За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 900
  • 965
  •   1
Отговори
# 615
Пример тук в темата - скрит опит за промяна на обществото под привидното толериране на различните, на които никога не им стига и искат все повече и повече да ги толерират, за сметка на всички околни
Балансът е труден за постигане

А, да, направо подмолен преврат и гей революция, сега видях по новините, че президентството вече е развяло флага с дъгата! По всички телевизии го дават, сигурно и вие следите! Party

Сетих се за четири положения по темата (първоначалната тема):

1) склоняване към самоубийство
2) към лъжесвидетелство
3) към подкуп
4) към проституция

Ако ще човек искрено да вярва, че друг трябва да умре, то склоняването към самоубийство е наказуемо.

# 616
  • София
Нямам нищо против хомосексуални да отглеждат деца, стига да са си ги осиновили или родили сами.

# 617
  • София
в библията пише НЕ СЪДЕТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ"

Аз не знам в някоя религия да не се осъжда сурогатното майчинство? Ако греша, моля поправи ме.

# 618

Аз не знам в някоя религия да не се осъжда сурогатното майчинство? Ако греша, моля поправи ме.

Избери произволна страница от Стария завет (че само него познавам) на лотариен принцип, аз ще я постна тук и ще дискутираме до колко е приложимо написаното днес!

# 619
Популе, дали ще ме извиниш, просто не ме интересува вече, но неграмотността ти е вопиюща  ooooh!

FYI в Библията има описано сурогатно майчинство, с тогавашните технологии, разбира се hahaha
Цитат
Сарайя рече на Аврама: Виж сега, Господ не ми дава да раждам; моля ти се влез при слугинята ми; може би ще придобия чадо, чрез нея.

# 620
  • София

Избери произволна страница от Стария завет (че само него познавам) на лотариен принцип, аз ще я постна тук и ще дискутираме до колко е приложимо написаното днес!

Популе, дали ме извиниш, не ме интересува вече, но неграмотността ти е вопиюща  ooooh!

FYI в Библията има описано сурогатно майчинство, с тогавашните технологии разбира се hahaha
Цитат
Сарайя рече на Аврама: Виж сега, Господ не ми дава да раждам; моля ти се влез при слугинята ми; може би ще придобия чадо, чрез нея.„

Това какво общо има с моя пост? newsm78
Питам коя религия е приела и благославя сурогатното майчинство?

# 621
Сега пък религии. Нищо против тях, но все пак сме в 21 век и не свещиниците пишат проекти за закони.

# 622

Девора, постът ти ме подсети за една стара статия - http://www.humanistsofutah.org/2002/WhyCantIOwnACanadian_10-02.html

Популе, първо си написала, че религиите категорично забраняват, сега изискваш доказателство, че благославят. Има много дейности, които не са нито изрично забранени, нито специално упоменати с възхвала. А сурогатното майчинство е описано в Библията, с "тогавашните технологии", както е казала Бумър.

Но какво пише или не пише в основните книги на дадена религия не може да бъде аргумент в такава дискусия.

# 623
Сега пък религии. Нищо против тях, но все пак сме в 21 век и не свещиниците пишат проекти за закони.
Вчера българският депутат в българския парламент Мартин Димитров от РБ се позоваваше на християнски ценности  Sick

# 624
  • София

Девора, постът ти ме подсети за една стара статия - http://www.humanistsofutah.org/2002/WhyCantIOwnACanadian_10-02.html

Популе, първо си написала, че религиите категорично забраняват, сега изискваш доказателство, че благославят. Има много дейности, които не са нито изрично забранени, нито специално упоменати с възхвала. А сурогатното майчинство е описано в Библията, с "тогавашните технологии", както е казала Бумър.

Но какво пише или не пише в основните книги на дадена религия не може да бъде аргумент в такава дискусия.

Ти остави тази работа. Аз твърдя, че никоя религия не приема сурогатното майчинство. До сега никоя от дискутиращите дами не е оборила това ми твърдение. Което само доказва, че съм права (съдя по всеотдайността на защита на гей-семейства и раждането на деца в тях, с помощта на сурогатно майчинство - до сега сто пъти да сте оборили твърдението ми, ако беше невярно). Та както се казва, придържайте се към атеизма и избягвайте да цитирате Библията, защото не сте религиозни. За това пак съдя по пламенната защита на същата тази кауза.

# 625
Невежа, неграмотна, потресаващо повърхностна - от точно такива юзърки е излязло име на бг-мамите.
Колкото и пъти да бъде подменена тезата все ще бъде грешна! По дефиниция!
Ако някой иска да види цялото обкъжаващо ни тесногръдие на едно място е достатъчно да прочете тези постове.

FYI Юдаизмът приема напълно сурогатното майчинство, там проблемът е донорския материал.

# 626

FYI Юдаизмът приема напълно сурогатното майчинство, там проблемът е донорския материал.

Не само, равините са на различно мнение.

# 627

Ти остави тази работа. Аз твърдя, че никоя религия не приема сурогатното майчинство. До сега никоя от дискутиращите дами не е оборила това ми твърдение. Което само доказва, че съм права (съдя по всеотдайността на защита на гей-семейства и раждането на деца в тях, с помощта на сурогатно майчинство - до сега сто пъти да сте оборили твърдението ми, ако беше невярно). Та както се казва, придържайте се към атеизма и избягвайте да цитирате Библията, защото не сте религиозни. За това пак съдя по пламенната защита на същата тази кауза.

Не защитавам пламенно "каузата" и ако четеше темата, щеше да го знаеш. Защитавам само здравия разум.

Обориха те, просто не четеш. Религиозността ми не е предмет на дискусия и определено няма как да си запозната с нея. При всички случаи, всеки може да цитира всичко. Проблемът идва, когато не мисли. Или пък мисли, но пък нарочно извърта.

# 628
  • София
Невежа, неграмотна, потресаващо повърхностна - от точно такива юзърки е излязло име на бг-мамите.

Показа ли си истинските цветове? Mr. Green Типичен пример за невежа, неграмотна и потресаващо повърхностна - жалко за каузата ти. Отричайки фактите, не ги правиш по-малко факти. По този начин няма да спечелиш последователи. Но какво ли очаквам от гръмогласни гейове, които не само, че не са толерантни, ами са и арогантни - доказали са го стотици пъти, доказват го и сега.

Религиозността ми не е предмет на дискусия и определено няма как да си запозната с нея. При всички случаи, всеки може да цитира всичко. Проблемът идва, когато не мисли. Или пък мисли, но пък нарочно извърта.

Ти не си религиозна. Религиозният човек не защитава нерелигиозни каузи. Сори - факт.

# 629
Кофти е да си безпомощен и без полезен отговор, остава ти само проектирането на огледален принцип  Wink

Общи условия

Активация на акаунт