АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 861
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Като говорим за овнета да се изкажа и аз. Мъж - Овен, дъщеря - Овен, близнаци момче и момиче (насрочено секцио за 25,03.)  - Овни. Поръчала съм на таткото да ми купи гега и 4 звънчета.

# 391
  • Варна
Мама сита, на мен ми изглежда точно като за раждане. Ако искаш да го задържиш, лягай и не мърдай. Прегръдки.

# 392
zoribori много ме разсмя с тия звънчета Joy

# 393
  • София
На мен ми правиха преглед за разкритие миналата седмица и нямах никакво.
Ама не беше много гадно или болезнено, не по-гадно от цитонамазка.
Но докторът по принцип е много внимателен де.

# 394
Еж, прекрасен ден днес!
Успях да направя голяма хубава разходка + лекция за успокояващия рефлекс на бебето от сутринта...и даже не се уморих Laughing явно днес ми е ден!

Гледам, че обсъждате тапата..и на  мен ми казаха, че може да падне много преди да започне раждането! Ставало в общи линии когато шийката започне да се подготвя и изглажда...с разширяването на шийката тапата падала, ама то раждане можело дори дни след това да започне. Освен това при всички жени била различна и при по-обилно течение можело и да не усетим кога е паднала  newsm78

Като ви чета и реших моето сърбящо зърно да взема с крем за зърна да го мажа...нито ми е сухо, нито се бели..ама не ми се рискува с другите неща да си запуша някое каналче...че от вторачване в него от какво сърби забелязах, че секретират там каналчетата около зърното...

# 395
Ох, хора направо съм бясна. Току що разбрах, че баба ми раздала всички бебешки неща от Виктория на няква съседка, а аз спокойна, че си имам дрешки. Бяха основно от Некст.
Направо много се ядосах  ooooh!

# 396
Tifany1 - съчувствам ти, ако ми го врътнат на мене тоя номер без да ме питат ще откача. То само като си го помисля и леко ми настръхва косата.... Twisted Evil

След откачането ми вчера с шоколадови бонбони бебока не се спира.... то са ритници, плуване, бутане, абе активна работа. Ама контракции - няма Sad Утре отивам на лекции, дори ММ ще взема с мен да ме кара, че не ми се рискува 100 км да шофирам.  Laughing

# 397
Zoribori и как е  Mr. Green След хороскопите, които четох за овните, историята ти звучи направо плашещо   Laughing А ти коя зодия си, как се справяш с толкова рогати?

Tifany1 кофти тръпка. Баба сега да ходи да си ги иска, ако стават за ползване, ако не - да вади пенсията и да купува нови   Confused

# 398
  • София
Аууу, Тифани, направо е за шамари баба ти! Сега да ти даде пари да купите нови. Как може да не те пита?!
За издивяване си е!

На мен ми се губи Шматкофел, а вчера писа, че има болки, та може и да има бебе днес. Simple Smile

Днес купихме матраче, чаршафчета, дрешки за изписването, подарък за баткото от бебето и живот и здраве остават козметика и шишета. Simple Smile
Много съм доволна. Simple Smile

П.П. Зорибори, много ме развесели! 😁

# 399
Тифани, с право си бясна! Как така се раздават без да се пита..аз откачам когато ми се пипат нещата..Баба или не това си е голямо своеволие  Rolling Eyes

# 400
Zoribori и как е  Mr. Green След хороскопите, които четох за овните, историята ти звучи направо плашещо   Laughing А ти коя зодия си, как се справяш с толкова рогати?

Tifany1 кофти тръпка. Баба сега да ходи да си ги иска, ако стават за ползване, ако не - да вади пенсията и да купува нови   Confused

Аз съм Близнаци. Заявих на таткото, че животът ми е тежък с толкова много овни (като изброих и шеф и приятели), а той ми отговори: "Мълчи, защото майка ми и баща ми са Близнаци."

# 401
  • Sofia
Оооо, Tifany, много неприятно. С право си бясна и аз бих се ядосала  Twisted Evil

Red tree, честито за новите придобивки  Hug

Zoribori, ти си герой с толкова рогати на едно място  Laughing

Аз така преядох  ooooh! Леле нямам спирка, такава лакомия ме е обзела... Едвам дишам ахахахах

# 402
  • софия
Тифани,разбирам те!При мен се случи същата случка само дето свеки ги раздаде. Twisted Evil

# 403
На баба може да се ядосваш,да викаш....ама щом е свеки можеш да я убиеш..... Joy
Много неприятна работа. Sad

# 404
Shantel, с какво преяде Grinning

Аз не знам за зодиите ама, ако малкият има характера на баща си направо ще трябва да се гръмна...с рога или без ще ми вземат здравето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт