"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 15

• 41 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Направих си теста, както каза Клеопатра да направя, и излезе отрицателен, но следа от цикъла още няма. Да повторя ли теста или да чакам?

# 676
Аз след малко отивам на кръвен тест, резултата ще илезе към 16.30 ч. Ще пиша за резултата

# 677
Аз не си спомням какъв е случая и кога съм дала съвета (да нямаш повече от един профил?), така че не мога да се изкажа (отново).

# 678
здравейте моми4ета аз имам следния проблем от 11-15 ми беше цикъла 6 дни след това се слу4и нещо много странно ве4ерта ми се появи розаво тение което беше моментно а на сутринта кафеникаво и то беше моментно и от там до сега имам болки ниско в корема и гърдите възможно ли е да съм бременна благодаря ви предварително или е нещо друго на преглед съм в сряда

# 679
  • София
Тогава си била в овулация ,имала си вероятно така наречената розова овулация,а дали си бременна един Господ знае,дори и да си в сряда няма да се види нищо.

# 680
благодаря за бързия отговор а рано ли е за кръвен тест

# 681
  • София
Твърде е рано. Кръвен най- рано на 3-4 юни.

# 682
Овулацията да е била още на седмия ден... мен лично ме съмнява. И да има някаква бременност, тези болки не са от това.

# 683
  • Габрово
Момичета да ви попитам за моя казус.
На 28.04 ми беше последната М,трябваше на 25.05 да ми дойде направих си тест престо и имаше втора бледа черта.Днес пак си направих и пак беше там,направих си и шуърчек но нямаше никаква втора черта,силно отрицателен.Сутринта прокървих, а сега имам розово течение.Отидох до моят АГ и ме гледа на вътрешен видиозон и каза че бремнност няма,матката е спокойна,огледа и яйчниците за кисти и възпаления но всичко ми е Ок.Каза ми да чакам да ми дойде до 10дена, а относно зацапването ми каза че явно се мъчи да ми дойде.Питах го защо тестовете са с две черти и ми отговори че се случва и че бременност може да ненастъпи.Според вас имали опция да няма бременност или тя да се е прекъснала заради кухо яйце,а извънматочна щеше ли да се види на УЗО.Много ви благодаря вече съм повече притеснена за здравето си от колкото дали се е получило.Много ще аъм ви благодарна ако ми помогнете с опита си или мнение.  bouquet

# 684
  • София
Овулацията да е била още на седмия ден... мен лично ме съмнява. И да има някаква бременност, тези болки не са от това.
не е на седмия ден 5+6=11-ти ден,може и на 12-ти да е била,нормално. Пише 6 дни след това като посочва 5 с менструално кървене.

здравейте моми4ета аз имам следния проблем от 11-15 ми беше цикъла 6 дни след това се слу4и нещо много странно..

# 685
Права си, аз съм разбрала грешно. Ама то като не се ползва пунктуация как да разбереш... Те хората не случайно са я измислили, ама...

# 686
Аз не си спомням какъв е случая и кога съм дала съвета (да нямаш повече от един профил?), така че не мога да се изкажа (отново).
  Използвала съм таблета на сестра ми и явно съм забравила да сменя профила Grinning Та направих си теста - отрицателен, но не ми идва все още и днес ми почна някакво безцветно до бяло течение и усещам напрежение в гърдите. Да повтора ли теста се чудя?

# 687
Щом е отрицателен - честито и спокойно. Няма нужда от друг, чакай да ти дойде.
Габриела, ако е трябвало да ти дойде на 25-ти, то няма как да се види все още. Не ми е много ясна ситуацията. Направи кръвен тест възможно най-скоро, защото кървене при бременност не е добре.

# 688
Здравейте,
и аз като всички в тази тема си имам своите съмнения, не знам дали са основателни или не, но се престрашавам да питам, тъй като чак другата седмица съм на преглед при гинеколог:
На 21.05 може да се каже, че менструацията ми дойде- кафява и оскъдна, на 22 вече беше една идея по-нормална, но доста водниста и разредена, необичайна дори. На 23 пак приключи с кафяво и оскъдно течение. По принцип цикълът ми е 22-24 дни, самата ми менструация е 4 дни, средно обилна, с по-гъста кръв и доста болезнена в първия ден. Сега като че ли не беше толкова болезнена.
На 26-ти имах кафеникаво зацапване, след което се започна и до днес една болка в кръста... Болката беше около левия бъбрек,ходих до болницата, давах урина-нищо, всичко нормално, казаха,че най-вероятно изхвърлям песъчинки и ме отпратиха.
Да, но болката ми се премести в таза... Тъпа болка и изтръпване в таза, която е почти постоянна. Търпи се, но е дразнеща.
Възможно ли е това да е от ранна овулация? Досега никога не съм имала такива странни болки в кръста... А и за първи път точно след цикъл усещам голям глад-направо ще изям света. Доста ми е лежерно, не мога да стана от леглото, къркори ми корема и имам лека болка в яйчниците. Също прибавям и бяло течение, не много обилно, без никаква миризма, без сърбежи. Доста странно се чувствам, за съжаление в моя малък град навсякъде са свършили тестовете за овулация.. и по принцип си я усещам и не ми прилича на нея. За тестове за бременност е още рано, така че мога само да чакам... Simple Smile
Извинявам се за дългия и объркан пост, просто ще помоля, ако някой има или е имал такива симптоми да ми сподели на какво се дължат..
Мога да добавя още симптоми, но те вече мисля, че идват по-скоро от самовнушение и едва ли имат някакво значение ,като усилената жажда,съответно честото пишкане; леко главоболие; лека нервност; косата ми пада повече,но това го отдавам на сезона; гъделичкащо усещане в таза и корема, това вече е тотално самовнушение.  #Crazy
Мъжът ми смята, че болката в таза идва от прищипан и възпален нерв, но мен дълбоко ме съмнява. А и как да му кажа за всимки тези глупави симптоми - ще ме помисли за луда     newsm78
Пък и ако съм забременяла евентуално не би трябвало да имам цикъл въобще. Гърдите ми не са уголемени, не ме болят, добре де като топчета са вътре и при масаж ме болят, но не е нещо фрапантно Rolling Eyes
Имав чувството, че съм полудяла и не знайно защо ми е по-скоро смешно вече от цялата ми тази откаченост  Mr. Green
. Благодаря предварително! Желая късмет на всички! Нека всяка, която още не е, много скоро да се похвали с окакваните две чертички! Лека и спокойна вечер! Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 00:25 от Butterfly_9

# 689
щом е рано за тест,това едва ли са симптоми на бременност..симптомите на бременност се получават след закъснение и то не от 1 2 дни,другите симптоми наподобяват ПМС ..успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт