Женени от пръв поглед

• 59 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
С и С ми се струват и на мен много подходящи, някакви леко шантави, смели, усмихнати, мисля че добре биха си паснали  Peace

Според мен, еднакво безлични... Peace

# 151
И аз го чаках да започне с нетърпение това предаване.
На първо виждане си отиват двойките, но и аз не ги виждам заедно Гергана и Георги.
Снощната двойка Антония и Атанас си подхождат. Тя е голяма хилка. Не спря да се смее. ММ каза, че няма да я издържи дълго с това хихикане. Той пък ми се вижда малко притеснител.  Чудесно ще се допълват. Дано и занапред да е така интересно.  Simple Smile

# 152
  • Тра-ла-ла
Още почти нищо не сме видяли от участниците и е трудно да им се направят профили. Със сигурност ще има скрити лимонки. Щеше ми се някъде да публикуват визитка на всеки от тях с девиз, зодия, любим стил музика и някакви такива общи информации.

Антония и Атанас - на теория - от една черга са, ще държат на семейството предвид сходната съдба и на двамата. Дали ще се харесат....ще видим.

Светлана - щом съм я запомнила от "Сделка или не" (не гледам предаването принципно), значи ми е направила впечатление и имам някакъв блед спомен, че имаше нещо чики-рики в участието й.

Стефан - малко лигня, недорасляк, кварталното гъзарче и мислене в стил "големи мъже -големи кучета-големи скорости" (май имаше 2 питбула). Не вярвам, че е без жена 2-3(май) години. Може би е имал предвид без сериозна връзка. Със сигурност не е останал на сухо.

Гергана - не знам за нея, нямам мнение към момента. Мислех, че ще я съберат със Стефан да си кифлеят заедно Laughing

Георги - може и да не си пасне с Гергана. От една страна уж хората търсят себеподобни, ама този ми идва доста нарцис и властен тип и няма да понесе до себе си успяла жена, която да е заета колкото или повече от него.

# 153
Стефан... (май имаше 2 питбула).
6 кучета! Crazy Едно или две бяха дого аржентино.

# 154
За мен трябваше Светлана да я мачнат със софтуера , а не с автобояджията!
Гергана пък трябваше да я мачнат с автобояджията!
и тогава щяха да имат голям шлем Бинго и 3 те двойки да са печеливши, и да има и живяли дълго и щастливо заедно.

# 155
Бона, дай малко клюки  Whistling

Не гледам ТВ, затова намерих това:
В последния епизод на „Сделка или не“ участва Светлана от Перник, която очарова зрителите с позитивизъм и силен спортен дух.

За съжаление, късметът й изневери – тя реши да приеме оферта за смяна на кутиите и така изпусна възможността да спечели сумата от 5 000 лева, които бяха при нея. Вместо това Светлана си тръгна от предаването със скромните 5 лева, които бяха в избраната от нея кутия.

# 156
Стефан... (май имаше 2 питбула).
6 кучета! Crazy Едно или две бяха дого аржентино.
А вкъщи по чорапи, въпреки зоопарка.

# 157
Само 1 куче е домашно, другите са дворни явно.

# 158
Ето, например, на мен също ми направи впечатление, че Атанас не хареса Антония от пръв поглед. Сигурна съм, че очакваше момиче с друг външен вид, принцеска, и това е една от ужасните клопки на това "мачване".

На мен също ми направи такова впечатление и ми се струва, че очакваше някое по-крехко момиче и на външен вид, и като поведение Rolling Eyes .

# 159
  • Тра-ла-ла
То човек преди да иска Анджелина Джоли ...трябва да погледне себе си.

# 160
  • София
Определено ме заинтригува предаването, защо само веднъж седмично... Аз не видях категорично Атанас да не е харесал Антония, просто беше пренапрегнат с цялото това чакане и накрая просто му дойде в повече. А каква беше реакцията на Антония? В крайна сметка Атанас да не е красавец неземен. Много ме издразниха някои квачки във ФБ с обидите си към Антония, която според мен е много симпатична и чаровна. Какво като не е 50 кила, важното е, че има излъчване.
Според мен която и от двете мацки - Светлана и Гергана - няма да си пасне трайно със Стефан. И двете са доста еманципирани и самостоятелни, не ги виждам да съжителстват със свекър и свекърва  Crazy И да, за Георги ми се вижда по-подходяща Светлана.

