това и направих. Днес говорих с него и каза, че звучи нормално за бременността, но за мое успокоение се разбрахме утре да отида в кабинета му. Утре ще се гледаме на ехограф и се надявам малкия човек да е добре. Simple Smile

Радвам се Simple Smile)) Всичко ще е наред, не се притеснявай!

Общи условия

Активация на акаунт