За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 26 183
  • 965
  •   1
Отговори
# 345

Тоест, когато няма подходящ модел в семейството, то се намира такъв извън семейството. Пита се тогава-пълноценно ли е това семейство?

Това, което имах предвид, е, че за ВСИЧКИ деца е важно да имат значими близки (възрастни) извън семейството и децата на еднополовите родители не са изключение.

# 346
Много по-добър пример е Уитни Хюстън, вкарана насила в правия път и като следствие съсипването на живота и, дрогата и всички последствия за детето и расло в хетеросреда
Мда бе-тя хетеросредата върви в комплект с дрога нали?
А гейовете не са и чували за тези субстанции нали?
Ти ми кажи,
докато е била с "най-добрата си приятелка" въобще през ум не и е минавало за дрога и разбиваше всякакви рекорди с албумите си.

# 347

Тоест, когато няма подходящ модел в семейството, то се намира такъв извън семейството. Пита се тогава-пълноценно ли е това семейство?

Еми сигурно не съвсем, но то колко от семействата около нас са пълноценни в този смисъл? Съвсем не всички...  качествени хора се възпитават и от непълноценни семейства.

# 348

Еми сигурно не съвсем, но то колко от семействата около нас са пълноценни в този смисъл? Съвсем не всички...
Е-много ясно, че не са всички. То и затова хората са различни. Но всички имат еднакъв старт. А тези деца без един от родителите си или без двама от родителите си или с двама бащи имат не точно същия старт и търсят някакво компенсация, която може и да не намерят..
Качествени хора могат да израстат и в най-скапаните семейства...въпрос на гени и късмет

Ти ми кажи,
докато е била с "най-добрата си приятелка" въобще през ум не и е минавало за дрога и разбиваше всякакви рекорди с албумите си.
Не знам какво да ти кажа, освен че имаш склонност да мислиш за хетеро средата като за свой враг.

Не знам как точно "насила" са я тласнали към хетеро връзка. С пистолет в главата?

# 349
  • Once there was a Hushpuppy...
Бумър, ти с жена ли живееш интимно?

# 350
  • Куциндрел
То пък ще кажеш, че всички с 2-ма родителя имат еднакъв старт в живота, абЦилютно еднакъв.

# 351
То пък ще кажеш, че всички с 2-ма родителя имат еднакъв старт в живота, абЦилютно еднакъв.
Старта е еднакъв откъм мама и татко. След това вече не е . Татко може да пие, мама да се разведе и да заживее с приятелката си...
На това ще кажа-по-добре с приятелката, отколкото с пияницата..

Ако приятелката почне да се друса, обаче тогава мама ще си гледа детето сама или ще и го вземат социалните.
Но това колко случаи са процентно?

# 352
Не, Пъпи в комуна  Joy Joy Joy

Чудя се защо винаги във всяка гей-тема се стига до този въпрос?
Защо виличката не разбира, че има други вилички, които са в един шкаф с клечките, а не в отделен такъв

Не знам как точно "насила" са я тласнали към хетеро връзка. С пистолет в главата?

С дрога, църква и родителите и,
има доста изписано в жълтата преса.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 22:38 от Бумър

# 353

Е-много ясно, че не са всички. То и затова хората са различни. Но всички имат еднакъв старт. А тези деца без един от родителите си или без двама от родителите си или с двама бащи имат не точно същия старт и търсят някакво компенсация, която може и да не намерят..
Качествени хора могат да израстат и в най-скапаните семейства...въпрос на гени и късмет

Не, нямат еднакъв старт и не е въпрос на късмет. За всяко дете в дисфункционално семейство, което е порастнало като емоционално зрял и устойчив индивид, има обяснение от психологическа гледна точка.

Най-общо е важна е семейната динамика. И отношенията, които детето вижда между родителите си, и техните с него. Близостта родител-дете се определя и от честотата на контакт, до колко детето споделя ценностите на единия и другия родител, до каква степен родителите отварят личното си пространство за децата си, дали има интензивен контакт с детето от самото начало, един куп неща са.

# 354
Бумър, ти с жена ли живееш интимно?

Това не е ли малко грубичък въпрос?

У нас е просто ужас за тези хора, това е ясно. На мен не ми пука ни за Долче, ни за Габана, но съм чела в интервю какво отговаря Мариус Куркински - когото много обичам - на въпрос за свои деца, и ми е много жал, че обществото ни постъпва несправедливо с хора като него.

# 355
  • Куциндрел
Старта е еднакъв откъм мама и татко. След това вече не е . Татко може да пие, мама да се разведе и да заживее с приятелката си...
На това ще кажа-по-добре с приятелката, отколкото с пияницата..

Е колко старта е старт? Ако това стане при раждането на детето, на 1-вия му месец, на първата му година?
Нещата не са толкова едноцветни, колкото ти ги описваш.
Преподлага, че и ти, и аз имаме хетеро родители. Как така при този равен старт сме толкова различни? А, ако някой тръгне да ни показва и отклоненията... едва ли ще ни намери много еднакви. newsm78

# 356
Доменико неведнъж е подчертавал, че е изключително вярващ практикуващ католик
Да си едновременно гей и вярващ практикуващ католик не са ли две взаимно изключващи се работи? Доколкото съм запозната католическата църква смята хомосексуалността за прегрешение и нещо, което не следва природните закони също както ин-витро оплождането. Как тогава едното е проблем, а другото не е проблем за D&G?

# 357
Да си едновременно гей и вярващ практикуващ католик не са ли две взаимно изключващи се работи? Доколкото съм запозната католическата църква смята хомосексуалността за прегрешение и нещо, което не следва природните закони също както ин-витро оплождането. Как тогава едното е проблем, а другото не е проблем за D&G?

Явно са гъвкави по този въпрос  Wink

# 358
  • Once there was a Hushpuppy...
Iris04 - ти ми налагаш цензура на въпроса ли?
Ти ми определяш в момента какво мога да питам и какво не? Така ли?
Та, ти ми нарушаваш свободата на словото.

Никъде не съм проявила грубост.
Да виждаш емотикони или друго?

М.Куркински е прекрасен творец и няма нищо общо с това дали е гей или не. Не съм виждала несправедливо отношение към него. А, само уважение, демонстрирано по време и след спектаклите му.

# 359
  • София
Да си едновременно гей и вярващ практикуващ католик не са ли две взаимно изключващи се работи?

Не са, откъде ти хрумна подобно нещо? Все едно да кажеш, че само правещите секс единствено и само с цел възпроизводство, могат да бъдат вярващи.

Общи условия

Активация на акаунт