Женени от пръв поглед

• 59 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Велико Търново
Изразяването на мнение е едно, и никой не оспорва правото на даващия/пишещия/ го, но поставянето на грозни епитети е друго, и говори за възпитание/или по-точно за липсата му/. Чета темата, но последните страници ме провокираха да пиша Tired

# 691
Покажи се като възпитана и ни кажи нещо умно и деликатно за участниците.  Peace
За мен те са еднопланови, да не кажа карикатури, такива са показани. Това са роли и аз обсъждам ролите. Не ме интересува на кого са деца и къде са им офисите.

# 692
# 693
Момичета /щото съм далеч от мисълта, че един мъж би се занимавал да коментира темата/, някой има ли инфо за участниците повече от показаното по телевизията? Няма да коментирам повече грозните коментари и квалификации. Те говорят сами за себе си.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 14:37 от seti

# 694
  • Велико Търново
Няма да коментирам повече грозните коментари и квалификации. Те говорят сами за себе си.
Peace

# 695
Стига сте се правили на света вода ненапита, събрали сме се да си коментираме, мисля че участниците в предаването са се сетили отдавна ,че ще бъдат обсъждани и едва  ли ще седнат да четат нашите коментари, всеки има различни очи и уши, различно вижда и мисли

# 696
Де да беше това единствената тема, в която потребители казват на други как е правилно да се мисли и говори. Ето, аз например точно от подобна тема идвам в тази.
А че ще ме обявят за невъзпитана - слабо ме интересува.  Peace

Попитахте за предложение за анкета. Моето е: в коя двойка най-напред ще има конфликт?

# 697
Стига сте се правили на света вода ненапита, събрали сме се да си коментираме, мисля че участниците в предаването са се сетили отдавна ,че ще бъдат обсъждани и едва  ли ще седнат да четат нашите коментари
За четене, предполагам, че четат, но трябва да са очаквали, че ще ги коментират и то всякак. Не се прави за първи път риалити в България, знае се какви са негативите като се покажеш по тв.

Между другото, предаването малко ми напомня на стилистиката на "Такъв е животът", което пък ми беше любимо и много ми липсва... Simple Smile

# 698
Аз също прочетох темата от край до край, придържам се към мнението на Сети!
Ама много сте забавни всички.Само отклоненията за Овните нещо ми бяха скучни!
Успех на всички участници, дано да оцелеят след целия този интерес към тях  #2gunfire
И на мен също всички са ми интересни, независимо кой какъв бил. Все пак това си е социален експеримент/ако всичко е реално/ и точно за това е интересен.
 Бих се радвала ако се споделат повече неща за участниците, пикантерийки ,ако някой разбере. Блягодаря за фейсбук профилите  Peace

# 699
  • Mediterraneo
Гледах епизода онази вечер, първи ми е. Ами изненадах се. Не очаквах. По- скоро предположих, че е пълна боза, но нещо в предаването ме грабна.
Двойките са си дали дупетата под наем, сега ще си търпят и негативите от това. Всеки, излязъл в публичното пространство чрез такова реалити, трябва да приеме нездравия интерес към себе си.

# 700

Двойките са си дали дупетата под наем, сега ще си търпят и негативите от това. Всеки, излязъл в публичното пространство чрез такова реалити, трябва да приеме нездравия интерес към себе си.

Така си е, иначе всички щяхме да хукнем  Laughing

# 701
Здравейте на всички Simple Smile
Аз имам съвсем малко инфо от вчера.

Скрит текст:
Снимките са приключили, но Светлана и Стефан живеят все още заедно, наистина изглеждат много щастливи. Много са готини и двамата като хора, земни са и много се надявам и за напред да им се получи.

# 702
  • I want it all and I want it now.
Браво. Wink
Дано всички да намерят това, което търсят.  Peace

# 703
Здравейте на всички Simple Smile
Аз имам съвсем малко инфо от вчера.

Скрит текст:
Снимките са приключили, но Светлана и Стефан живеят все още заедно, наистина изглеждат много щастливи. Много са готини и двамата като хора, земни са и много се надявам и за напред да им се получи.

Олеле , точно за тази двойа не очаквах , че ще останат заедно ,явно както в много случаи опаковката лъже

# 704
Записвам се и се връщам да чета.
Георги ми е мн симпатичен, но съпругата му - не. Най-сладки са ми Атанас и Антония, мн истински, лъчезарни.

Общи условия

Активация на акаунт