АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 805
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ехааа малее бебчовски ден ! Ronnie.S и Дидолино честити момиченца! Браво на вас!  newsm44 newsm44 newsm44

Давам имане ако наистина се обебя утре!  Joy

# 601
  • Sofia
Леле, Ronnie, голяма изненада! Честито! Когато можеш пиши   bouquet

Ventanа и при мен ситуацията е горе долу същата. Беба е около 2600 гр. и докторът все ми намеква за секцио. Но бях и при друг лекар, който искам да ме изражда и той ме успокой, че засега не вижда причина да не родя нормално, така че не се давай  Hug

Честито и тук на мама Дидолино и Елван! Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват! Бързо възстановяване  newsm51

# 602
Олеееее, още едно овенче. Честита Велина  bouquet  Добре дошла и на нея на този свят!!!
Имам чувството, че вс бебчета с термин до 15- ти април ще се родят през март Joy

# 603
  • София
За днес бройките станаха четири, а още няма 12ч!

Честито на родилите мами, бъдете много щастливи!
Бързо възстановяване!  Hug

# 604

Ventanа и при мен ситуацията е горе долу същата. Беба е около 2600 гр. и докторът все ми намеква за секцио. Но бях и при друг лекар, който искам да ме изражда и той ме успокой, че засега не вижда причина да не родя нормално, така че не се давай  Hug

Ааа не се давам Grinning

# 605
Маце утре е много хубава дата! Стискаме палци.
Рони изненада ни наистина! Жива и здрава да е Велина. Simple Smile

# 606
  • София
Момичета, какво правите, не останаха бебета за април Party

Честити рожби на Елван, Дидолино и Рони! Много щастие да ви носят и да им върви по вода в живота!

Още една мама се похвали във фб с бебе Божидара, но не й знам ника. Да й е честита дъщеричката!

Представям си колко бебета ще имаме утре Simple Smile

Аз предчувствах, че ще раждам днес, на РД на дядо ми. Да видим:)

Маце, извиках твоята фирма за почистване за дивана и килимите. Доволна съм, мерси за координатите. А някой викал ли е за чистене на прозорци да ме ориентира в цените, че забравих да ги питам.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 11:49 от Мohita

# 607
  • София
maria8621, терминът й беше на 07.04

Значи, и на мен ми намирисва, че тия до 10-15 април няма да изкарат дълго, хаха.

# 608
Честити бебчета на всички обебили се мамии!   bouquet Страхотно е как всеки ден чета за нови дечица! Живи и здрави да са!
Утре е наистина хубав ден, да видим колко бебчета ще се родят! Simple Smile При мен миналата седмица всеки ден контакции, а тази - затишие  newsm78  През колко време доки ви праща на тонове?

Mohita, и аз мислех да викам фирма за почистване на прозорците, но съпруга ми ги почисти безплатно  Mr. Green

# 609

Ехаааа, истински бебевалеж днес  Hug   Да са живи и здрави бебоците на Ronnie, Didolino, Elvan и на всички, който са родили, за да не пропусня някой  Wink  bouquet  bouquet  bouquet

# 610
Ъхх кой добавяше във фейсбук, да си дам пощицата и аз

Anny_S и аз мисля да ползвам безплатните услуги на мъжът ми  Grinning

# 611
  • Варна
Ronnie, Дидолино, Елван, Мария да са ви живи и здрави бебетата! И вие също милички!  Hug

Розииии, не можеш да свариш да напишеш бебчетата на първа страница, смятаййй.....тъкмо написваш едно, и хоп - още едно  Grinning Grinning Grinning

Аз направо си танцувам от радост вкъщи сама  newsm44 newsm68

Криска, ние с един термин, ама болките дето ги описваше в предния пост на мен ми изглеждат като родилни....и въобще симптомите.

Вентана - пиши лс на Миринда.

# 612
paKris Мерси 

# 613
  • София
И аз съм тук все още 2 в 1. Имам някаква тежест откакто станах, движенията на бебка ги усещам сякаш ме удря в дебелото черво и малко кръста ме боли ....не знам нещо намества ли се...коремът ми си е горе.
Отделно ми се и спи, каката кашля цяла нощ и колко ли съм спала..сега ММ спи, че той пък си седя буден  до 3-4 да не направи пак пристъп. Дано се разраждам като оздравее, че поне това да не мисля и да се притеснявам.
Ronnie, Дидолино, Елван, Мария честита радост! Да са ви живи из драви бебчетата, много да ви радват и правят щастливи!

# 614
  • Пловдив
А аз сънувах само за раждането на 3 бебета,а те....До вечерта има още време,колко ли още ще има?
Честито на всички мами отново!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт