АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Божкеееее още бебета  Shocked
Рони, Мария да са живи и здрави дечицата ви   bouquet

Айде чакаме следащата партида.

# 616
Еха, колко много бебчовци си имаме днес!
Да си живи и здрави, игриви и засмяни малчовците на новите мами - ElvanH, Didolino, Ronnie.S, maria8621 💐

# 617
  • София
Рони, честита да ви е Велина! Много да ви радва! bouquet

Тук стана пълно с мартенски априлчета!  Joy

# 618
Честито на четирите мами за рожбите им. Безкрайно щастие им желая и бързо възстановяване. С това темпо наистина не останаха за април 😊

# 619
  • Перник
Рони, честита Велина! Да сте живи  и здрави! Simple Smile Явно онази вечер не е било само преяждане Simple Smile Дано мъжът ти се организира да ви посрещне в новата квартира!   Hug

# 620
 И тук да честитя на мамите  Elvan.H ,  Didolino ,Ronnie.S и maria8621 честити бебчовци !Живи и здрави и бързо възстановяване!

11ALIS99 - ааа , моля те има време нека да не се бърза за мамите с термин до 15-ти, че и аз съм там..... или поне да изчака баща си да си дойде Simple Smile пък нека е и Март Wink

# 621
Момичета влизам да пиша набързо, че тази сутрин в 5.15 се роди бебе Велина. По-късно или като се приберем ще пиша повече...
Честито, да ви е жива и здрава адашката Simple Smile baloni baloni baloni

ЕлваН, Дидолино - и тук честито момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

maria8621 - Честито и на вас! Живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Оф, момичета, дано сте прави и да се раждаме вече, днес прозорци мих, щори мих, пердета прах...

# 622
И тук да честитя на мамите  Elvan.H ,  Didolino ,Ronnie.S и maria8621 честити бебчовци !Живи и здрави и бързо възстановяване!

11ALIS99 - ааа , моля те има време нека да не се бърза за мамите с термин до 15-ти, че и аз съм там..... или поне да изчака баща си да си дойде Simple Smile пък нека е и Март Wink

Спокойно Николче Grinning не си ли забелязала, че нашите априета са много изпълнителни. Излизат когато им наредиш или дадеш зелена светлина Joy
Сладурчетааааа

# 623
Мале колко много бебоци да са живи здрави.А на майчетата бързо въстановяване     bouquet                          Аз да се похваля днес ходихме на жк  бебка е вече 3.100 всичко е ок доки ми даде документите за болница и каза че вече имаме зелена светлина за раждане Laughing

# 624
Ехааа, честити бебчета, да са живи и здрави и да носят много радост на семействата си! Бързо възстановяване на мамите!

# 625
Честити бебчета , мамчета ! Бъдете живи и здрави , щастливи и усмихнати Simple Smile

# 626
paKris  Благодаря за съветите, ще пробвам, като начало с ананас   bouquet

Честито на Дидолино, Елван, Рони, Мария да са ви живи и здрави малките бебешоци!

Ихааа, днес май бележим рекорд, давайте, давайте не се стискайте  Party

# 627
Момичета на кои са пиша да ме добави в фб Simple Smile

# 628
ЧЕСТИТИ, бебчета на всички мами! Да сте живи и здрави! Много щастие! Истински бебевалеж имаме Simple Smile

# 629
Rafi_11, ако ще си в Окръжна, да резервирам една двойна стая от 01.04, като отида на тонове в сряда или четвъртък!
Ей, не KpoTka в Евата ще съм  Whistling
То три болници има в града и трите в различна сме/ще раждали/ме. Аз бях в "Хаджи Димитър". Joy
Ици-Бици, Хемогел или Пайлекс крем на Хималая.  Peace
Жасминче, тези 5-6 капки са били коластра.  Peace През колко време кърмиш?
Рони, Дидолино, Мария, честито! Много Здраве и щастие за бебките ви, а на вас бързо възстановяване!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт