"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 15

• 41 830
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Аз не обичам празните надежди, но в случая може и да има нещо, предвид резултата. Пробвай пак след няколко дни.

# 661
Благодаря Клеопатра Simple Smile  При фоликул 18мм има и някакви граници кога се пука?Знам че е мн индивидуално,но Аг-то ми каза ден след като го видяхме,че най-вероятно ще се пукне,но ден не е ри малко?

# 662
 Здравейте,от много време ви чета и този месец и аз реших да си задам въпроса Simple Smile Та значи ще давам по накратко:  от осем месеца бебеправим с мъжа ми,но не се получаваше... преди два месеца ходих на изследвания и се оказа ,че пролактина ми е малко висок,съответно лркарката ми ми изписа достинекс, който трябваше да пия в продължение на три седмици до като ми дойде(по половин табкетка два пъти в седмицата),като ми каза да продължаваме с опитите. Е моналия месец ми дойде Cry последният цикъл ми беше на 27.04.15 -тогава ми дойде и ми спря на 02.05.15. От 03.05 до 11.05 правихме секс през ден, а от 11.05.до 14.05 всеки ден.  Сега трябва да ми дойде на 28.05 (цикъла ми е 31 днит)И друг път съм имала уж симптоми и накрая ми е идвало... този месец обаче се чувдтвам по-странно обаче- от около седмица много често ми се гади,ужасно раздразнителна съм ,прилошава ми,постоянно усещам някакви миризми...,гърдите ми са много подути,а зърната ту ме сърбят,ту ме болят,но от вчера ме наболява корема точно така както като ми дойде... днес реших да си направя тест surecheck, но уви излезе отрицателен Cry и все пак има ли според вас шанс да съм бременна,въпреки отрицателния тест,при положение че не изчаках да ми закъснее,за да го направя...

# 663
Шанс винаги има,изчакай си закъснението..Що се отнася до симптомите ти и аз ги имах всеки месец преди цикъл,до месеца в който не забременях и не почуствах нищо, освен вътрешния си глас..За гадене е наистина мн мн рано ,то започва обикновено след 8 седмица,всичко е внушение или пмс по-скоро..Успех Simple Smile

# 664
Благодаря за бързия отговор. Моля се този път да се е получило,затова постоянно се взирам за симптоми.....

# 665
Благодаря Клеопатра Simple Smile  При фоликул 18мм има и някакви граници кога се пука?Знам че е мн индивидуално,но Аг-то ми каза ден след като го видяхме,че най-вероятно ще се пукне,но ден не е ри малко?

Може и на следващия, може и на по-следващия, но оплождането може да не е станало веднага, а да кажем след още ден. Тези стойности  на теста са много спорни. Стискам палци, но се приготви психически и за разочарование.

# 666

Може и на следващия, може и на по-следващия, но оплождането може да не е станало веднага, а да кажем след още ден. Тези стойности  на теста са много спорни. Стискам палци, но се приготви психически и за разочарование.
В пълна готовност за провал съм и този месец :d Благодаря Клеопатра още веднъж

# 667
  • Габрово
 Момичета благодаря за палчетата ето и резултата от тази сутрин. Crazy
http://prikachi.com/images.php?images/880/8137880c.jpg

# 668
Момичета благодаря за палчетата ето и резултата от тази сутрин. Crazy
http://prikachi.com/images.php?images/880/8137880c.jpg
Чудесноо!!Честитоо

# 669
  • Габрово
Благодаря   bouquetнека повлека крака на всички чакащи  baby_neutral

# 670
  • Варна
Честито!

# 671
Момичета накратко: последен цикъл 01.05.2015 г, не съм засичала О, защото този месец имахме разни проблеми. Та на 18.05.2015 на контрола при гинеколог, имах здрвословни притесненя, тя каза, , че овуто е минала, няма неспукани фоликули. Също така каза, че иама удебелена лигавица, коети й говори, че или ще дойде цикъл или матката се подготвя за имплантация. Та въпроса мога.ли утре да направя ЧХГ, защото ми предстои лечение противопоказано при бременност.

# 672
Искам си бебето ако го има и за това съм притеснена и бързам

# 673
  • София
Можеш

# 674
Много благодаря за бързият отговор

Общи условия

Активация на акаунт