СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 792
  • 693
  •   1
Отговори
# 330
rumka, Благодаря ти за отговора, другия път ще си пипна корема да разбера.

Лелее сняг ли? Ужас, искам вече пролет.. тук пък цял ден вали. Confused

# 331
Здравейте, аз съм Инна и чак сега се включвам в темата. Много се радвам, че има с кого да споделям вълненията, непонятни за повечето ми приятелки. На 28 години съм, от Варна и това ми е първа бременност. Това ми е и първо участие в какъвто и да е форум и се извинявам, ако не се включвам на място. Ще се постарая да прочета публикациите до момента. Хубав ден! Simple Smile

# 332
  • Драгоман
   Добре дошла Inn_yam! Дай подробности за термин и ще те включат на 1ва страничка при останалите  Peace Ако нещо те вълнува или интересува може да питаш  Hug

# 333
Терминът е 30-ти септември, още не знаем дали ще е момченце или момиченце Simple Smile

# 334
в 11-та седмица ходих във Фемина при др. Врaгaлевa и също съм много доволна. Сега в 20-та мисля пак при нея да си запазя час.
Аз също имам час за утре при нея. Надявам се всичко да мине наред! Благодаря, момичета. Simple Smile

# 335
Здравейте момичета Simple Smile
Добре дошла Ина, Лека бременност и прекрасно бебче!
Днес ми излезе резултата от БХС, Вие вече сте забравили за него, но аз успях да хвана последния влак. Та риска е 1 от 7000, което мисля, че е добре. Лекаря ми е отпуска и е в чужбина, та не можах да му се обадя,  но на 16.04.15 ще се видим и ще ми обясни. Има кои да го замества за спешни случаи, но този не е такъв.
Аз не съм пила и не пия нищо,  в смисъл витамини и добавки.  На този преглед ще го питам какво ми препоръчва.
За контракциите, аз и предишния път и сега  пия магнезий 3 по 1, магнерод.
Хубава вечер Simple Smile

# 336
Simple Smile Привет и от мен,
Не се включвам много, че нищо интересно не се случва при мен. Хапвам си обилно, даже преди малко замесих козунак и сега отивам да го бия  Mr. Green
В сряда ми предстои втората ФМ. Този път съм решила да взема майка ми с мен и с нетърпение очаквам прегледа. Много се вълнувам, заради мама  Heart Eyes Да видим този път какъв пол ще ми кажат Wink Беше мъжле, после девойка...крайно време е да разбера, ще носи ли бебо дрешките на баткото или не Simple Smile
Нямам търпение да дойдат почивните дни и да боядисваме с малкото яйчица. Досега не е боядисвал и ще е голямо приключение. Дано и времето е хубаво, за да се възползваме от вече пуснатите колела под наем Simple Smile това е от мен.
Хубава вечер  Hug

# 337
Добра вечер Simple Smile и от мен! Днес ходих на преглед при новата ми докторка. Каза че всичко изглежда нормално, в 18+0 седмица, бебо е около 200 гр. и не се спря Simple Smile потвърди и пола - мъжки  bowuu Притесни ме само, че като видя резултат от БХС1 ми препоръча и БХС2... и хайде отново във филма  Thinking #Crazy сега ще чакам резултат до края на седмицата. Моля ви за едни стиснати палчета всичко да е наред
 Praynig
Спокойна нощ  Heart Eyes

# 338
Аз се включвам с тъп въпрос. Лекарката ни разреши секс, но много внимателно. Спазваме стриктно, но тази вечер след като бяхме интимни, ме заболя корем. Мина ми де. Но се чудех, недай Боже, колко време след акта се появява кървене, демек след колко време горе-долу мога да съм спокойна?
Сигурно ще ви се стори глупаво, но сънувам секс примерно Rolling Eyes и се будя и ме боли пак корем. ooooh!
Не знам кое е по-малкото зло ooooh!

# 339
Момичета, в коя седмица ще правите 2-рите ФМ?
Понеже на мен ми казаха, че било хубаво в 16-та г.с и в 20-та, но аз пропуснах 16-та и сега май ще чакам чак 20-та.

# 340
  • София
Аз се включвам с тъп въпрос. Лекарката ни разреши секс, но много внимателно. Спазваме стриктно, но тази вечер след като бяхме интимни, ме заболя корем. Мина ми де. Но се чудех, недай Боже, колко време след акта се появява кървене, демек след колко време горе-долу мога да съм спокойна?
Сигурно ще ви се стори глупаво, но сънувам секс примерно Rolling Eyes и се будя и ме боли пак корем. ooooh!
Щом ти е минало според мен няма от какво да се опритесняваш. Ние не сме се спирали, разбира се внимателно, както се прави по време на бременност. нормално след оргазъм има свивания, разпускания, мъжът може да позабърза и да е по-рязък накрая, нормално е да има някаква болка, но щом бързо минава според мен не е страшно.

# 341
Milena_10, аз утре ще правя в 19г.с. съм  Peace

# 342
Душинка, според мен не би трябвало да има кървене. То може да се появи в по-малките седмици. По-скоро сега вече притесненията са за контракции, което е в рамките на нормалното, ако те отпускат постепенно. Като сънуваш, пак те хващат контракции, защото тялото ти реагира, така че моят съвет е да се отпуснеш и да се насладиш на мига, естествено без акробатични номера... Wink

# 343
Момичета. някой може ли да даде повече информация относно 4Д-то?

# 344
  • Драгоман
  Здравейте момичета! И днес пак вали сняг, и пак ми е зле  Sick
Нямам сили, ни желание да правя каквото и да било...  Tired

Цитат
Лекарката ни разреши секс, но много внимателно. Спазваме стриктно, но тази вечер след като бяхме интимни, ме заболя корем. Мина ми де.
Снощи и при мен беше същото!!! В края на акта, когато се позабърза темпото, усетих тъпа болка ниско долу и болката продължи още малко след като приключихме. Болката приличаше като по време на цикъл, но по-лека. Дали това е било контракция?  newsm78 Иначе често по време на секс ме боли корема, когато имам газове. Всъщност тези газове са ми сериозен проблем, появават се от доста храни и вече ме е страх да ям някой неща... Незнам какво да правя, за да ги няма.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт