"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 15

• 41 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Според мен бременност няма.

# 556
Здравей Даниела, не съм специалист, но момичетата казват, че щом ти спадне БТ значи ще ти дойде до 2 дни. Виж утре сутрин как ще бъде. стискам палци да си бременна   Peace

# 557
Здравейте момичета
Има нещо, което много ме притесни днес и искам да го споделя с вас ако можете да ми кажете дали е нормално. Правим опити за бебе 2 мес. Днес ми е 12 ден от ову-то и сутринта БТ ми беше спаднала от 37.1 на 36.5° Кам обяд като ходих до 00 видях на тоалетната хартия леко розово и Заминадоло на чинията нещо като слуз , направо изглеждаше като сопол ( извинете ме за израза, но с друго не мога да го сравня). И си викам: "край!" И този месец замина. Така на два пъти днес видях такава слуз и повече никакво розово. Много ми тежи корема доло, че имам чувството, че ако кихна нещо ще ми се спука. То са нещо като болки и тежест. Подут ми е корема и чувствам все едно всеки момент ще ми дойде. След розовото зацапване си направих тест и е отрицателен. Имам още 2 дни до М. Кръста ме боли ниско и нищо друго. А и вчера изпаднах в една нетипична за мен истерия с крещене и обиди, че милото се уплаши от мен.  Ужас. Дали съм бременна?... с такава тежест и болки да не е извън маточна?....отрицателни тестове...Какво се случва и нормално ли е според вас?
Благодаря ви за вниманието.
Не си бременна. Чакай цикъл ще ти дойде до дни.
Не е извън маточна при нея винаги има положителни тестове и много силни болки в корема с кървене.

# 558
  • Бургас / София
Здравейте една приятелка си направи тест и резултата беше такъв <0.100   mlU/L минало е 1 месец и е имала цикъл, но все пак усеща някакви болки в корема и увеличаване в гърдите. Това е напълно отрицателен нали?

# 559
Здравейте една приятелка си направи тест и резултата беше такъв <0.100   mlU/L минало е 1 месец и е имала цикъл, но все пак усеща някакви болки в корема и увеличаване в гърдите. Това е напълно отрицателен нали?

По-отрицателен не може да бъде.

# 560
  • Бургас / София
Благодаря за отговора   bouquet

# 561
Напълно отрицателен е. Peace

# 562
Благодаря ви за отговорите момичета.
Днес сутринта си измерих БТ и се оказва, че тя се покачва 36.8° Това пък какво е идея си нямам.А и утре трябва да НЕ ми дойде. Ще видим.

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 12:11 от даниела10

# 563
Даниела и аз не разбирам много.Ще ти кажа че моята БТ е 37 и още нямам цикъл.При положение че ми днес е 4ти ден закъснение.Теста ми е отчаяно отрицателен.Така че чакаш.За извън маточната и на мен ми мина през ум.Момичетата казват че имало  + резултат ако има такава бременност

# 564
Не мерете температури. Peace Щом има отрицателен тест бременост няма, колкото и да желаете такава и да не ви се вярва. Ако имате някакви притеснения, че нямате цикъл или имате закъснение отидете на лекар. Закъснение от 4 дни е съвсем нормално закъснение и аз не бих отишла. При 10 дни и отрицателен тест обаче трябва да се посети лекар. Ако пък много бързате кръвния тест показва срещу едно бодене и 20 лв. абсолютно веднага.
Напразните надежди винаги носят голямо разочарование!

# 565
Да вече го разбрах и съм по спокойна.Няма я тази тревога.Лекаря ми каза че щом правим опити може и да се промени цикъла ми.Запасила съм се с тест лентички при съмнения не са скъпи и лекаря каза че можело да им се вярва.За изледвания мисля другия месец да почна да видим профилактично как съм>Не съм правила отдавна

# 566
Здравейте.За пръв път пия противозачатъчни-Линдинет 30. На първата опакова съм. Изпих последното хапче в четвъртък и сега почивам 7 дни.Имам няколко въпроса към тези, които са ги пили.
1.Кога се предполага ,че трябва да ми дойде цикъла?
2.Има ли някаква вероятност да съм бременна,понеже правих секс с приятелят ми на 7 ден след започването на хапчетата (той никога не свършва в мен).
Иначе нямам никакви оплаквания от тях.Чувствам се добре,но тези въпроси ме измъчват.
Благодаря ви за отговорите!
Да спомена ,че съм на 20 и мисля,че още ми е рано за деца.. и ми е много притеснено.

# 567
използвай кондом,научете се да правите секс,информирайте се преди да питате..Това е тема за хора които искат деца,а не за такива които не са на ясно...Иди на гинеколог за да знаеш със сигурност,че днеска кристалната топка не работи

# 568
използвай кондом,научете се да правите секс,информирайте се преди да питате..Това е тема за хора които искат деца,а не за такива които не са на ясно...Иди на гинеколог за да знаеш със сигурност,че днеска кристалната топка не работи
Успя  да ме разсмееш за което ти благодаря  Hug

# 569
  • Враца
Аз не съм сигурна до колко ще мога да помогна, защото отдавна беше времето, в което пиех противозачатъчни. Спомням си само като започвах да ги пия, че започнах с първия ден на кървенето и след като ги изпиех ми идваше (до 2-3 дни някъде). Направо като по часовник беше. После започвах новата опаковка на осмия ден (дори и още да съм с М).
Ако не си пропускала таблетка, би трябвало да ти дойде, не се притеснявай, независимо на кой ден си правила секс. Но това е при положение, че си започнала да ги пиеш от началото на цикъла ти, а не от някъде по средата (по спомени пак говоря де, първата опаковка винаги я започвах с първия ден на цикъла ми, за да е най-надеждно - така се съкращаваше първия цикъл не беше 28 дни, а 21-22, но го предпочитах за по-сигурно). Дано си ме разбрала и дано съм успяла да помогна с нещо. Успех!  Simple Smile

Стига де, момичето се е притеснило, недейте да я хокате. И ние сме били на нейния хал и на нейните години. Проявете разбиране. Все пак е добре да се ориентираш да питаш вече в друга тема, защото наистина не е точното място тук, tedit0u.  Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт