Звездни компромати- 239 част

• 64 904
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Кейт Мос дори е по-хубава без грим! Ким К. също ми хареса.

# 586
# 587
# 588
  • София
Ужасно нелепа снимка. От емблематичните манекенки на 90-те години само Клаудия не харесвах. Приличаше ми на баварска краварка.

# 589
# 590
Най-ужасните звездни крака са ми тези на Кристина Агилера, но какво може да направи жената, че са й криви. После идват тези на Оливия Уайлд.
Тази също е ужаснокрака   Laughing

Снимките, които Ким К. иска да забрави.

# 591
Много зле изглежда Николета в "Папапраци" ,не знам дали е само от грима,на последните и снимки пак я е гримира Джули и си изглежда добре.

# 592
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Беше емблематична навремето. От една сесия за "Версаче" мисля, и Маркус Шенкемберг беше по анатомия в нея.

# 593
  • Вестерос
Нито Блейк, нито Лейтън, и двете имат страхотни тела.
Бяга ми името, играе Клюкарката. Дребна, нисичка, май роди 2 деца.Кристин Бел, тя е с къси  Twisted Evil

Така съм съгласна, защото за Б и Л бях готова да се сборя  Joy

# 594
  • Вестерос
Най-ужасните звездни крака са ми тези на Кристина Агилера, но какво може да направи жената, че са й криви. После идват тези на Оливия Уайлд.
Тази също е ужаснокрака   Laughing

Снимките, които Ким К. иска да забрави.

На снимката  с Париската, Кимката е с хубаво тяло-няма такъв изродски пърдялник

# 595
# 596
семейство Пит
Скрит текст:
само Анджелина с близнаците.
Скрит текст:

# 597
Ирина Тенчева май е родила, във фейсбук пише - да ни е честито четвъртото ни дете Самуил.

# 598
Ирина Тенчева май е родила, във фейсбук пише - да ни е честито четвъртото ни дете Самуил.
Да, родила е.

Ирина Тенчева
преди 11 мин. ·

Любов от пръв поглед съществува. Днес отново се влюбих. Добре дошъл на нашето четвърто дете САМУИЛ!
Най-уникалният екип, който направи раждането ми празник е екипът на д-р Румен Велев, водещата раждането акушер Албена Тошева, акушер Ева Димитрова, анестезиолога д-р Мандаджиева и страхотните неонатолози!
— се чувства влюбена в/във II САГБАЛ "Шейново".

# 599
Публикуваха вече новината
http://life.dir.bg/news.php?id=18726716&nt=5
Ирина бързо ги съобщава и празнува ражданията си. Беше споделила, че в деня на раждането на едно от децата си, отишла в арменския ресторант да пие вино с приятели Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт