СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 541
  • 693
  •   1
Отговори
# 615
shmoksi защо всяка седмица ? моите прегледи са 1-2 месечно Confused

# 616
shmoksi защо всяка седмица ? моите прегледи са 1-2 месечно Confused

Aз бях с близнaци и в нaчaлото нa четвърти месец след първaтa ФМ спряхa тоновете нa едното бебе. Гледaт ме всякa седмицa, зaщото все още имa риск зa другото бебе. И следим дaли спрялото рaзвитието си бебе се резорбирa. Но зaсегa си седи тaкa, мноооого бaвно се смaлявa.

# 617
Напълно ви разбирам. Мен вчера и днес бая ме боли корем, пия си но-шпа и като ме заболи гледам да легна. Обаче защо ме заболява, като не съм правила нищо по-различно? newsm78
Днес търсих лекарката по телефона, но не вдигна. След малко пак ще и звъня, защото се притеснявам. Да не говорим, че още не усещам да рита бебо. Или поне не така активно, веднъж или макс 2 пъти дневно като легна и се отпусна усещам по едно ритане. Tired

# 618
защото матката се разширява вероятно, затова те наболява. И аз го усещам рядко - на два дена веднъж - така че за това не се тревожи. Пий Но-шпа и почивай, може да ти изпише магнезий.

# 619
  • Драгоман
 Е, то съвсем скоро като почнат да ритат бебоците няма да са ни необходими слушалки и доплери, ще си ги усещаме и ще си знаем, че са си наред. Само да ви кажа, че май не е много добре бебето постоянно да рита, тогава пак може да има някакъв проблем ( като затегната пъпна връв, недостиг на кислород и други подобни).

# 620
Момичета, имам притеснение...
Преди час при избърсване с хартия имах нещо слузесто, приличащо на сопол по нея. Незнам дали трябва да се притеснявам.. Някоя от вас имала ли е подобно нещо?

# 621
Преди час при избърсване с хартия имах нещо слузесто, приличащо на сопол по нея. Незнам дали трябва да се притеснявам.. Някоя от вас имала ли е подобно нещо?
Не се притеснявай. Потърси лекаря си и му кажи за проблема. Най-вероятно ще ти вземе секрет за изседване за бактерии, защото при много бременни се появява секрет, което е нормално, но трябва да се изследва за бактерии и ако има да се излекуват. Ако ли няма ще трябва да си го изтърпиш... Неприятно е, но е нормално Simple Smile

# 622
Не се притеснявай. Потърси лекаря си и му кажи за проблема. Най-вероятно ще ти вземе секрет за изседване за бактерии, защото при много бременни се появява секрет, което е нормално, но трябва да се изследва за бактерии и ако има да се излекуват. Ако ли няма ще трябва да си го изтърпиш... Неприятно е, но е нормално Simple Smile
Точно вчера и днес имам същото оплакване. Преди 2 седмици ми взимаха секрет за микробиология и не откриха нищо, та не съм много притеснена. Нямам нито парене или сърбеж. И без това лекарката ми е трудно откриваема, а съм на лекар чак на 5-ти, та май ще трябва да изчакам.
Имам подозрение, че е от вчера, когато бяхме интимни с ММ. Blush

# 623
Амии аз имам подобен проблем от няколко седмици (2 от както минах грипа). Правиха ми изследване на секрет нищо не излезе. Лекарката ми каза, че е нормално през бременността да има засилено течение.
Но все пак и на вас трябва да ви вземат секрет.
PS: много е неприятно

# 624
Only God can..., и мен днес ме боля корема, не бих казала,че съм по-активна от обикновено,даже напротив. Доста се притесних, при мен болките са все едно ми се ходи до 00, но не отивам и ме свива яко корема.  Tired
Пих на своя глава един магнезий, мисля,че ме отпусна, дано утре съм ок и нямам такива проблеми... Лекарката ти вдигна ли ти? Какво ти каза?  Hug

Аз имам въпрос - вечер, когато си легна усещам в корема си едно..бълбукане. Все едно имам мехурчета с въздух( не са газове). Много е странно, не е неприятно,не ме боли корема, просто ми се случва само тогава. Някоя от вас да има подобни "екстри"?  Blush

Хм, признавам,според мен не е бебка. Ритането й беше по-различно.  Blush Ама поне не е само при мен това, спокойна съм, благодаря ви,момичета  Hug

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 21:01 от L0v3d

# 625
Точно вчера и днес имам същото оплакване. Преди 2 седмици ми взимаха секрет за микробиология и не откриха нищо, та не съм много притеснена. Нямам нито парене или сърбеж. И без това лекарката ми е трудно откриваема, а съм на лекар чак на 5-ти, та май ще трябва да изчакам.
Имам подозрение, че е от вчера, когато бяхме интимни с ММ. Blush

И аз имам такова понякога, мисля че е от бременността, а може и след секс да се получава, усещам такава зависимост.

# 626

Аз имам въпрос - вечер, когато си легна усещам в корема си едно..бълбукане. Все едно имам мехурчета с въздух( не са газове). Много е странно, не е неприятно,не ме боли корема, просто ми се случва само тогава. Някоя от вас да има подобни "екстри"?  Blush

Сигурно усещаш бебчето просто.
Аз усещам нещо като побутване, мисля че е бебето.

# 627
Only God can..., и мен днес ме боля корема, не бих казала,че съм по-активна от обикновено,даже напротив. Доста се притесних, при мен болките са все едно ми се ходи до 00, но не отивам и ме свива яко корема.  Tired
Пих на своя глава един магнезий, мисля,че ме отпусна, дано утре съм ок и нямам такива проблеми... Лекарката ти вдигна ли ти? Какво ти каза?  Hug

Аз имам въпрос - вечер, когато си легна усещам в корема си едно..бълбукане. Все едно имам мехурчета с въздух( не са газове). Много е странно, не е неприятно,не ме боли корема, просто ми се случва само тогава. Някоя от вас да има подобни "екстри"?  Blush
Аз съм абсолютно същата . И корема с пишкането и мехурчетата! Мисля че е бебето да рита, но несъм сигурна   Embarassed

# 628
Това, което ме притеснява, е че това, което сега беше на хартията не е никак воднисто... а по-скоро ( извинете ме за грубото сравнение) като гъст носен секрет... И аз се вкарах в някакъв филм, че може да е част от тапата.... Иначе АГ каза, ако превръзката се напои и имам болки да отивам в спешното, а ако не-утре сутринта при нея. Сега няма нищо... леки болки, но те може да са от притеснение. Незнам...

# 629
Аз те разбирам какъв секрет имаш предвид и аз имам понякога такива, това си е вид течение, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт