АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 743
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Гиада, и аз така мислех,че е рано,но после като почнах да чета и разпитвам,защото в чудо се видяхме,се оказа,че може. Може би по-лакомите бебета са така. До ден днешен коремчето на сина ми е по-чувствително,така че може би си е до дете.

# 721
Аз пак да ви попитам един въпрос, който го бях задала по-рано, но тъй като никой не ми отговори пак ще нахалствам, тъй като ме вълнува. Момичета, вие ще се мажете ли след раждане с такъв крем, за който пише, че е след раждане. Аз относно гърдите даже смятам, че сега нямах толкова голяма нужда за тази зона, защото не се промениха, а след раждането може би ще имам много по-голяма нужда, защото тогава се уголемяват значително, но как така да се мажа и да кърмя през 2-3 часа.  newsm78 Вие какво правите или сте решили да правите?

# 722
  • Sofia
Момичета, подготвям новата тема. Дайте идеи за заглавие  Laughing

# 723
А има ли новини от Дейзи? Ако не се лъжа нейните близнета трябваше днес да ги извадят?!

# 724
В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече.  Heart Eyes

# 725
Харесва ми това предложение за новата тема  Simple Smile
А за мазането на гърдите - смятам да си се мажа,но без зоната на зърната, със сегашното ми мазило,то става и за след раждане.

# 726
Аз пак да ви попитам един въпрос, който го бях задала по-рано, но тъй като никой не ми отговори пак ще нахалствам, тъй като ме вълнува. Момичета, вие ще се мажете ли след раждане с такъв крем, за който пише, че е след раждане. Аз относно гърдите даже смятам, че сега нямах толкова голяма нужда за тази зона, защото не се промениха, а след раждането може би ще имам много по-голяма нужда, защото тогава се уголемяват значително, но как така да се мажа и да кърмя през 2-3 часа.  newsm78 Вие какво правите или сте решили да правите?

Synni, аз бях писала някъде по-напред за гърдите. За мазането на самите гърди ли се интересуваш или за зърната? Ще ти кажа аз какво правя и какво мисля да правя. Всеки ден мажа самите гърди (както корема и бедрата) с мустела за бременни, в опаковката на която пише, че може да се използва и 1-2 месеца след раждане. Мисля да продължа да се мажа и след като родя живот и здраве, т.к. кожата ще се свива, което предразполага за поява на нежелани стрии. А иначе зърната мажа с МАЛТАН МАЗ, пак всеки ден - след баня, като подготовка преди кърмене и пише, че може да се ползва и при кърмене без отмиване.  Wink

# 727
В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече.  Heart Eyes

Прекрасно заглавие Heart Eyes / може да е без " всички"/

# 728
Честито Благовещение!

карамел Честита годишнина! Още много по 10 да бъдете заедно и да се обичате като луди   bouquet а тортата виртуално цялата я изядох  Blush

Охо Маце, Честита рожба, толкова дълго го чака този момент. Да ти е жив и здрав малкия   bouquet

Тантан, Честита бебка и на теб, да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet

# 729
  • Варна
Съни, аз ще продължа да се мажа с бадемовото олио, с което се мажа и сега.

На мен пък никой не ми писа за свещичките Профенид, за които писах по-рано. Въпроса беше опасни ли са след секцио - за кърменето, и да дали ще се оплескам яко, след като си сложа, т.е  не предизвиква ли други реакции...освен обезболяващи.

# 730
  • Враца
Giada желязна логика, аз го свързвах по някакъв начин с факта, че всички болежки през нощта се усещат по-силно, но твоята логика доказва и теорията, че колкото по-спокойна е майката, толкова по-леко протича раждането (в общия случай разбира се)  Simple Smile
Предложение за новата тема: "Имаме си вече мартенски Овнета, но ще дочакаме АПРИЛските Телета", смешничко е, стига на някой да не му прозвучи грубо с тези "Животни"  hahaha

# 731
Момичетаааа, още добри новини ни донесе днешният празник.

Днес се родиха Филип и Лора на мама Дейзи. Планирано секцио, рано сутринта. И тримата се чувстват добре и нямат търпение да се приберат вкъщи и да се гушкат.

Младият господин се роди с перфектни мерки 3.000 кг и 50 см, а бъдещата Мис България, Лора, е висока 48 см. и тежи 2,550 кг. Двамата са в отлично здраве и ви пращат целувки.

Да пожелаем на Мама Дейзи бързо възстановяване, а на Лора и Филип, живот пълен с радост, много усмивки, здраве, късмет и незабравимо хубави моменти с мама и тате ! Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 732
  • София
newsm51 newsm44 newsm51 newsm44
Честити бебочета на Daisy!!!!

# 733
  • Sofia
Момичета, заповядайте в новата темичка:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=835124.msg30460492#msg30460492

Хайде да и е честито и на мама Дейзи! Да са живи и здрави!  newsm51 newsm44

# 734
  • Под кленовите дървета
Момичета, подготвям новата тема. Дайте идеи за заглавие  Laughing

Първа пролет е вече тука, избързали априлче в креватчето си гука.

Ама може и за по-следваща тема, освен ако не искаме да предизвикваме необебилите се мами Laughing

Съни, няма страшно от падането, бебето е зашитено с води.
Гиада, добре дошли у дома Simple Smile първите дни са лудница, ама се свиква Simple Smile

За мамите на фините бебоци - всяко каляване започва явно след 3 кила и нещо  Laughing Предупредиха ни, че за нашето бебе Т в стаята трябва да в 21-23 градуса и да е наистина на топло. Пробвахме само с пижамка да я държим + памучна пелена+тънко одеало - ледена е! Сега сме с боди с къс ръкав+пижама, памучна пелена през деня - увивам я в нея като дюнер Blush-тънко одеяло отгоре, ако навън е под -10 градуса. Ако е по-топло - само пелената. през нощта слагаме по-дебело одеяло.
Обяснението за по - дебелото обличане  е липсата на мазнини при бебета под 2500грама.

Докато напиша и мама Дейзи роди Simple Smile Честити да са й слънчицата Simple Smile
Чакаме разказите на обебилите се мами Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт