Женени от пръв поглед

• 59 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Януари, февруари е снимано май. Предвид датите за сватбите.

# 46
И аз тук Simple Smile
Хареса ми първият епизод.
Антония и Атанас са много симпатични, при тях би трябвало да се получи, ама ще видим. За другите ми е рано да коментирам.
Добро впечатление ми направи, че, за разлика от другите реалити формати, нямаше много преиграване. Имаше естествени реакции.
Водещата не ми е любима и, ако намали този патос при говорене, ще ми е по-поносима май  Grinning

# 47
А и А ми бяха много сладки, Антония се смее много искрено. Дано да им се получи, отиват си. Георги и Гергана са ми интерсни, ще ги видим. Кога е снимано? Интересно ми е колко от двойките ще си останат женени Simple Smile  Голяма авантюра е това. На Халваджиян ли е шоуто, че не го хванах отначало ?
Не е на МХ, продуцент е Олд Скул, тези които правят и брадъра

# 48
  • Луната ни пази
Здравейте и от мен. Хареса ми предаването, интересно и различно. Имам усещането, обаче, че само Антоанета и Атанас са истински, т.е. реални хора, решили да вземат участие. Домовете им, семейства, приятели.. всичко е естествено. Хареса ми и майката на Антоанета как разчупваше обстановката в гражданското, докато чакаха булката. Другите двойки в интерес на истината ми се струват актьори, от сорта на онези в "Съдби на кръстопът". Стерилни в чувствата и в домовете, имаше едни срещи с приятелки/ приятели, звучащи много изкуствено... не знам, такова е усещането ми. Антоанета и Атанас според мен ще запазят брака си, много са сладки и емоционални и двамата. Ако Гергана и Георги са истинска двойка, според мен и те ще продължат.
Визуално ми харесват и трите жени, и тримата мъже Simple Smile

# 49
Георги не е актьор. Предполагам се притесняват повече и затова изглеждат така изкуствени и сковани.

# 50
  • Луната ни пази
Георги не е актьор. Предполагам се притесняват повече и затова изглеждат така изкуствени и сковани.
Не, нямах предвид, че те самите са актьори. Реални лица са, но са "наети" за шоуто. Като в "Съдби на кръстопът". И там са истински хора, наети да изиграят определена роля. Нали Нова имат такава обява, набират хора, желаещи да играят тук- там. Може би бъркам. Просто такова е усещането ми...

# 51
  • София
Записвам се да ви следя. Simple Smile

Паднах като видях един от участниците, хем докато вървеше представянето си мислех кой луд се записва в такова предаване ахха и после виждам Георги. Консултира фирмата в която работя 2 години вече. Не го познавам много, но е пич по принцип. Пуу че съм по майчинство и няма да мога да докладвам офисните клюки.  Simple Smile

# 52
Хайде цоп и аз тук Simple Smile
Много ми хареса предаването снощи и ме изненада приятно. Честно казано не залагах никакви надежди на него и мислех така да хвърля едно око, но наистина ме спечели Simple Smile
Тези двойки по име ли са ги избирали  Laughing А А, Г Г, С С  Laughing А за това, че повечето сме познали кой с кого то е ясно, но за да се стигне до тези двойки консултантите са подбирали от стотици, едва ли да взели шестима и хайде да видим между тях кой с кого ще си пасне  Sunglasses
На мен първата двойка ми е най-симпатична, най-земна и близка до моя бит. Другите, особено Георги и Гергана са ми абсолютно чужди като светоглед, но пък като се имат предвид позициите им не са никак надути и превзети, харесаха ми. Може би най ми допадат Светлана и Стефан, да видим какво ще се получи там. Засега и аз залагам най-много на първата двойка, но да видим, може и да не позная Simple Smile

# 53
А Стефан как й каза да се събуе на консултантката - паднАх  hahaha

Не знам как са подбирани тези сцени, имах чувството на моменти, че са искали да покажат участниците в най-лошите им образи.
Първо това със събуването.
Второ, Атанас, когото осветяваха максимално силно, та да заприлича съвсем на изгорял на плажа ирландски футболен запалянко. Макар че той е симпатичен, напомня ми на принц Хари. http://www.chudesa.net/wp-content/uploads/2012/05/xarri.jpg
Трето, вечно подскачащата и пищяща в кадър Антония.
И четвърто - черешката на тортата, Георги и щракането му с пръсти, докато се любува на себе си в огледалото, пробвайки различни костюми.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 17:08 от Анонимен

# 54
Да Георги е голям егоцентрик и control freak и при тези черти някак не ми се връзва да остави някой друг да му избере партньор по-скоро му е интересно да види каква жена биха му подбрали но изобщо не вярва в подбора. Имам чувството че в тази двойка проблемът ще е той. Гергана от друга страна много ми хареса че е хем амбициозна хем много балансирана и някак много спокойна което за мен е рядка комбинация.

# 55
  • Варна

Тези двойки по име ли са ги избирали  Laughing А А, Г Г, С С  Laughing
И аз това се зачудих Laughing Уж от хиляди избрали тези, които най-много ще си паснат, а и трите двойки с еднакви първи букви, прекалено голямо съвпадение ми се струва. Иначе ми беше забавно и приятно да гледам, обаче заспах по средата и изтървах сватбата. Само една имаше вчера, така ли? Веднъж в седмицата ли ще го дават?

# 56
Записвам се в темата   bouquet
Останах приятно изненадана от премиерния епизод, признавам, че доста резервирано бях настроена към предаването. До тук добре, ще видим нататък  Mr. Green Най- естествени са ми Антония и Атанас, интересно ми беше неговият отговор, ама го спряха на най-интересното  Mr. Green

# 57
  • Berlin
Мацето, т.е. той не ходи по кастинги и не в агенция за статисти, да речем? Laughing

Какво пък толкова ви се наби в очите това събуване, не знам. Повече ми е чудно защо го дадоха изобщо.

# 58
Скрит текст:
Не, нямах предвид, че те самите са актьори. Реални лица са, но са "наети" за шоуто. Като в "Съдби на кръстопът". И там са истински хора, наети да изиграят определена роля. Нали Нова имат такава обява, набират хора, желаещи да играят тук- там. Може би бъркам. Просто такова е усещането ми...
Това имах предвид. Не е нает.  Laughing

# 59
И на мен А танас ми заприлича на принц Хари.Ако е с рижава коса си е 1 към 1

Общи условия

Активация на акаунт