АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 853
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Бенджи01,Честита Никол! Да ви е жива и здрава и само радости да ви носи!
Честит ни бебевалеж,честито на всички нови мами! Не съм влизала от доста време и сега... WoooW newsm74 бебета,бебета,бебета...Живи и здрави да са всички! Целувки от мен!

# 421
Бенджи ЧЕСТИТО !!!  Tada. Да е живо и здраво първото овне, да слушка мама и да е на късмет на всички тук с това бързо раждане  Hug

# 422
Честито на Бенджи! Да й е жива и здрава госпожицата   bouquet

Лейди, то сърбежът, ако ти е от долната част от зърното, е точно от секретирането, а лющенето и напукването станаха, защото не взех мерки. Ако не искаш с нищо да се мажеш, пробвай с подплънки за кърмачки. Аз от крема на Медела имах мостричка, мазах се с него и после си купих тубичка. Много е икономичен, слагам колкото зърно от леща.

# 423
  • София
Бенджи, ама ти не си поплюваш:) Всичко по план;)Simple SmileWinkWink  Айде, ще ти простя, че се извести сама, хехе Heart Eyes
Да ти е жива и здрава малката принцеса!   bouquet

Carry - много добре казано:)WinkWink Виж колко сме изпълнители!
Айде, началото на април съм решила и аз да помоля моята да започне да се спуска надолу, ще видим ...Simple Smile

# 424
  • София
Ехааа, колко много бебета  Party
Бенджи, Jasmin-veni, Giada честито момичета. Желая ви бързо възтановяване и да се прибирата да гушкате вкъщи сладки, здрави и весели бебета  Hug  baby_neutral   bouquet

Аз пък няколко дни не мога да насмогна да ви изчета, едва снощи успях.
Да се отчета имам чести стягания на корема, но не са болезнени. Други признаци няма. Гърдите ми не са чувствителни, а и нямат много голяма разлика от преди бременността.
Ходих доки да ме види, че с тези стягания малко и аз се стегнах  Embarassed но всичко е наред, шийката е цяла - 3см. Аз съм доволна и се надявам малчо да дочака април. Другата седмица ще ми вземат микробиология по здравна каса и ще ми дадат направление за раждане. А трябва да пусна и изследване на кръв и после и с анастезиолог да се видя и след това бебо е свободен да излиза Simple Smile Да се надяваме и той да е послушно овне.

# 425
Честито Бенджи. Жива и здрава да е малката принцеса, винаги така послушна и както за нас е първото овне, така да е първа във всичко!  Heart Eyes

# 426
Честито на Бенджи Simple Smile да расте здрава и с късмет малката кукла!

На мен ми падна камък от сърцето защото от днес вече съм официално в 9ти месец (близначките се родиха в 32 седмица)

# 427
На мен ми се губи Шматкофел, а вчера писа, че има болки, та може и да има бебе днес. Simple Smile
Red tree, тук съм си Grinning Беше фалшива тревога онзи ден - оказа се много неприятен проблем с червата, по късни доби ми помогна Smecta и се очовечих...

Бенджи, честитооооо!

# 428
  • София
Ехаа Бенджи! Браво! Ей на това му се казва раждане!   Да ви е жива и здрава малката Никол и наздраве на тате!

Шматкофел добре че се разписа че ние към родилното те изпратихме. Wink

Аз днес на кючек ще го удрям. Че моя Овен е и по голям инат от мен  Praynig

# 429
  • Варна
Добро утро и от меееннн Simple Smile

Честито на Бенджи! Живи и здрави да сте и двете!
Знаех си аз, имах си предчувствие.  Hug

Аз също вече имам зелена светлина (от мъжа ми), решил, че от днес нататък мога да раждам.... гледа все едно приложение в тел ми и там по термин (19) излиза, че от днес съм фул търм. Тъй че...само дето вчера ужасно се притесних и .... говоря с едни мами, които раждат в ОБ, където съм репшила и аз и ми казват разни неща.... после друга мама ми вика между МД и ОБ има разлика от земята до небето - това е 3ти човек вече дето ми го казва и взе много да ми писва и да се колебая. Чувствам се много тъпо. Сега в последния момент... и всичкое защото в МД нямали апаратура да съживявват бебето, ако нещо стане. Иначе твърдо си бях решила за там....а за Об казват, че си е мизерно, и отношението е друго, храната е гадна, въобще....

Офффффф  Cry Cry Cry

# 430
paKris, не мога да дам мнение нито за МД, нито за окръжна. Само знам, че колкото хора питаш, толкова различни мнения ще чуеш... Не се вкарвай в излишни филми, взимай решение и не го мисли повече Wink

# 431
  • Варна
paKris, не мога да дам мнение нито за МД, нито за окръжна. Само знам, че колкото хора питаш, толкова различни мнения ще чуеш... Не се вкарвай в излишни филми, взимай решение и не го мисли повече Wink

Да, явно така трябва да стане, благодаря ти за подкрепата. Бях си решила за ОБ и сега ме разконцетрират ... моя лекар си е там... там ще си бъда, пък каквото ще да става, ще изтърпя.

# 432
  • Бургас
Ехааа, Бенджи Simple Smile у вас дисциплината е желязна, казваш и раждаш  Joy Да ви е жива и здрава красавицата, да расте много умна и обичана и да ви носи много радост!

# 433
  • Sofia
Бенджи, страхотна новина за добро утро!  Hug Да е жива и здрава малката Никол! Дай боже всеки му такова изпълнително дете  Laughing Браво на теб и аз пожелавам на всички ни такива раждания   bouquet

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 10:59 от Shantel

# 434
  • София
На мен ми се губи Шматкофел, а вчера писа, че има болки, та може и да има бебе днес. Simple Smile
Red tree, тук съм си Grinning Беше фалшива тревога онзи ден - оказа се много неприятен проблем с червата, по късни доби ми помогна Smecta и се очовечих...

Бенджи, честитооооо!

Радвам се! Simple Smile Тези стомашни проблеми са кошмарни! И моят стомах и черва са много зле. Направо като натъртени ме болят. Sad

Бенджи, честито и тук! Много щастлива да расте Никол!  Heart Eyes

Хубава неделя на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт