Женени от пръв поглед

• 59 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Джулая, има ли нещо подсказващо крайния резултат в него Laughing Светлана ми изглежда злобна, фалшива и високомерна Rolling Eyes

# 31
  • Тра-ла-ла
На 16ти февр. се е отбелязала като обвързана  Mr. Green Всъщност януари/февр/март си е водила заниманията. Ама, за да не съм дърта клюкарка:
Скрит текст:

# 32
  • Разпиляна във въображението
Гледах от време на време. Антония и Атанас млого сладки. Смях се на реакциите му.

# 33
Гледах от време на време. Антония и Атанас млого сладки. Смях се на реакциите му.
Ако той е бил искрен като казваше какво търси, би трябвало да се получи....

# 34
  • Berlin
Мъжът ми набързо навърза двойките и съобщи, че Георги и Гергана най-вероятно няма да си паснат. Ще следя дали ще познае. Mr. Green Ей, голямо напрежение ми беше да гледам чакането на булката. Laughing Много ми беше забавно, ще се постарая да го гледам.
Аз разбрах, че по договор трябва 6 месеца да изкарат женени и после, ако искат, се развеждат.

Само тези 3 двойки ли ще са или има и други?

# 35
  • Разпиляна във въображението
Останах с впечатлението, че са тези три.

# 36
Е как ще има такава клауза в договора. Нали се женят, заедно са 30 дни и после ги питат дали остават женени или се развеждат? Rolling Eyes

Само тези са двойките. Наско голямо чакане му удари и милия доста притеснен беше Laughing Много сърдечен, открит и земен изглежда.

Джулая, мерси, но аз нямам фейсбук и нищо не мога да видя. Щом е сменила статуса, може би е станала работата  Laughing

Никъде не намирам кога ще се излъчва Tired

# 37
  • Berlin
Е, може и 1 месец да е било, не слушах внимателно тогава. Simple Smile
Момичето, което помагаше с роклите, ми помагаше и на мен, ама тогава беше в друго ателие, много е готина. Laughing

# 38
Стори ми се че чух Витомир тази сутрин да казва при Гала, че от близо 1000 записани са подбрали 15 двойки и ще видим тях, но може и да бъркам.

# 39
Ейй много бях скептична като се приготвих да го гледам, но много ми хареса. Вълнувах се с тях. Първите ми се струват сладури. Светлана ми е малко превзета, но може и да греша.
А Стефан как й каза да се събуе на консултантката - паднАх  hahaha

# 40
  • София
Шоуто е сладурско. Като цяло участниците ми се виждат безлични, но иначе концепцията е готина.

# 41
  • Burgas, Bulgaria
Ейй много бях скептична като се приготвих да го гледам, но много ми хареса. Вълнувах се с тях. Първите ми се струват сладури. Светлана ми е малко превзета, но може и да греша.
А Стефан как й каза да се събуе на консултантката - паднАх  hahaha
  ....... и мацката се събу щот Стефчо бил чистил 3 часа.  Лелееее ние в къщи трябва да летим.
   Искрено се смях на Антония и Атанас, е няма такива образи.

# 42
  • Тра-ла-ла
Следващото предаване е следващия вторник Peace

Водещата ми скучнее. На фона на авантюристичните претенции на предаването, Евелина ми е като библиотекарка  Laughing

# 43
Загледах го и аз снощи, но само началото.
Ще потърся епизода в нета.

# 44
  • София
А и А ми бяха много сладки, Антония се смее много искрено. Дано да им се получи, отиват си. Георги и Гергана са ми интерсни, ще ги видим. Кога е снимано? Интересно ми е колко от двойките ще си останат женени Simple Smile  Голяма авантюра е това. На Халваджиян ли е шоуто, че не го хванах отначало ?

Общи условия

Активация на акаунт