За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 26 183
  • 965
  •   1
Отговори
# 330
Охх, каква суета на суетите..Бебета, гейове и чанти Долче и Габана...

# 331
Не съм им гледала финансовите отчети, щом си крият данъците явно нещо не върви. Нали и Майкъл Джексън уж беше много богат, а после се оказа че е с десетки милиони вътрешно, защото е харчел с пъти в повече от колкото печели. На тези хора не им стига да живеят добре, те искат пределите на лукса. Златни кенефи, диамантени сака, автопарк с 20 колекционерски коли, такива работи...

# 332

Да бе, глей с какво се занимават хората.

Аз много обичам Елтън Джон и ще го подкрепям каквото и да каже и направи, ако ще и още повече да откачи Heart Eyes.

# 333

Ми така де, до всяко бебе по една чанта долче и габана, иначе какво семейство е това!?

# 334
Но, повярвай "някои", от по-русите, като мен няма шанс да разберат карикатурата на Бумър Crazy

Наистина ли? Според мен е изключително остроумна. А и много хубаво е нарисувана - виличката има автентично изражение на  женичка, а Ножа е пълен традиционалист - няма как да разбере, че двете клечки просто нямат нужда да бъдат вкарвани в обичайните роли... но са перфектни за хранене.
 Брилянтна идея. Grinning

Проблемът е в тези, които са свикнали с нож и вилица, като Пъпи
Ако няма кой да обясни как става номера с храненето с клечки нямаш никакъв шанс сам да си го представиш и сам да се научиш.

# 335

Мъжкият родител има една роля към детето, а женският родител друга роля към детето. Двамата -мъжкия и женския родител заедно създават един родителски комплект...казано на жаргон "родителско тяло"
 Двамата мъжки гейове едва ли играят точно една и съща роля. Така че след като претендират за семейство би следвало единият да поеме женската роля, а другия мъжката. Могат , ако искат и да се менкат през месец, или година за разнообразие... Mr. Green

И твоят баща ако е приемал по-малко родителски функции, то не всички бащи са такива...помисли си дали не ти се е отразило негативно на възприятията...

От четене на този спор се сетих, че навремето по "Лека нощ, деца" даваха семейство бръмбари - двама еднополови, с малко бръмбарче-дете. В началото на всяка серия бръмбарите решаваха кой да бъде майка и кой татко, понякога се объркваха и ставаха едновременно майки или едновременно татковци. Не помня името на филмчето, малкият бръмбар май се казваше Бледа - дали пък заглавието не беше "Палавникът Бледа"?

Това в реда на мисли за навлизащите политкоректни детски приказки. Ами, не влияят лошо и определено детето няма да стане хомосексуално от гледането/четенето им.

Мнението си по темата на темата изказах в началото, та няма да го повтарям. А и дискусията доста се е изместила оттогава насам.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 18:43 от hairy rabbit

# 336
  • София
Не съм им гледала финансовите отчети, щом си крият данъците явно нещо не върви. Нали и Майкъл Джексън уж беше много богат, а после се оказа че е с десетки милиони вътрешно, защото е харчел с пъти в повече от колкото печели. На тези хора не им стига да живеят добре, те искат пределите на лукса. Златни кенефи, диамантени сака, автопарк с 20 колекционерски коли, такива работи...

Майкъл Джексън може и да се е поохарчил покрай разходите си по репродуктивни клиники и сурогатни майки. Още повече, че не се задоволи с 1 дете, а си произведе няколко по тази технология. Някои от тях вече се опитват да се самоубиват.

# 337
Хм,ами и моето дете е ин витро.Ама не мисля да се вълнувам изобщо от мнението на двама педали ,а още по-малко пък дължа обеснение на някой защо точно съпруга ми се е случил с репродуктивни проблеми. Но ако реша някой ден да имам още едно дете,пак ще направя ин витро и то без да ме е грижа дали това се харесва на някакви си "моралисти" дето до вчера са  се натискали тайно или явно. А децата ,заченати по нормален или "синтетичен" начин са абсолютно еднакви и това е ясно на всички НОРМАЛНИ хора,без значение хетеро или хомо.Аз не деля приятелите и познатите си в зависимост от сексуалната им ориентация,все ми е едно с кого си ляга .А Елтън Джон си е бил и е гениален творец,от тези дето се раждат веднъж на 100г.И като всички хора си има право на мнение,разбира се неговото се чува повече,защото е популярен.

