АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Вмъквам се за малко и после ще ви изчета Simple Smile
Преди малко се прибрах от козметик (кола на цяло тяло в 9 м. с моите +20кг.= кошмар, но както и да е) с ММ си говорим, че госпожицата вече може да излиза, защото аз съм обезкосмена, боядисана и вече ще е овен, за радост на таткото. И така както си говорим отивам аз до 00 да пишкам, че и усетих пак мокро по бельото и тапата ми падна на хартията като се бърсах, голям майтап. Много изпълнително дете  Joy
Ако някой се интересува как изглежда, въпреки, че сме го коментирали, кръв примесена с доста слуз, не като обикновено течение. Това не значи непременно, че ще е скоро, ама както ме наболява цял ден корема... ще видим.

# 376
Бенджи, то май си ти е време - леко и бързо раждане, стискам палци  Hug

# 377
Бенджи- възхищавам се на спокойствието ти !!!!  Стискам ти палци всичко да мине по най- добрия за теб начин .

# 378
  • Пловдив
Shantel овне.. рогата му работа  Laughing от сега проявява характер и ме ядосва хаха. Аз за това си го исках рибка, ама не.. сега ще побелея 18 пъти по бързо  Joy
Бенджи01  моите съмнения за тапа, се оказаха, че не са съмнения хаха, ама то мина много време от както се "разделихме" с нея  Shocked

# 379
  • София
Хайде Бенджи! Чакаме ! Аз тая тапа я дебна само, ма никаква я няма ... Praynig Embarassed

# 380
Shantel овне.. рогата му работа  Laughing от сега проявява характер и ме ядосва хаха. Аз за това си го исках рибка, ама не.. сега ще побелея 18 пъти по бързо  Joy
Бенджи01  моите съмнения за тапа, се оказаха, че не са съмнения хаха, ама то мина много време от както се "разделихме" с нея  Shocked

Shocked а какво казва лекарят, който те следи? Аз си мислех, че като падне тапата и до ден , два .....

# 381
  • Пловдив
Аз пък до колкото знам, може да падне бая време, преди да започне раждането. Нищо не каза - седиш и чакаш болките или водите  Grinning с инструктаж, кога да тръгвам за болницата. На последния преглед, каза, че няма никакви индикации да излиза. Даже като му казах, че май е почнал да ми пада корема и поклати глава НЕсъгласително (интересна дума). Ама вече е видимо много долу.. след 10 дни  Shocked

# 382
И аз имам зелена светлина - боядисана, обезкосмена, 10 дена до термин и зодия овен в действие (четох, че се разбират с лъв, а каката е лъвче), обачеее нямам никакви признаци за раждане и мнооого ме мързи - имам чувството, че нямам сили да родя.  Blush

Бенджи айде стискаме палци, явно в теб е надеждата за първото овне.

Ама защо им се сърдите на хората за разказите? Аз пък предпочитам да ми казват истината, а пък ако се товаря не слушам и толкова.

# 383
днес мислех, че ще има многооооо бебета, а то... Дори и аз се постарах- разходих се, поизчистих, измих банята, наведох се 30 пъти да извадя дрехите от пералнята(принципно може да са нищо, но сега ми се струват като 300 000)- нищоооо.... Овенски инат  Laughing Laughing Laughing
 Вън времето е толкова хубаво... отивам,гледам си количката и си мисля кога ли ще се разхождаме навън с нея  Heart Eyes Не че е моя, ама много си ми е хубава  hahaha

# 384
Охххх, това с боядисването на косата и аз трябва да го свърша, но не мога да издържа два часа в салона ooooh!
Накрая ще отида да раждам с кърпа за глава Joy

# 385
С първото раждане първият признак беше падането на тапата, след 14 часа родих. Сега май падна заедно с водите, но не съм сигурна newsm78 . Стискайте палци утре да ни изпишат.

Аз така и не успях да си напраавя кола маска, и се наложи да изтърпя неприятна процедура тук Confused Но това беше всичко неприятно

# 386

За днес не знам ама то до вечерта има време, ама утре на Първа пролет ще имаме попълнение със сигурност...
И като видя готиното време навън и колко предстои да си правим разходки..... dancing

Васето дано да имаме и ние време като теб да пописваме повече Praynig

# 387
Хайде Бенджи! Чакаме ! Аз тая тапа я дебна само, ма никаква я няма ... Praynig Embarassed
Joy и аз все я дебна, ама я няма! Като ставам през нощта, буквално ходя до WC със затворени очи, но се разсънвам само с тази мисъл..да видя дали няма да падне  newsm78

# 388
И на мен не ми се размина прегледа за разкритие, нямам такова но пък шийката на матката ми е изгладена. Цяла нощ съм с болки в кръста преминаващи отпред. Искаха да ме оставят за наблюдение , но честно казано в нашата болница си ме е страх да оставам , пък и те не бяха много настоятелни, подписах се , че отказвам и се прибрах.Звъннах на лекарката ми в Дупнишката болница тя каза , че са тип подготвителни и да лежа, но това изглаждане ме притеснява. Вие какво мислите дали ще родя скоро , днес точно влязох в 9-ти месец , иска ми се са устискам още малко.

# 389
Mama-Sita Не се притеснявай, легни си и си пусни някоя разтоварваща комедия или сериал и си направи една смехотерапия, да се отпуснеш малко  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт