СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 782
  • 693
  •   1
Отговори
# 180
  • Драгоман
е, значи не е защото не си доволна от лекаря и имаш оправдание да говориш с него, нищо не ти ом пречи. Обясни му ситуацията, едва ли той ще има против, щом такъв е проблема Simple Smile Защо да плащаш за тях като в 9ти месец ще трябва пак да ти правят за Васерман, Хепатит и СПИН преди раждането.

# 181
Добро утро! Знае ли някой дали може да си сменя лекарят който ми води ЖК? В смисъл личната лекарка дали ще ми даде ново направление за да отида при друг гинеколог, първото ми направление е от края на януари?
От личната се взима направление за "Преизбор на АГ по програма майчино здравеопазване" -моето поне е такова. На 6-ти април съм при новия си доктор по ЗК. Не съм се обаждала на предишния, а и единствените изследвания които ми пусна си бяха при мен.

# 182
Здравейте, момичета! Стигнали сте до тема № 4, а аз не съм писала от м. Януари, но почти два месеца бях на легло, с постоянно гадене и повръщане. Вече съм по-добре. Изчетох всичко, което сте коментирали и на- накрая мога да се включа и аз Laughing. Накратко: регистирах се на ЖК още в 6 г.с., за да мога да изляза в болничен, в 12 г.с. направих ранния БХС, всичко е ОК. Записах се за втората ФМ в  "Надежда", при д-р Чачева на 22.04.2015 г. Видях, че много сте коментирали прегледите, които ни се полагат по ЗК. При мен нещата стоят по следния начин: на ЖК по здравна каса ходя само за болничните и за безплатните изследвания, докторката не ме преглежда - така сме се разбрали, тъй като си ходя на частно два пъти в месеца при друг доктор, който всъщност е шеф на АГ отделението в болницата в моя град.

# 183
Здравейте,
Да споделя и аз, моите резултати от микробиологията излязоха, имам една гъба- Глабрата, доки ми изписа Флуомизин, надявам се да се отърва от тази гад Praynig

# 184
Здравейте !
От доста време ви чета и най - накрая реших и аз да се включа. Аз съм 13 г.с. и до момента имам прекрасна бременност. Нямам никакви смущения. В началото бях доста изморена и поспивах повечко, но сега отново съм енергична. 
Понеже съм от Велико Търново и тук не се прави БХС, изпратихме материал за анализ в София. Сега ще чакам резултатите и ще се надявам че всичко ще е наред.
Пожелавам лека бременност на всички мамки и прекрасни и здрави бебчета.

# 185
Vanina_87    личната ти поща е препълнена и неможе да ти изпращаме писма,
за добавянето във фейса!

Ох момичета искрено се извинявам...направо се улисах с фейсбука и забравих да влизам тук.Изчистила съм си пощата и който иска да се включи и  в групата ни там нека да ми пише на лични съобщения. Обещавам пак да почна и тук да ви следя  Hug

# 186
Здравейте на всички бъдещи септемврийски мами Simple Smile

Бих искала да се присъединя към Вас.

Аз съм на 35 год. , от София, това е трета бременност за мен. Имам син на 9 години и още едно момченце на 2 г 10 мес.

Моята история може да Ви се стори странна, но разбрах, че съм бременна на 25,03,2015г. на Благовещение. Аз съм със спирала от 2013г. На профилактичния преглед преди 6 месеца всичко беше наред. Но бебето е станало въпреки спиралата. Не съм се и съмнявала, че може да има нещо, защото всеки месец редовно си имам цикъл. След като ми стала лошо от едно кафе и почувствах потръпване на корема, реших да си направя тест. Той и още няколко тест бяха положително. Вчера бях на лекар с мисълта, че съм бременна в малка седмица, но бебето е реално на 12 г.с. Термина ми е определен от 21,12,2014г., т.е. на 27,09,2015г.

Със съпруга ми бяхме доста изненадани, защото сме си мислели за трето дете, но след време. Та сега ще си имаме още едно малко сладко пиле.

Пожелавам лека бременност на всички Simple Smile

# 187
  • София
Еха, честито! Важното е, че сте искали трето детенце и ето - имате си подарък.
Обаче както си мислех след раждането живот и здраве да си сложа спирала (слагала съм за няколко месеца) - май не може много да се разчита на нея  Simple Smile

Теди, добре дошла и ти!

# 188
Гери, честито! Много интересна история. Аз имам позната, която също забременя със спирала.

# 189
  • Ботевград
Привет и от мен момичета  Heart Eyes
При мен нищо ново..освен вече усезаемите иии много много по чести ритничета от малкия ми дунди Crazy Много шава от 1 седмица особенно..И без да съм легнала..И седнала и права все го усещам  Blush
На 01.04 съм на ЖК и ще докладвам след нея Simple Smile
Добре дошли на всички нови мами   bouquet
Момичета хайде издавайте пола на бебоците и да пълним първа страничка с щъркелчета
Вече съм започнала 18 седмица..Вече водя ли се в 5 месец или след като навърша 18 и започна 19 тогава..  newsm78

# 190
_Мама_, според мен вече сме 5 месец. И аз съм в 18 г.с.

И аз на 1.04 съм на преглед и се надявам да ми потвърдят пола /момиче за сега Simple Smile/

GeryD, голяма изненада Simple Smile

# 191
  • Драгоман
  Добре дошла на новата мама!   bouquet Хубавото е, че си искате бебето Simple Smile
Момичета, имам един въпрос - използвате ли Талцид по време на бременността? Аз имам киселини и си го взех, но на него пише да се обсъди лекар, а не съм говорила с моята...  newsm78 

# 192
  • Ботевград
Еми да ни е честит тогава тоз 5-ти месец  Heart Eyes Мнооого бързо минава времето  Crazy

# 193
  Добре дошла на новата мама!   bouquet Хубавото е, че си искате бебето Simple Smile
Момичета, имам един въпрос - използвате ли Талцид по време на бременността? Аз имам киселини и си го взех, но на него пише да се обсъди лекар, а не съм говорила с моята...  newsm78 
Моят доктор ми изписа Гавискон за киселините, но честно казано още не съм го пробвала, защото засега отминаха. Относно пола на бебето - имаме предположения за момиче, но още не смея да се настройвам. На 08.04.2015 съм на консултация и ще го гледаме пак.

# 194
Привет, момичета Simple Smile   smile3558

Аз - за отчет - излязоха ми кръвните изследвания и левкоцитите единствено са ми в повече. Та днес след 2 часа чакане в МД (да ми ги "разчетат") взеха, че ме върнаха за стерилна урина.. Не ми стана ясно аз ли нещо не съм се справила с даването на пробата или е от лабораторията  ooooh!?? Както и да е - та другата седмица същата процедура ми предстои.

Миналата седмица имаше як екшън при мен след като колегата, с който работя в една стая се разболя от .... Варицела  smile3514 човек ще каже, че работим в детската градина...както и да е, въпреки че съм я карала, голям страх брах особено като се позачетох за какво става въпрос. Слава Богу за сега нищо ми няма,от друга страна по мои изчисления чак във вторник ще съм извън най-дългия инкубационен период, та  newsm17

Надявам се другата седмица вече да имам инфо за пола и да ми турнете щъркелче, аз май нещо не се виждам на първа страница ама както и да е  Laughing

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт