АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 739
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Хоп и аз в новата тема,благодаря Po3u,чудесна е,а и ние вече сме на първа страница  Hug

# 61
Здравейте момичета   Hug
Честито за новите попълнения, да са ви живи и здрави бебоците   bouquet
Не може да не се похваля - Днес ми изплатиха декемврийския болничен newsm44 вече мислех, че никога няма да се случи.
И аз май ще съм от тези, които уж има голяма вероятност да родят по-рано и накрая сигурно ще пренося Simple Smile  Въпреки, че моята АГ от утре до неделя е на семинар в Боровец и ако момата е магаре като брат си, ще тръгне да излиза точно в тези 4 дни
Вие май изчерпахте тази тема, но да си кажа за помпата, ММ ще я стерилизира и ще ми я донесе на другия ден. И без това в деня на раждането няма да има какво да цедя (първия път кърмата ми тръгна чак в деня на изписването, дано сега да е по скоро)
На срещата в събота може би няма да успея, че съм на козметик от 12, а ми е много важна колата хихиххи няма да дам да ме бръснат Naughty
Пожелавам ви прекрасен ден, слънчев, какъвто е сега, а не като сутринта- снежен (лудо време)

# 62
  • София
Олеее Съни, дано всичко се нареди и оправи. Малчо ще изчака естествено. Няма да бърза

Бенджи честити ти пари Wink

То май всички гинеколози са на Боровец. Стискайте кълки този уикенд  Joy

# 63
Ооо, тези крампи са ужасни.И преди съм ги имала и сега.Хем пия магнезий, но даже имам чувството, че ми се засилиха.През нощта доста внимавам, защото като реша да си опъвам крака и край един от двата прасеца е отишъл  ooooh!
Вчера и аз имах превод от НОИ за януари и февруари и доста им се зарадвах на паричките  Joy не знам как се овладях да ги опазя  hahaha

# 64
  • София
Ей, докато се наканите за мола на Стамболийски, на мен вече ми е твърде късно...
Здраве да е де, след това с количките ще се включа някъде.

Да са живи и здрави новите бебчета Дарина и Белослава!

Четох, четох за прилошаването в предната тема и стигнах до извода, че ни призлява от тъпите им лекции Laughing
Шега де, но и на мен там ми прилоша точно по същия начин веднъж, като бяхме с РоЗи. Вторият път беше преди два дни, добре, че не остана вече. На мен яко ми писнаха тия оплаквания, крампи, влачене по улиците като тюлен... Макар че не се оплаквам, по-леко ми е от предната бременност, противно на очакванията и въпреки възрастта, а може и да има лек психологически момент, защото вече зная какво да очаквам... Sunglasses

Аз вече официално поприключих с ремонта - разгеле, закачихме и пердетата, подреждам бебешорските артикули, шетам, гладя, на принципа "Комшо, оти копаш седнал? - Оти не моем легнал"
Сетих се за най ниската позиция на дъската за гладене, та така - седнала пред телевизора гладя. hahaha

Имаме малко драма с варицела в детската градина на голямата, та сега ще треперя поне седмица след като се приберем от болницата по груби сметки. Но аз съм си виновна с изветрелия си бременен мозък, че не я спрях по-рано. Tired
Ама ще гледам да не го мисля сега, то дано да стигнем до прибиране от болницата, живот и здраве.
И аз се оплаках.

За крампите да напомня - помада изпъване на крака в контрашпиц, демек обратното на шпиц, сгъване на стъпалото под 90 градуса!

# 65
Маце, благодаря за бързия отговор , нямам търпение да минат тези три дни , че да си отдъхна малко.
И аз мисля , че имам подготвителни контракции , втвърдяванията си ги имам от 4 месец , но напоследък започна да ме боли и кръста, като менструална болка , само от дясно . Всеки ден и говоря да си поседи още малко на мама в коремчето.
Да ви се похваля , че си имаме вече креватче , не мога да му се нагледам. Simple Smile

# 66
Anny_S, различавам ги първо по това че са циклични, не като да шава бебо хаотично насам натам, а са през някакво време и ги усещам като стягане на целия корем, не примерно само на определено място.
И отделно тука по-опитните мами бяха съветвали, ако се съмняваме да легнем по гръб и ако не омекне коремчето, а остане твърдо значи са подготвителни контракции, а не някой бебешки ритник  Grinning. Иначе за истинските контракции за преди болницата са ми казвали, че пак е подобно усещането, но с тази разлика че трябва да са болезнени  #Crazy
Иначе аз днес ужким почивам, че да събера сили за утре, че съм на лекция в Шейново за Раждането. Ама с това хубаво слънчице не се сдържах и съм на втора пералня от сутринта с бебешорски дрехи - последна уж. Останаха ми 4-5 дрешки, на които изрично пише да се перат на ръка и не посмях да ги смеля в пералнята и ги оставям за уикенда, че и без това мама ще идват тогава с поредната партида дрехи, ама тогава оставям пералнята в техните ръце Peace  И за това мисля, ако всичко е ок, този път да ви видя в Мола на Стамболийски, само пишете като се разберете за подробности, че не съм се включвала във фаце групата, че едва успявам тук да ви следя Simple Smile
Хаха, Ели и аз отдавна така гладя и баници даже така правя, че се изморявам много права. мм умира от смях като ме види  hahaha

