Към кой мобилен оператор да се включа?

• 3 761
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,

Както всички сте забелязали, напоследък мобилните оператори се надпреварват да предложат какви ли не оферти , за зарибяване на нови потребители. Аз винаги съвестно проучвам нещата преди да се доверя на някой от тези. Исках да попитам някой да се е включил вече към новите оферти на операторите и да има впечатления? Интересува ме най-вече офертата на Виваком 1000 мин към всички и 4000мб интернет. Някой да има впечатления от качеството на услугата и сервиза?

А също ме интересува и Боб 1000 мин и 2000мб интернет без контракт. Аз ползвам Боб в момента и съм доволна от телефона, но какъв им е интернета?

Ще се радвам да чуя мнения , особено преди да се реша да подпиша 2 годишен договор с някоя фирма, като Виваком. Thinking

Благодаря.

# 1
  • София
Екстра си е нета на БОБ. Премини на плана, ако не ти харесва винаги може да се откажеш с 1 месечно предизвестие.
2 год. договори на другите оператори не ме привличат, много обвързващи са ми.

# 2
Видях, че нетът на Bob e 500 МБ и след изчерпването му, услугата се преустановява, т.е. - спира нета, а не просто да пада скоростта. Това така ли е наистина?

Eто цитат от сайта им:
"След изразходване на включените в месечния пакет 500МВ, трафикът на данни се преустановява. Ако искаш да продължиш да ползваш интернет , можеш да активираш еднократни допълнителни 500 MB."

# 3
  • София
До сега не са ми прекратявали нета след изразходване. Но аз го  включвам  само когато съм в движение. Може би по 2 3 часа дневно го ползвам.
2000МБ са към договора, стигат ми.
Най-добре питай в техен магазин или на 123.

# 4
2000 са доста наистина, но аз исках пакетът с 500.

# 5
Споделете на кой оператор е най-хубав интернета и да няма проблеми с обхвата Sunglasses newsm78

# 6
Доколкото виждам от мои познати, интернетът на Глобул е ужасен, дори обхватът се губи на места. Аз съм много доволна от Виваком и смятам с него да си карам, ако не стане някакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт