Женени от пръв поглед

• 59 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Berlin
Абсолютно законен си е, да. Така рекламират. Laughing
Аз отивам да търся какво означава SAP консултант, че само фирмата съм чувала. Laughing

# 76
  • Варна
Е, след 7 години какво да се вълнуваш Laughing Като се бухваш в непознатото тогава си е за вълнение.

# 77
Да се вълнува какво я чака-ок. Ама тя се вълнува ,че се жени. Пък се вкарва и във филми-какво щял да си помисли сутринта,пък какво щял да каже. Сватбата е реална-ок,но кой я приема като действителност,а не просто като акт. Пък и този срок от 1м ми е някак недостатъчен.

# 78
  • София
Абсолютно законен си е, да. Така рекламират. Laughing
Аз отивам да търся какво означава SAP консултант, че само фирмата съм чувала. Laughing

Внедрява SAP процесите в една компания. Далече е от моята професия, но нещо свързано със счетоводството е. Във отдел Финансии висеше постояноо и те ми повтаряха този документ е по SAP вече.Май нещо като ISO за счетоводаство.

# 79
Водещата не ми е любима и, ако намали този патос при говорене, ще ми е по-поносима май  Grinning
Наистина не разбирам, не четат ли тук-там, да се ориентират какво е мнението на публиката за хората, които постоянно избират за водещи!? Thinking Много рядко да се намери някой, който да не каже за Ивелина Павлова, че не я харесва или просто нищо да не каже. Поне е спряла да хихика докато говори, че това пък е още по-дразнещо. "Библиотекарка" е много точно определение за това, което внушава с образа си. Laughing

# 80
Права си, Бижу. Предполагам, че има екип, който да следи за мнението на зрителя /все пак нали гонят така любимият им рейтинг/. Но не се съобразяват... Градивната критика е само понятие  Simple Smile

# 81
  • Варна
Само аз я харесвам Евелина явно Mr. Green В смисъл не ми е любимка някаква, но не ми е и неприятна и дразнеща. А в лице ми е доста симпатична.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 12:03 от Месечинка виторога

# 82
  • Berlin
И аз не я харесвам (не е ли Евелина?). Също и една друга водеща има, с която са ми като близначки, тя сега води сутрин в едно радио.. уф, изхвръкна ми името. Май заедно бяха преди много години в БНТ ли, бТВ ли.

# 83
  • Варна
Нямам представа с Е или И е, коригирах все пак.

# 84
Гледах, хареса ми. Интересен експеримент.

# 85
И аз не я харесвам (не е ли Евелина?). Също и една друга водеща има, с която са ми като близначки, тя сега води сутрин в едно радио.. уф, изхвръкна ми името. Май заедно бяха преди много години в БНТ ли, бТВ ли.

Ива Дойчинова? Сетих  се - и на двете тембъра на гласа им е дразнещ. И звучат наставнически и поучително. Като даскалици.

# 86
Не знам дали е Евелина или Ивелина и ми е без значение.
Да, другата водеща е Ива Дойчинова, за която казвам, че говори така задъхано, все едно в същия момент докато говори нещо по радиото получава оргазъм и гледа да не и личи много. Laughing Crazy
Ми някои хора не стават да ги пробутваш за водещи колкото и да се напъват. Нямам нищо против жената, но не става за това.

# 87
  • София
Е поне ще си починем малко от Алекс Сърчаджиева  Whistling

# 88
Или водещите са като ударени от ток и не са си пили скоро хапчетата - Алекс Сърчаджиева, Петя Дикова... или са като библиотекарки или дрогирани  Laughing - Евелина Павлова, Диана Найденова... Има и други типажи, но се отклонявам от темата.

# 89
  • Тук... някъде
Записвам се и аз.Стори ми се интересен експеримент и ще го следя Simple Smile
Споделям мнението ви за водещата-безкрайно НЕсимпатична ми е и ми се струва абсолютно излишна.
Георги визуално е копие на шефа ми  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт