АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Elvan.H честито бебче !Бързо възстановяване!
Аз като гледам и аз трябва да напъвам да раждам,моя мъж след Великден заминава на занятие ,от което няма да може да се отърве,а и преди почивните дни няма да може да отсъства,че ще имат приготовления на машините и от там няма да може да отсъства,та му викам ако чакам термин,или закъснея с някой ден(недай си боже)то и на изписването няма да те има #Cussing out

# 586
Момичета, кога ви се подобри дишането. Аз утре влизам в 35- та г.с.  и все още ми е трудно и като че ли става все по трудно да си поемам дълбоко въздух Tired

# 587
  • Пловдив
Аз като една комшийка-клюкарка да кажа за Дидолино тук.Сутринта е родила една госпожица - Теодора, 3370гр. 51см. newsm51
А за мен - още се натиска Малчо. Утре ще се караме пак към болницата Thinking

# 588
  • София
Да е жива и здрава Теодора,а на Дидолино-бързо възстановяване Simple Smile

# 589
Хайде да са живи и здрави новите бебета и техните мами!
А за останалите - време е за разходки,пече слънце....,плаж и море ми се прииска... Grinning

# 590
Честита дъщеричка на Дидолино.   bouquet
Да расте усмихната и здрава и скорошно възстановяване на мама!

# 591
И тук да честитя на Didolino ! Жива и здрава да е малката Теодора. Прекрасно име! Аз пък залагам за утре , че ще се появи дългоочакваният от всички ни бебок на Мацето.
Иначе днес е родена братовчедка ми - да видим колко още бебоци ще имаме.

# 592
Да е жива и здрава Теодора  и мама bouquet Късмет на теб, Шльоки  Wink Завиждам ти на здравите нерви и позитивизма.

# 593
Да е жива и здрава малката Теодора  bouquet.

Меги Къде е това слънце да ви дойда на гости Simple Smile? В гадната София отново е мрачно и подтискащо Tired

# 594
11Алис99,по мои сметки влизаме в 36 седмица,т.е. почваме я -гледам,че терминът ни е един и същ.Да не би аз да съм в грешка?
Слънцето е в Шумен- пристанището на Варна Laughing

# 595
  • Пловдив
Да е жива и здрава Теодора  и мама bouquet Късмет на теб, Шльоки  Wink Завиждам ти на здравите нерви и позитивизма.
Точно във фб писах, че изкуквам вече  Grinning

# 596
Pepit0, megi791 благодаря за съветите - отивам до аптеката ще си взема два крема и ще ги редувам. А смрадликата как я ползвате - за промивка или киснене?

Jasmin_veni и аз ще чакам с интерес съветите ти за след раждане, май пак ще имам нужда от дъъълго възстановяване  Sick

Djeska15 лелеее половината ти сън се сбъднал рано, рано. Сега и Мацето ако се класира печелиш голямата награда.  Laughing

Честити бебчета на двете нови мами - ElvanH и Дидолино   bouquet Да си им живи и здрави бебоците и бързо да се възстановяват мамите.

# 597
оооо бебетаааааа!!!!!!!! Честито на новите мами и живи здрави да са те и бебковците.
Слънце изпече и на нашите Софийски улици... аз се връщам от ЖК и тонове.
35 г.с . съм ,малкото е 2,600,добре си е надолу с главата,но мисля,че не му се излиза. Тонове супер,една контракция няма.
Моята докторка ме пита сигурна ли съм,че искам нормално???
Аз до последно ще казвам сигурна съм.Макар,че каквато съм малка...нищо чудно и зор да видя.
Ще си пожелая успех Simple Smile

# 598
Момичета влизам да пиша набързо, че тази сутрин в 5.15 се роди бебе Велина. По-късно или като се приберем ще пиша повече...

# 599
11Алис99,по мои сметки влизаме в 36 седмица,т.е. почваме я -гледам,че терминът ни е един и същ.Да не би аз да съм в грешка?
Слънцето е в Шумен- пристанището на Варна Laughing

Ами чесно да ти кажа аз тези сметки не ги разбирам много. Права си, би трябвало вече да сме в 36- та, но по ехо на мен док ми каза предната седмица , че съм в 34- та newsm78
Не знам, вече съм мн объркана. Др седмица ще питам/ ако не забравя/

Общи условия

Активация на акаунт