# 338

Майкъл Джексън може и да се е поохарчил покрай разходите си по репродуктивни клиники и сурогатни майки. Още повече, че не се задоволи с 1 дете, а си произведе няколко по тази технология. Някои от тях вече се опитват да се самоубиват.
Интересно как децата му бяха расово бели..Очевидно генетично не са били негови.

# 339
Не е очевидно, изобщо не е задължително да са с негроидни черти или с тъмен цвят, за да са генетично негови. Зависи как ще се проявят гените. Мога да дам примери, но да не разводняваме темата.

# 340
Не е очевидно, изобщо не е задължително да са с негроидни черти или с тъмен цвят, за да са генетично негови. Зависи как ще се проявят гените. Мога да дам примери, но да не разводняваме темата.
В 99% се проявяват. Случаите, когато не се проявяват са изключения и се броят на пръсти.
Едно такова изключение е описано в "Добрия войник Швейк, когато негроидните черти се проявили през поколение и горката жена- опрала пешкира за съгрешението на майка си... Mr. Green
А в случая при Майкъл и трите му деца да са от тези изключения е вече прекалено съвпадение

# 341

Не знам Майкъл Джексън да е бил гей.

Много по-добър пример е Уитни Хюстън, вкарана насила в правия път и като следствие съсипването на живота и, дрогата и всички последствия за детето и расло в хетеросреда

# 342
  • София

Интересно как децата му бяха расово бели..Очевидно генетично не са били негови.

Разбира се, освен СМ, си е избирал и генетичния материал "по каталог". И това не е някаква тайна, не само защото децата са бели.

# 343
Бащата като родител възпитава мъжкото начало в сина си и показва модел на мъжко поведение на дъщеря си. Така, че дъщерята да може да се държи с мъжете в своя живот разбирайки ги.
Майките създават женския усет и поведение в дъщерите си и показват модел на женско поведение на синовете си. Синът като порасте да може да вижда този модел в жените около себе си и да разбира чисто женските им усещания, капризи и чуства....

Не знам на ударена ли се правиш Девора, но няма такова нещо като родител 1 и родител 2. Има майка и баща...
Ако нямаш едно от двете то имаш празнота в живота си...

Грам на се правя на ударена. Като се отваря тема за мъжко и женско поведение, хубаво е да се дефинира какво значи това, защото иначе са етикети, които висят във въздуха.

Иначе съм на мнението на Iris - децата не растат във вакуум. Важно е детето да расте в среда, в която е добре да има повече значими възрастни, с които то може да тества различни поведения и последиците от тях. Колкото повече авторитет има един значим възрастен, които е извън тесния семеен кръг, толкова по-голямо е и формиращото му влияние върху детето.

# 344

Много по-добър пример е Уитни Хюстън, вкарана насила в правия път и като следствие съсипването на живота и, дрогата и всички последствия за детето и расло в хетеросреда
Мда бе-тя хетеросредата върви в комплект с дрога нали?
А гейовете не са и чували за тези субстанции нали?

Иначе съм на мнението на Iris - децата не растат във вакуум. Важно е детето да расте в среда, в която е добре да има повече значими възрастни, с които то може да тества различни поведения и последиците от тях. Колкото повече авторитет има един значим възрастен, които е извън тесния семеен кръг, толкова по-голямо е и формиращото му влияние върху детето.

Тоест, когато няма подходящ модел в семейството, то се намира такъв извън семейството. Пита се тогава-пълноценно ли е това семейство? Както казах-деца могат да порастнат във всякакви семейства, но очевидно в семейството от двама бащи и две майки има някакъв дефицит, който ще бъде компенсиран по други методи..

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 16:36 от Герри

Общи условия

Активация на акаунт