Женени от пръв поглед

• 60 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Светлана ми изглежда много позната,да не сме я виждали в някое друго риалити?

# 16
За тези двамата А и А бях сигурна

# 17
Записвам се.От видяното(гледах Мастър шеф) не ми хареса много.Прекалено разхвърляно ми идва.Атанас обаче ми стана много симпатичен.

# 18
  • DE
Дали браковете ще са реални. И ако не си паснат как се процедира след това  newsm78
Нещо не разбрах за какво иде реч  Thinking

Гледам подобно корейско предаване "Младоженци" Но там е с известни личности. Едно от най-хубавите им предавания. Особено като знаеш кои са младоженците  Mr. Green

# 19
Сполучливо сортираха двойките, но този Георги ми се струва голям ръб, изглежда някак себичен и ще си пропилее шанса с момичето Rolling Eyes  Grinning .

# 20
Месец им дават май да живеят заедно и после решават: или продължават живота си женени, или се развеждат.

# 21
Мисля че добре са подбрали двойките  точно така и аз ги подредих. Най-интересни ще са ми двата остри камъка и двамата са доста взискателни и не съм сигурна че са склонни на компромиси или поне така изглеждат . Дано поне едната двойка да остане накрая заедно голям успех ще е.

# 22
  • Тра-ла-ла
Точно това си мислих през цялото предаване.

# 23
Мисля че добре са подбрали двойките  точно така и аз ги подредих. Най-интересни ще са ми двата остри камъка и двамата са доста взискателни и не съм сигурна че са склонни на компромиси или поне така изглеждат . Дано поне едната двойка да остане накрая заедно голям успех ще е.
Гергана и Георги, нали? Мисля че много добре ги улучиха двамата. Любопитно ми е как ще се развие при тях историята.

# 24
Интересно шоу.

# 25
  • Пловдив
Светлана участваше  в "Сделка или не

# 26
Да за Гергана и  Георги ставаше въпрос. И двамата са симпатични и двамата имаха нещо специфично в областта на устата забелязахте ли. А в кадрите от следващия епизод Георги каза че не е убеден че ще си паснат което е мако разочароващо явно преценя по външен вид.

# 27
  • ❌❌❌
Записвам се и аз   bouquet

Много сладки тези двамцата, дето сега ги ожениха Flutter. Според мен те са запазили брака си Simple Smile

Между другото една от дамите, не видях коя Mr. Green, спомена, че сватбата ѝ ще е на 5 февруари, така че един месец вече е минал ppp

На мен също ще са ми интересни двете Г-та Sunglasses Гошо неколкократно се похвали - бил имал чувство за хумор. Ке видим Thinking!

Niss, според мен това го е казал преди да се видят newsm78

# 28
Точно това си мислих през цялото предаване.

И аз .. миналата година Светлана от Перник в "Сделка или не"

# 29
  • Тра-ла-ла
Минал е 1 месец. Ровейки да видя от къде ми е позната Светлана й намерих профила във ФБ и видях, че си води спортните занимания в Перник

Общи условия

Активация на акаунт