АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Перник
Бенджи, честита дъщеря и тук! Да е жива и здрава! Simple Smile
PaKris, спри да разпитваш и да четеш. Аз колкото жени питах, толкова различни мнения получих и накрая реших, че ще се доверя на първоначалния ми избор и на лекаря, който ми следи бременността.
За зърната - на мен едната ареола ми се белеше и се беше разранила, мазах с разни глупости и не ми мина, накрая реших да пробвам с лансинох и всичко се оправи бързо. Simple Smile
Хубав и слънчев ден!  Sunglasses

# 436
Добро утро, посрещнахме и първото овне, да ни е на късмет лекото и безболезнено раждане на  Бенджи Hug

Аз въпросче видях че и Карамел е ползвала Лансинох, вчера го поръчах, че нещо го няма в аптеките, но не съм го взела все още....Но да питам отмива ли се или не, защото чувам различни мнения....Нека който го е ползвал да сподели....

# 437
Ехаа, сутринта отварям facebook и водеща новина ми излиза за малката Никол. Laughing
Бенджи, честита дъщеря, да е жива и здрава!   bouquet

Аз имам въпрос към тези, които са ходили на консултация с анестезиолог. Може ли с направление и ако може от АГ-то ли се взима?  newsm78

# 438
  • София
Ехаа, сутринта отварям facebook и водеща новина ми излиза за малката Никол. Laughing
Бенджи, честита дъщеря, да е жива и здрава!   bouquet

Аз имам въпрос към тези, които са ходили на консултация с анестезиолог. Може ли с направление и ако може от АГ-то ли се взима?  newsm78

При мен консултацията с анестезиолог е включена към раждането. Не се плащаше нищо. Т.е в болницата в която ще раждаш трябва да се направи самата консултация с техния анестезиолог.

Виждам че вчера познах колко бебчета ще имаме.  Heart Eyes днес не виждам. Simple Smile днес почиваме хахах

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 11:22 от Мацето

# 439
  • Варна
Дидолино, Лансиноха е без отмиване Simple Smile

# 440
  • София
Бенджи,честито! да сте живи и здрави и двете!

# 441
Честито бебче на мама Бенджи , жива и здрава и много щастлива !Хахаха , благодаря момичета за куража , полежавам си стабилно ,през нощта установих , че някои от болките в кръста са причинени от движенията на бебка , като че ли се опитва да се намести по ниско в малкия таз. Днес съм друг човек. Simple Smile))))

# 442
  • София
Честита дъщеричка на Бенджи и от мен! Живи и здрави и много щастливи да сте всички!
Срещата вчера беше много приятна и сигурно последна, поне за тези от нас с термин в началото на Април Simple Smile Останалите ще имат време сигурно пак за срещи Simple Smile
Ние още сме 2 в 1 и няма никакви признаци това да се промени скоро. Почвам да се притеснявам да не пренося, въпреки че реално ми е отразено навсякъде, че съм с дълъг цикъл и се надявам да не ме закачат много... Или пък си чакам датата която съм си харесала 1.04  Laughing
Снощи бяхме на гости и се преуморих и сигурно ще мързелувам вкъщи днес, въпреки че времето навън е пролетно.

# 443
Маце ама верно позна  Grinning
 Консултацията с анестезиолог и при мен е безплатна. Не знам за направления да се дават за това. То е в улеснение на анестезиолога да сте се срещнали предварително, за да те разпита за алергии, минали заблявания, операции, фамилна обремененост.
Бенджи да ви честитя и тук появата на бял свят на малката Никол.  Hug  baloni

# 444
Момичета благодаря за бързите отговори.  Hug
Аз, защото се зачетох за направлението за кардиолог, та се сетих и за анестезиолога.

# 445
Бенджиииии, честито, мила! Да ви е жива и здрава принцесата, а на теб бързо възстановяване!  Hug Посрещна я обезкосмена и боядисана, викаш! Сега с нетърпение чакам поне вие с Гиада и Жасмин да се включвате по-честичко. hahaha
Между другото моето излезе малко по-изпълнително, отколкото трябваше - тъкмо на следващия ден щях да развявам бялото знаме ...  Joy
Маце, упорит ти е момъка обаче, а ти се чудеше дали ще устискаш до 37 седмица ... Браво на момчето!  Hug
Пакрис, така е. Щом си взела решение един път - дръж си на него. И мен се опитваха да ме разубедят, че в болницата, в която раждах нямало апаратура, не знам си какво ... И накрая дори с проблем, пак се справиха невероятно и АГ-то ми, и неонатоложката! Пък да не говорим, че отношението на целия персонал беше прекрасно.  Peace

# 446
Сега се сетих , че някой беше споменал за шкафчетата на креватчето , че миришат. Нашите ММ вчера ги изнесе на терасата и днес като ги вкара вътре се бяха отмирисали . Пробвайте...

# 447
  • Враца
Здравейте, пристигам с въпрос  newsm78
Две вечери подред като си легна ме започват болки, като предменструални, не са силни, но определено хубаво се усещат. Не са придружени от никакво стягане и са тъпи и постоянни, заспивам си обаче и на всяко събуждане и ставане си ги усещам  #Crazy
Някой да има представа дали имам повод за притеснение   bouquet

# 448
PaKris, и аз съм от Варна и  имах големи колебания между тези две болници, но определено срещата с доктора който съм избрала наклони везната на 100% към ОБ, а за храната не го мисли много то така или иначе всеки ден ще имаме посещения, така че гладни няма да ни оставят все по нещо ще ни се носи.  Wink

# 449
Честито на всички мами които вече си гушкат бебчетата   bouquet
PaKris и аз съм раждала в ОБ-Варна. И добре, че реагираха адекватно хората тогава. Храната е последното за което ще се сетиш според мен. Аз не помня дори веднъж да съм ходила дори да видя какво е яденето. Все пак всеки ден идват да те видят и ти носят каквото ти се прияде  Mr. Green
Аз тогава си постоях там и над 10 дни май.

Общи условия

Активация на акаунт