# 161
Мисля, че повечето от мъжете няма да си харесат половинките от раз. Изобщо не го разбирам това да се влюбиш от пръв поглед. Или е голяма рядкост. Да, случвало ми се видя някой мъж да видя кажа Уау, Той е! И като го опозная да се окаже че съм се обркАла.
Всичко е комплексно.

Та за снощната двойка малко ми е жал за Атанас от сега го виждам заврян зет. Нали го взеха от общежитията...

# 162
  • София
И да, за Георги ми се вижда по-подходяща Светлана.

Аз пък си мисля, че на Георги му е необходима "трофейна съпруга". Красавица, която да е достатъчно умна, че да му се подвре подкожно и да си живее живота. Да му народи красиви деца. Висока, стройна, блондинка, с всичките качества, които вървят с блондинките, описани във вицовете, но не дотам безмозъчна, че да не си знае интереса. "Студентка" маркетинг примерно или някаква друга ненужна и глупава специалност. Flutter

Нещо такова:

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 19:58 от Popule

# 163
Много ме издразниха някои квачки във ФБ с обидите си към Антония, която според мен е много симпатична и чаровна. Какво като не е 50 кила, важното е, че има излъчване.
Че тя не е дебела! Вярно, че не е спортна мадама и има леко коремче, но в никакъв случай не е пухкава дори! Това впечатление оставя едрото и лице и бузите. Аман от съвършени барбита, дето само докато спят не правят преси... ooooh!

Изобщо не го разбирам това да се влюбиш от пръв поглед. Или е голяма рядкост.
Ми... така се влюбих навремето.

# 164
Присъединявам се и аз към темата - много ми допадна предаването, позитивно е. Дори и нито една двойка да не се запази, със сигурност може да се поразмишлява доста кое е важно при избора на партньор до живот, важното определящо ли е, за да си паснат двойките и да са щастливи и т.н. и т.н. Въобще доста провокиращо и интересно предаване.

Антония и Атанас - също смятам, че най-много си пасват, но май и на двамата предстои евентуално да го осъзнаят. Той си представяше половинката по друг начин със сигурност - може би момиче от "по-висока черга", с което в реалността надали би имал успех, но все още не го е осъзнал. Тя, от друга страна, изглежда твърде фиксирана върху идеята за брак - сякаш не беше толкова важно кое е момчето, а фактът, че най-накрая се жени. Като се абстрахираме от това, в процеса на взаимното им опознаване, мисля, че има шанс реално да си паснат, харесат и просъществуват като семейство макар и от втори поглед. Евентуален проблем би могло да е леко незрялото й поведение, характерно по-скоро за 19-20-годишна девойка, а не за 26-годишна жена - може би това, че все още живее с голямото си семейство, я прави по-несамостоятелна и предпазена от сблъсък с реалния свят. Атанас от друга страна е по-зрял, по-здраво стъпил на земята, на моменти и по-обран в поведението си. Вероятно е да се балансират и допълват добре двамата Simple Smile

Гергана и Георги са ми голяма въпросителна, 50/50  Laughing, затова и ще ми е най-интересно да проследя какво ще се случи с тях Simple Smile И аз споделям преобладващото мнение, че може би Георги щеше да бъде по-подходящ за Светлана, но...тц  Laughing И двамата са свикнали да бъдат много самостоятелни и то май от доста време са си така. Той изглежда леко самовлюбен и претенциозен, но пък и тя не му отстъпва, та ще е интересно да се види ще могат ли да мелят заедно Simple Smile Ако възникне проблем - най-вероятно ще е от негова страна поради високите му очаквания, както подчерта и сестра му.

Светлана и Стефан - той изглежда леко разглезен сякаш. За сметка на това тя създава впечатление на оправна мацка, дисциплинирана и трезвомислеща, на моменти леко студена, а може би просто има по-остри черти и излъчване, кой знае Simple Smile Струва ми се, че за тях най-малко информация получихме в първия епизод и тепърва ще разкриват повече.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 20:09 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт