За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 26 129
  • 965
  •   1
Отговори
# 420
  • София
"Четох някъде" както винаги компетентно, изчерпателно и най-вече аргументирано мнение   Mr. Green

Я да преговорим още нещо, сексът само за размножаване ли служи?

Сексът служи само за размножаване при всички други видове, освен при човека. Така че, девиацията хомо сапиенс явно доста изненадва природата. Wink

Я гледай ти, колко много за четене Shocked:

https://www.google.bg/search?newwindow=1&espv=2&q=homose … 9.0.0.G7HP8TroJKc

# 421
В момента по Нова телевизия дават в Часът на Милен Цветков двойка жени с дете в България Peace . Смятам, че трябва да позволят на другия човек да стане законен родител, то така или иначе ще расте с две жени, а ако се случи нещо с биологичният родител за детето ще е най-добре да се отглежда от човек, който познава.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 01:06 от СлънцеЛуна

# 422
"Четох някъде" както винаги компетентно, изчерпателно и най-вече аргументирано мнение   Mr. Green

Сексът служи само за размножаване при всички други видове, освен при човека. Така че, девиацията хомо сапиенс явно доста изненадва природата. Wink

Съдейки по знанията ти по английски, не си разбрала, че във всички линкове става въпрос за хипотеза, която тепърва ще бъде коментирана и анализирана.

И НЕ,  сексът дори при животните не служи само за размножаване, а има и социални функции, но явно това е твърде голяма хапка за виличките от карикатурата.  newsm78

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 06:55 от Бумър

# 423

Да, иска ни се да си мислим, че сме черешката на тортата, ама не! Има редица видове животни, които се забавляват по този начин. Виж в Интернет. И хомосексуални има, и безполови... Много сме били изненадали природата.. Много, да! Нещо много несериозна започна да става темата. Simple Smile

# 424
  • София

Съдейки по знанията ти по английски, не си разбрала, че във всички линкове става въпрос за хипотеза, която тепърва ще бъде коментирана и анализирана.

И НЕ,  сексът дори при животните не служи само за размножаване, а има и социални функции, но явно това е твърде голяма хапка за виличките от карикатурата.  newsm78

Знанията ми по английски са достатъчни, за да разбера, че това, което се обсъжда тук (а именно възпитанието на деца от гей двойки в гей бракове), също е в сферата на хипотезата. Все пак, гей браковете и възпитанието на деца в тях, са доста скорошно явление, така че все още няма база за истински общовалидни научни изследвания по въпроса. Wink

П.С. Бих искала да чуя примери за животински видове, които правят секс за забавление, със съответните научни доказателства, моля.

П.П.С. Интересно как пропонентите на гей браковете са пропуснали "хипотезите", че хомосексуализмът играе ролята на контрол на популацията? Wink

# 425
Popule, много добре казано

Ама не се надявай на отговор
Сега отново ще включат мелницата за правата на марсианците на живеят на Плутон, само и само да размият темата
Позната гей тактика

Не им харесват природните закони гейдвойка да няма поколение, а именно това се случва с така любимите им примери на гейове пингвини, лебеди и подобни. Обичат да ги изтъкват в защита на тезата си колко е природно нормално да си гей, но удобно пропускат факта, че природните гейчета малки нямат и не могат да имат, ако останат в гей двойка
Иска им се да предадат гените си на бъдещето, независимо по кой гнусен начин това ще се случи

# 426
  • Galaxy 13197853088
П.П.С. Интересно как пропонентите на гей браковете са пропуснали "хипотезите", че хомосексуализмът играе ролята на контрол на популацията? Wink
Защото загиват непригодните видове и индивиди.
Т.е. ще си признаят, че не заслужават да ги има.

# 427
Защото загиват непригодните видове и индивиди.
Т.е. ще си признаят, че не заслужават да ги има.

Именно!
В природата не оставят поколение, а тук се мъчат всякак да го направят, прекрачвайки всякакви морални граници

# 428
Сега отново ще включат мелницата за правата на марсианците на живеят на Плутон, само и само да размият темата
Сега погледни какво пише над всеки пост на всяка страница и ще видиш заглавието на темата.
Вярно е обаче, че тя се размива.  Peace

# 429
П.С. Бих искала да чуя примери за животински видове, които правят секс за забавление, със съответните научни доказателства, моля.

http://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/27457-koi-zhivotni-im … -gei-naklonnosti/

Гледала съм го на документален филм, не знам брои ли се за научно доказателство.

# 430
WASP, недей така, че сега ще те накарат да дефинираш "морално", но дефиницията да е подкрепена с научен труд, който да бъде одобрен на страниците на бг-мамма. Rolling Eyes

# 431
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Твърде високомерното отношение при спор е също толкова олекотяващо тезата, колкото невежеството Peace.

Показаното от Девора изследване на пръв поглед е сериозно, ще се хвана да го прочета, като имам час свободно време. Иначе аз смятам, че всяко дете е различно, така че генерални изводи за ефективност на възпитанието е трудно да се направят. Както и с линка на Чек- конкретните израстнали в еднополова среда са били нещастни, но това не пречи на други да бъдат щастливи.

# 432
  • София

http://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/27457-koi-zhivotni-im … -gei-naklonnosti/

Гледала съм го на документален филм, не знам брои ли се за научно доказателство.

Дори без да съм изгледала съответният филм - не смятам да си губя времето - ще кажа, че гей двойките в природата (разбрахме се, че изключваме хомо сапиенс) определено НЕ ПРАВЯТ секс за забавление. Те просто са "гей" и затова нямат поколение. Hug

# 433
Без да съм изгледала ще кажа  Joy
по усет и интуиция си знам всичко, мда.

Айнщайн го е казал перфектно за безкрайността.

# 434
Дори без да съм изгледала съответният филм - не смятам да си губя времето - ще кажа, че гей двойките в природата (разбрахме се, че изключваме хомо сапиенс) определено НЕ ПРАВЯТ секс за забавление. Те просто са "гей" и затова нямат поколение. Hug

Не знам. Не съм специалист, за да правя заключения. Казвам само какво са установили хората, които изследват животните:
1. Че правят секс за удоволствие.
2. Хомо двойки отглеждат поколение (намерено по един или друг начин).

Общи условия

Активация на акаунт