Звездни компромати- 239 част

• 64 902
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
тя и преди си имаше хубави устни,а скулите може да са по-видими заради отслабване в лицето....може и наистина да си ги е пооправила  Thinking

# 91

Ако не бяхте писали,че е тя..абсурд да я позная!

# 92
  • София
Има скули според мен и в една снимка в близък план ми се стори, че и носа нещо е пипала. На травестит е заприличала.

# 93
  • Gotham City

Хакнали са фейсбук профила на Валери Божинов и са заменили информацията със снимки на него и Нилото. Някоя върла фенка явно не е могла да преживее раздялата  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy не могаааааа хахахахахахах аз не му го намирам профила в момента, може да е заради драстичната промяна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бургазлиева на мен същата ми се вижда

# 94
  • София
Намерих му профила, ама дали той си го пордържа? То е доста нвсвързана цялата работа!

# 95
# 96
Сетих се днес за Деница на Краси Гергов,  какво стана с нея?  Нали уж имаше една галерия е София,  има ли я още?  Съвсем се покри това семейство. 

Покриха се, защото ги няма вече големите пари. Галерията е затворена, голф игрището се продава или е продадено. Но да не ги мислим, със сигурност имат достатъчно да живеят охолно до края на дните си.

# 97
  • Sofia
Намерих му профила, ама дали той си го пордържа? То е доста нвсвързана цялата работа!

Този профил се поддържа от друг, но е с негово одобрение явно, защото прави там изявления, води се негов публичен профил:
https://bg-bg.facebook.com/pages/Valeri-Bojinov/107753032712655

Тук е публикувал информацията за хакнатия му личен профил, който наистина е хакнат, имаме обща позната и го виждам (по-точно виждам каквото е останало от него Simple Smile ).

# 98
Николета какъвто е дребосък - направо не я виждам със Шиши, ами той ще я задуши  Crazy

# 99
# 100
  • в Кошера

Любимото ми звездно дете.  Heart Eyes

Бургазлиева никога не ми е била в графата "УАУ", има нещо ръбесто в нея, което ме отблъсква. Малките очички също, язък за цвета им!  Whistling

# 101
Много ми харева!

# 102
какво стана с бойкота Confused :Елтън Джон с торбичка на Д&Г само 24 часа след изявлението .... ; ))

# 103
какво стана с бойкота Confused :Елтън Джон с торбичка на Д&Г само 24 часа след изявлението .... ; ))
Обсъдихме го. Най-вероятно е просто да е масирана рекламна кампания на D&G.

# 104
Николета какъвто е дребосък - направо не я виждам със Шиши, ами той ще я задуши  Crazy

А, Николетка сигурно добре й се отразява една тренировка да се изкачи по диплите му да го цунка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт