За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 26 180
  • 965
  •   1
Отговори
# 315
Не е проблем, че не я разбираш, Пъпи, проблемът е, че дори не искаш да се опиташ.

# 316
 Карикатурата е много готина Grinning

Аз съм съгласна с това, което Гери е написала за ролита на майката и бащата в семейството. Но това е идеалния случай - като прибавим към модела и изискването и двамата да са родители на място, което не винаги се получава в дейстивтелността, но както и да е.

Има, обаче много деца, които растат в семейства, които не могат да предложат качествен мъжки модел, или никакъв такъв, както и по-малко сигурно, без женски, без това да има нищо общо с хомосексуалност, просто житейско стечение на обстоятелствата. Аз не съм съгласна с теза, че всички такива деца са непременно с непреодолими дефицити. Живота дава и други възможности едно дете да научи и види женски и мъжки модел на поведение, ако той липсва в семейството. Предполагам че така е и в гей семействата, които отглеждат деца. Нали не живеят на самотен остров, където да са сами с децата си...  Вероятно тази липса се компенсира както и при другите.

# 317
Цялата тази история с долче и габана ми се вижда продажна. Новата им модна линия е с майки с деца и бебета и съответно с дрешки за деца и бебета за по няколко стотин евро. Подмазват се на класата хора в високи доходи и консервативни виждания, за да си продават парцалките. Цялата им кампания е такава и съответно вижданията им трябва да съвпадат с имиджа, който са изградили. Обикновенни лицемери. Преди време ги хванаха, че укриват милиони евро данъци.

# 318
  • Once there was a Hushpuppy...
Не е проблем, че не я разбираш, Пъпи, проблемът е, че дори не искаш да се опиташ.

Отивам наказана в ъгъла Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 319
Поне имаме много илюстрации на темата.
"Имам чувството, че говориш за..." - много обичам да чувстват какво казвам и да ми слагат мисли в главата и думи в устата.
Хъшпъпи не е подготвена политкоректно, факт. Но докато подготвените чувстват какво е искала да каже и какво щяла да говори на детето си, няма да се получи диалог между тях и нея.

Липсата на диалог и неконструктивният диалог създават обществени нагласи, които вредят на всички.

# 320
  • София
Смущава ме и медийното отразяване на подобни истории. Долче и Габана не желаят да отглеждат дете в гей-среда и изведнъж стават противници на ин-витро зачеването. Как? Защо? С каква цел се преекспонират думи и им се придава допълнителна натовареност, целяща да обърне и не гей-населението срещу "грешниците"? Защото "Ние сме против хомосексуалистите да отглеждат деца" е едно, а "Ние смятаме всички деца, заченати ин-витро, за извращение срещу природата"- съвсем друго. И това, другото, носи огромни негативи, които естествено, стават позитиви за дъга-движението.

Доколкото разбрах, Долче и Габана не са срещу инвитрото, а срещу извращението сурогация. Защото 2-ма гейове няма как да станат родители без услугите на сурогатна майка.

# 321
 Бас държа, обаче че срещу някоя поостаряла актриса ползвала сурогатна майка няма да са против. Особено ако си купи на бебето дрешки от новата им линия...

# 322
  • Once there was a Hushpuppy...
Songes - най-лошото знаеш ли кое е?
Че аз приключих с изказванията по темата и сега се опитвам само да чета стойностни мнения.
Но, очевидно има хора, които ги засякоха тук и там, оказаха се не знам точно как и по какво неподготвени и сега си търсят жертва.
А, ето ти казваш, че не съм подготвена политкоректно и това им действа стимулиращо да се заяждат.
Дано вече да спрат, защото не искам да чета мненията на някои и моите отговори.

# 323
Бас държа, обаче че срещу някоя поостаряла актриса ползвала сурогатна майка няма да са против. Особено ако си купи на бебето дрешки от новата им линия...
Клиентът винаги е прав!

# 324
Цялата тази история с долче и габана ми се вижда продажна. Новата им модна линия е с майки с деца и бебета и съответно с дрешки за деца и бебета за по няколко стотин евро. Подмазват се на класата хора в високи доходи и консервативни виждания, за да си продават парцалките. Цялата им кампания е такава и съответно вижданията им трябва да съвпадат с имиджа, който са изградили. Обикновенни лицемери. Преди време ги хванаха, че укриват милиони евро данъци.

Точно това

Като добавиш в уравнението, че Стефано Габана е планирал да има собствено дете по сурогатния метод,
картинката става кристално ясна  Money Money Money

# 325
Ирис, нали излезе информация, че преди време единият от ДиГ помолил своя приятелка да износи детето му.
Ако правилно съм разбрала, със скорошното си изказване се проявяват като лицемери.

Хъшпъпи, поне сте по темата - и ти, и те.

# 326
  • София
На тях бизнеса им върви и без парите на застарялите отвъдокеански гейове и актриси, не са опряли до парите им, че да се налага да им се подмазват.

# 327
Убедена съм, че дори изказването им е PR трик, който да накара повече хора да говорят за тях и да ги свързват темите със семейството и гей въпроса. Ето новата им линия http://www.dolcegabbana.com/woman/fashion-show/winter-2016/ Всяка нераждала манекенка в предния план с по едно бебе в ръка.

# 328
И сър Елтън прави реклама с драматични изявления и размахване на чанта ДиГ.
Мечешка услуга правят и той, и ДиГ на ЛГБТ общността, не знам дали го осъзнават.

# 329

Но, повярвай "някои", от по-русите, като мен няма шанс да разберат карикатурата на Бумър Crazy
Няма да коментирам чувствата ти, за сега Peace

Наистина ли? Според мен е изключително остроумна. А и много хубаво е нарисувана - виличката има автентично изражение на  женичка, а Ножа е пълен традиционалист - няма как да разбере, че двете клечки просто нямат нужда да бъдат вкарвани в обичайните роли... но са перфектни за хранене.
 Брилянтна идея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт