"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 15

• 41 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Дори стойността да се удвои, ще е много рано за лекар...

# 706
  • Габрово
Мале мале  ooooh! няправо не знам какво става.В понеделник пак ще пусна ЧХГ със сигурност и като взема резултата при моят АГ дето не видя хем е завждащ АГ в болницата в нашият Град.В кабинета му техниката е от както аз раждах демек най-малко на 9 г.И не зням да му вярвам ли, при него ми мина раждането ненормално(влязах за нормално но родих секцио по спешност) и лапароскопия на спукана киста преди 5г.В София живях 5г. и ми се струва че ще ми се наложи да търся ЗD видеозон.Можете ли да ме насочите дами.Благодаря   bouquet

# 707
  • София
Първо не ти трябва 3D видеозон.
Второ - за да се види плоден сак ЧХГ трябва да е към 1000.
При нормално развиваща се бременност се удвоява на 48 часа- сама сметни след колко дни евентуално може да се види нещо.

# 708
  • Габрово
magnet_for_happiness Благодаря ти, за компетентния отговор, помогна ми! Явно след седмица ще може да се види  Praynig

# 709
Здравейте,

преди малко се регистрирах тук, но съм чела доста полезни съвети в сайта и реших и аз да се присъединя. И така по въпроса, днес си направих тест за бременност ,но не мога да разбера дали е положителен със сигурност т.к втората чертичка е бледа, но се вижда все пак ясно. Опити правим с приятеля ми от 2 месеца приблизително. Прикачвам снимката и чакам вашите мнения .

Благодаря предварително .

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 15:13 от wesi84

# 710
Не успявам да прикача снимката....ще опитам по късно

# 711
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Най-вероятно си - Честито  Grinning

Пусни си кръвен тест за по-сигурно.

# 712
  • София
Най-вероятно си - Честито  Grinning

Пусни си кръвен тест за по-сигурно.

И аз ЗА да си направиш кръвен тест.

# 713
Бледа, бледа... щом я има, значи е положителен. Моята втората беше ужасно бледа, но отчете вярно (коремче 7м). Иначе.. теста ако не е редовен, но то по-скоро се отнася, когато няма черта, а пък резултата трябва да е положителен.

# 714
  • София
Другият път може да потърсите във форума преди да пуснете тема. На първа страница е.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=833717.0;topicrefid=19

# 715
Благодаря за отговорите Simple Smile И се извинявам ,че пуснах нова тема ,както казах,днес се регистрирах и нямах много време да разгледам ....
Прикачих нова снимка т.к предишната не можах да кача,защото беше голяма, е за съжаление е след 3 часа и е леко променена като,че ли ....

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 15:15 от wesi84

# 716
Ако снимката над заглавието е вашата- теста прилича на невалиден   Peace

За кръвен  Peace

# 717
Мисля, че си   bouquet Пиша тук, защото видях, че не си писала в темата, която ти беше предложена.
И аз съм за кръвен, но много подобен резултат се оказа положителен при моя приятелка   bouquet

# 718
  • гр. Варна
Защо не си купиш още един? С колко дена ти закъснява?

# 719
Не мога да бъда сигурна, но теста който снимах в началото не можах да кача,а тази снимка е след около 3.4 часа и теста се е променил незнайно защо!  Thinking  И друг път съм си правила тестове преди години и не изглеждаха като тази първа снимка (която не мога да кача поради големината )  Sad
Е ще се види имам намерение да направя и друг ,но утре сутринта. Първия днес го направих ,но някъде на обяд след като пих кафе и други течности, а прочетох ,че влияят на оценката ако не се прави сутрин преди да си пил каквото и да било . Не ми е много редовен цикъла и не мога да преценя от веднъж, но съм в 33 ден ,това означава ,че около 2,3 дена за сега !

Общи условия

Активация на акаунт