Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се прави втората фетална морфология?
Как се интерпретират резултатите от БХС и какви са те?
Какво е важно при изписването на имена за резултатите от БХС?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се прави втората фетална морфология?
-
Как се интерпретират резултатите от БХС и какви са те?
Резултатите от скрининга за биохимичен скрининг (БХС) предоставят информация за риска от различни заболявания и аномалии. Например, рискът от синдром на Даун се изразява като вероятност, като по-ниските стойности са по-благоприятни. От съществено значение е да се консултирате с вашия лекар за тълкуване на резултатите и получаване на насоки относно следващите стъпки. Резултатите от БХС се интерпретират чрез въвеждане на имена на кирилски букви с главни букви и дата на български език с точки между ден, месец и година. Ако резултатите не са видими, опитайте да въведете по-точно или се свържете с лабораторията за повече информация.
-
Какво е важно при изписването на имена за резултатите от БХС?
-
Как се тълкуват резултатите от цитонмазката?
-
Кога се прави тестът за човешки папиломния вирус?

....не се маха пустата бактерия
Групата е тайна и никой друг не я вижда освен тези които са в листата ми приятели
На другия доктор имам повече доверие, ама при него съм след доста време.
Само дето малката изпи малко повече вода.
Иначе като промрънка й дадох шишето с вода, тя се напи и шишето остана в креватчето и после като се събуди си го взе сама и се приспа пак.
Рано сутринта памперса вече беше пълен. Смених го и й сипах още малко вода и пак си заспа. Поне казват, че водата не вреди през нощта. Според мен Ванина трябва да си остане админ във ФБ групата, за да не стават обърквания.
Все пак може да се допитам до невролог, няма да навреди. Дано ти да нямаш повече оплаквания.