Съни, стискаме палци всичко да мине благополучно.

Едит: метнах и аз едно смс-че за недоносените бебчовци, 10х за линка.
Хубав и слънчев ден от мен  sun

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 12:46 от vodna_lilq

# 67
  • София
Честито креватче, mama-sita!

Елица, май наистина е от лекциите:)Simple SmileSimple Smile
Харесва ми методиката ти на гладене, ще взема и аз така да се прежаля да изгладя ризите;)

Хораа, писна ми с тоя стомах, с тия черва. Хем гледам да се ограничавам, хем послд го удрям през просото... И сега се сещате, заради пустата ми лакомия лежа и ме боли стомаха. Ейййй, писна ми значи.  #Crazy

# 68
Sunny_, как е ТМ? Не се претоварвай, душице, грижи се за себе си!

На мен преди седмица ми се смъкна корема, което според разпространеното мнение означава още седмица до събитието. Хем ми се иска, хем от друга страна е по-добре да си дочака термина...

Рози, и ти се измъчи! За съжаление много трудно се поддържа балансът на организма с тези кореми. И аз съм така, малко да преям, или примерно пия много течности с храната, после се подувам и не мога да си намеря място.

А снощи и мен ме беше хванало твоето настроение, много се бях изнервила, защото нямаше какво да сготвя, хладилника и шкафовете празни, ММ все няма време да напазарува, а когато го направи, е забравил половината продукти...Но накрая скалъпихме хубава импровизирана мексиканска вечеря със салати и препечени филии, детето и то яде с кеф, та на ММ му се размина скандала...

Аз отдавна шетам седнала, щото легнала наистина не може  Wink

# 69
Да се включа в прекрасната тема, Рози   bouquet

Честито на новите мами, да си гушкат скоро бебешорите   Party

Съни, стискам палци за ТМ, скоро да го изпишат и да си чакате бебо на спокойствие  Peace

Офф, идва ми се на лекцията утре, ама после се чувствам толкова разбита, като реша да изляза някъде  ooooh!, а и имам работа още вкъщи и гледам като събера малко сили да я подхвана.

ММ е спокоен под прикритие  Laughing установих го миналата седмица, когато го извиках по спешност от работа.

# 70
PS Губят ми се някои хора, например Pepit0, да не ни сюрпризира скоро? Ada  и тя не се включва, но последния път беше ок...

# 71
  • София
PS Губят ми се някои хора, например Pepit0, да не ни сюрпризира скоро? Ada  и тя не се включва, но последния път беше ок...

Абе писа днес май да се запише в темата хаахх

# 72
Добро утро и от мен! Аз сега ставам, а така съм се подула от толкова сън, че ще гръмна от някъде.  hahaha
Аз направление си имам, ама тази обменна карта не ми я даде АГ-то, то какво ли ще пише вътре като нито една микробиология не ми правена за тези месеци.

Аз не съм убедена, че ми се мърда тези дни и може да пропусна лекцията утре, макар че темата ми допада. Такъв мързел ме е налегнал, че ще опитам номера с гладенето на ЕлицаLaughing

Сега съм си пуснала На кафе и дават за такива като мен с проблемни черва.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 13:45 от Monicaaa

# 73

Тук съм, тук съм...само ви чета, че пиша реферати и уча за изпити, че после няма да има за кога  #Crazy

# 74
  • София
Giada - успяла си да овладееш гнева. В нашето състояние това е похвално.
Аз вечерта
 ревах, ама направо хълцах:) Първо заради едни пастички, които се бяха разпаднали в торбата, а после защото мм трябваше да излезе (един приятел се мести и му помагат). Темата беше "ще си умра в самота"  Joy
Отдавна не се бях цупила, чак се чудих за бременна дали е нормално да съм толкова балансирана, ама явно си избива.
Сега, моля никой друг да не го хващат бесните покрай мен, а по-скоро се посмейте на мой гръб и си цункайте мъжлетата:)

Съни, дано мъж ти се оправи по-бързо!

Общи условия

Активация на акаунт