"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 15

• 41 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за отговора, но за ПМС е много рано. Трябва да ми дойде на 13.06 ... Въпросът ми е възможно лие това да е ранна овулация и някой имал ли е същите симптоми?Възможно ли е още да съм забременяла преди менструацията си този месец, а сега след цикъл да се е закрепила оплодената яйцеклетка и затова да съм имала зацапване?

# 691
Най - вероятно не.

# 692
Не не е възможно. Peace
Измисляш си някакви неща и ще се разочароваш.

# 693
Мисля, че сте прави.
Сега като помисля реално, болката в кръста и таза май е от настинка. От сутринта ме втриса, болят ме не само гърдите... Хубав ден ви желая! Simple Smile

# 694
ти казваш ,че ти е дошло на 21..сега го чакаш на 13, после имаше нещо за 26 не разбирам... newsm78 щом имаш такива съмнения защо не си направиш един тест и да се приключи..

# 695
Момичета искам да попитам нещичко защото в нета не открих нищо . При последния преглед доктора откри фоликул 30 мм. ( на 01.05 ) . На 12.05 получих кървене (слабо и бледо розово ) което продължи 8 дни (до 19.05). А на 26.05 си ми дойде нормална М която продължава и в момента. Та питанката ми е следната .............Може ли това кървене преди М да е било от спукването на фоликула  или от нещо друго ?

# 696
Направих тест за овулация - бледа втора черта!
Направих и теста за бременност от кутийката - много бледа втора черта!
Какво означава това?!

# 697
  • Враца
Кукита, сякаш толкова продължително зацапване или кървене от скукване на фуликул не може да е. Консултира ли се с АГ?

Бътерфлай, щом има бледа втора черта на тест за бременност, значи е положителен, но щом чертата е бледа, значи нивата на ЧХГ са все още ниски, направи си тест за бременност след още 2 дни, за да видиш дали се насища чертичката. А най-точно би било ако има как да си пуснеш кръвен тест за ЧХГ в някоя лаборатория, който ако излезе положителен да повториш след 48 часа, за да се види ако има бременност дали хормона се удвоява всекидневно, както трябва да е. Иначе ми беше малко объркано кога ти е дошло, пък как ти е вървяло, пък кога ли ти е била овулацията... но успех!

# 698
Ferriy все още не съм , че чакам за час. Тук системата е много скапана и се чака дълго.Последния път чаках за час почти месец.

# 699
Благодаря за отговора Simple Smile
Иначе ми дойде на 21-ви до 23-ти, на 26-ти имах зацапване. Овулацията преди това ми беше около 10-12-ти, поне по типичните болки.
Идея си нямам дали сега след менструацията съм имала овулация, просто предполагам.

# 700
  • Габрово
Момичета помагайте много ми е напрегнато излез ми теста ЧХГ 22.4 mlU/ml. Четвърти ден на закъснение ми е дата на М трябваше да е 25.05.Какво означава.

# 701
  • София
Че си бременна, но е ниско ЧХГ то за 4- ти ден закъснение, бих повторила теста след 48 часа и ако се е удвоило може всичко да е наред.

# 702
  • Габрово
Много ти благодаря за бързият отговор.Мога ли да те попитам за другите варианти.Ако падне ЧХГ в понеделник какво означава,какво следва.А възможно ли е да съм имала късна ОВУ и затова да е такъв резултата,т.к миналият ден имах розово зацапване.Благодаря ти предварително  bouquet

# 703
  • Габрово
Извинявам се на модераторите, че пиша във втори пост, но ми е много притеснено.Вчера бях на АГ и нищо не видя,миналият ден бледа черта на престо и днес този резултат ЧХГ 22.4mlU/ml.Притеснява ме да не е извънматочна, имал ли е някой подобен опит или знания  Sad

# 704
Трябва задължително да пуснеш нов кръвен тест след 48 часа и след това задължително да отидеш на лекар. Потърси добър лекар с добър и модерен ехограф.

Общи условия

Активация на акаунт