Женени от пръв поглед

• 59 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Изпуснала съм края - защо е плакала???

49 Потребители и 176 Гости преглежда(т) тази тема. Crazy

# 406
Здравейте! Някой знае ли коя е песента, която звучи на финалните надписи?

# 407
  • Тра-ла-ла
Щото принцът на белия кон не я е онодил  Joy

Сценаристите малко си правят т@ш*к като ни излъчват такива кадри и реплики, че да си правим грешно заключение. Миналият път ни караха да се усъмним, че Атанас не харесал Антония

# 408
  • Тра-ла-ла
Richard Marx - Right Here Waiting

# 409
  • София

49 Потребители и 176 Гости преглежда(т) тази тема. Crazy
Не показаха, това ще е в другия епизод. Иначе мъжът А. казва: 'Не мислех, че ще има проблеми в отношенията ни', явно нещо са се сдърпали.

# 410

Мисля, че търсиш това, Beech - Lovers - https://www.youtube.com/watch?v=JmyjD4TT2E4

# 411
ПП: А първа брачна нощ имат според мен АА. Това загатнаха от промото.
Пуснаха, че тя е в леглото сама, а той на един съседен диван ли, стол ли е спал? А ми се стори, че сякаш се беше понапил.

В промото явно я питат дали са имали първа брачна нощ и тя отговаря Както се вижда явно е имало първа брачна нощ.
А според мен това за стола и леглото е просто за разговора. Той вече се беше облякал с халата, а тя явно сега ставаше. СС ги изненадаха явно и ги събудиха.

# 412

Не е тази Sad

# 413
  • София
Кадрите с А и А вече ги превъртам, твърде народни ми идват. С и С надминаха очакванията ми.  
Направи ми впечатление колко трудно беше за родителите на повечето младоженци да приемат начина, по който се случват нещата. Май само родата на женското А нямаше задръжки, освен ако не съм пропуснала.

# 414

Не е тази Sad

А тази ?

# 415

Не е тази Sad

Точно! Благодаря ти много

А тази ?

# 416
  • София
Мен ме трогна майката на Антония.

# 417
Много рано започват с проблемите явно. Sad
Свекъра чухте ли като пита Светлана "Ще се разбираме ли?" Laughing
На Георги и Гергана само майките май присъстваха. На Наско родителите аз не ги видях.

# 418
  • София
Гледах Витомир при Гала, още преди първия епизод! Тогава той каза, че специалистите са изкоментирали за Антония, че "тя без мъж няма да си тръгне от предаването" и че била едва ли не крайно отчаяна!
Атанас като човек от малък град, израстнал в патриархална обстановка, преминал през доста тежки моменти, предполагам че и той отчаяно се нуждае от партньор, който да му е опора, подкрепа, да внася уют в живота му!
Така че според мен това предопределя тази припряност с която се награбиха А-тата! Просто те искат да им се случи, нервни са (нормално, и най големия непукист би бил нервен), притеснени са, че ги снимат и дето има една приказка "от вратата за краката" по-добре по-бързичко да минат през опознаването и разчупването на нервното напрежение!

Докато ги гледах тези двамата и се сетих за разни книги, които съм чела и в които е имало уредени бракове! С течение на времето хората са се научавали да живеят добре заедно ( в добрия случай  Mr. Green ), да се уважават и почитат и след известно време се появява и някакъв вид обич и привързаност! ( да не говорим, че в днешно време тази практика все още съществува в някои краища на света)

# 419
  • Тра-ла-ла
На Наско родителите аз не ги видях.
На Атанас баща му е починал при мисия в Камбоджа. Не знам преди колко време, но е било отдавна

Общи условия

Активация на акаунт