СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 731
  • 693
  •   1
Отговори
# 585
Добро слънчево утро на всички  Hug Heart Eyes
Аз минах преглед при докторката....за сега съм със синьо щъркелче   passifier
Бебчо е добре, ядоса са нещо и за секунди се скри, обърна ни гръб и даже сви юмручета...а доки каза "ейй, ама много сприхав мъж ще си имаш"  Laughing . Изписаха ми Магнерод, заради неспиращите контракции и глобули заради бета хемолитичен стрептокок, който ми излезе в урината  ooooh! ....не се маха пустата бактерия
Това което ме притесни е че бебчо е ниско и го нося доста ниско, според думите на АГ...Някой може ли да сподели нещо по този въпрос моля  Praynig

От мен толкова за сега....целувки на всички коремчета  Heart Eyes

# 586
Момичета, влизам почти всеки ден и ви чета, но нямам много време да пиша и тук и във фейса.Общо взето за времето което влизам се занимавам с оправяне на снимки в албумчета и с четене на публикациите ви.Всеки който желае да е и във групата във фейса трябва не само да ми пише че иска да го добавя, а и след като му пратя покана за приятелство да я приеме за да го добавя Simple Smile Групата е тайна и никой друг не я вижда освен тези които са в листата ми приятели Simple Smile Ако желаете мога и друг да добавя за админ, но отначало решихме да съм само аз за да може хубаво да се следят членовете на групата и т.н. Ако решите нещо друго обаче няма проблем Simple Smile

# 587
  • София
Супер. Гледам, че информацията я има и на първа страница.

Аз се чудя дали да пия магнезий. Докторът от ЖК ми каза да пия по две опаковки дневно Диаспорал, ама аз не усещам контракции и не знам. Той даже не ме прегледа последния път на ехограф. Дали може да навреди нещо  newsm78 На другия доктор имам повече доверие, ама при него съм след доста време.
И с мойте кокали вече ще откача. Толкова ме боли (симфизата). Някой знае ли мога ли да се мажа с мехлем с арника? Първия път бях чела, че арниката влияе нещо на раждането (без болка), някои жени даже в девети месец с тази цел я приемаха и се чудя да не вземе пък нещо да повлияе толкова рано.

# 588
  • Драгоман
Здравейте!   bouquet
И тази нощ беше що-годе спокойна!  Whistling Само дето малката изпи малко повече вода.  Peace Иначе като промрънка й дадох шишето с вода, тя се напи и шишето остана в креватчето и после като се събуди си го взе сама и се приспа пак.  Party Рано сутринта памперса вече беше пълен. Смених го и й сипах още малко вода и пак си заспа. Поне казват, че водата не вреди през нощта. Според мен Ванина трябва да си остане админ във ФБ групата, за да не стават обърквания. Peace

# 589
Maidenly - аз като имах проблем с ръката - невралгия, не издържах на тормоза и си сложих 5 инжекции. Имах някаквои възпаление на нервите, което - невроложката каза първо да пробвам да се мажа с билкови /хомеопатични/ мазила и ако не мине 2 седмици да отида за инжекции. Аз обаче не издържах, защото ме болеше нон стоп, и не можех да спя, да се храня, да мисля, и направо реших с инжекциите. Не знам ако толкова те боли - дали не е добре да вземеш някакви генерални мерки, арниката е вид хомеопатия.

# 590
За момичетата, които искат да се присъединят към ФБ групата, по-добре е да пишете направо лично съобщение на Vanina_87 (нали тя е администратор?), така има вероятност да няма отговор на молбата ви.
Ами аз съм и писала лично съобщение преди 2 седмици, но все още не съм добавена. Явно не е влизала тук във форума и не е видяла съобщението newsm78.

Здравей,видях съобщението и съм ти пратила покана за приятелство, но ти не си я приела.Трябва да я приемеш за да те добавя в групата Simple Smile

# 591
  • София
Румка, то да сложа инжекция, ама като не става въпрос за нерви, а за кости, които се разчекват  newsm78  Crazy Все пак може да се допитам до невролог, няма да навреди. Дано ти да нямаш повече оплаквания.
За магнезия мисля да си взема, защото уж имал и разхлабително действие. Не би трябвало да навреди. Щом така смело го изписват.

# 592
Срещу схващания на мускулите действа магнезият, но също така и втвърдява матката ли, де да знам какво беше точно. Предимно за гадните схващания го изпизват - на баща ми също го изписват поради същата причина - схващане на мускулите

# 593
Магнезии се пие, за да не се образуват крампи и схващания на мускулите, тъй като помага за раздвижването на млечната киселина в тях. Матката е мускул, който при контракции се съкращава, свива и в тази връзка магнезия помага да се отпусне и да се избегнат тези съкращавания и свивания, които после помагат при раждането бебчо, за да излезе. Това е което аз знам  Peace

И един линк, който надявам се да ви е полезен
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=47

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 11:43 от Kifliache

# 594
besyto - какво стана на прегледа мила?

# 595
  • Драгоман
 Момичета , в петък ми предстои снимка на зъб, казаха ми, че нямало проблеми за бременността в 5ти месец.  Rolling Eyes Вие как мислите?

# 596
няма да има проблем

# 597
Момичета , в петък ми предстои снимка на зъб, казаха ми, че нямало проблеми за бременността в 5ти месец.  Rolling Eyes Вие как мислите?
Аз знам от моя зъболекар , че не е хубаво и снимка и упойка да се слага , на мен скоро ми вадеха нерв и не ми правиха нито едно от двете , но всеки зъболекар различно работи , ако не е супер наложителна снимката не я прави според мен , не че ще навреди много но си е вид облъчване .

# 598
Прегледа мина много добре. Запознах се с лекарката, която ще прави операцията. Обясни ми всичко ппдробно и сега гледам напред и чакам да стана в 25г.с, за да отида пак на преглед. И между 26-28г.с ще е първата операция. Амниото оставихме за тогава, защото така или иначе ще ме боцкат по време на операцията. И решихме да си спестим едно боцкане. Много съм доволна от лекарите, с които до момента съм имала контакти. Прекрасни са, което ми дава още повече кураж и сили да извървя целия този път.

# 599
Беси радвам се, че всичко минава както трябва и най- вече, че лекарите се отнасят професионално и грижливо с теб... Hug

Общи условия

Активация на акаунт