Женени от пръв поглед

• 59 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
На едната сватба казаха 5 седмици заедно, на другата 6 седмици заедно  Rolling Eyes

да нали ? и аз го чух това даже превъртях кадрите назад да видя пак .. интересно ..  newsm78 Simple Smile

# 376
Ох, познавам две от приятелките на тази последната. Как ме сърби езика сега....  Mr. Green
Само една мога да напиша:
Двойка Г+Г - горкият Георги, тази въобще не го хареса, но като разбере, че е заможен и ще е "искрено влюбена". Кака ѝ, която седеше зад нея в гражданското, ще я научи как.
И не говоря за аматьорки.  Twisted Evil

# 377
  • Berlin
И аз и 3те двойки харесвам, не мога да избера една. Simple Smile Едрата жена, в бяло, кумата на СС ли е?

# 378
На едната сватба казаха 5 седмици заедно, на другата 6 седмици заедно  Rolling Eyes

да нали ? и аз го чух това даже превъртях кадрите назад да видя пак .. интересно ..  newsm78 Simple Smile
5 седмици са, някой се е объркал може би. След това май ще трябва да решат дали остават заедно или се разделят.

# 379
На мен АА не ми допадат,добродушни,но с нелогични реакции. На другите 2 двойки са напълно нормални-леко резервирани,обрани,такива,каквито са принципно между непознати хора

# 380
Ох, познавам две от приятелките на тази последната. Как ме сърби езика сега....  Mr. Green
Само една мога да напиша:
Двойка Г+Г - горкият Георги, тази въобще не го хареса, но като разбере, че е заможен и ще е "искрено влюбена". Кака ѝ, която седеше зад нея в гражданското, ще я научи как.
И не говоря за аматьорки.  Twisted Evil

А познаваш ли самата нея ? В смисъл, ако приятелките й са златотърсачки, това не значи, че и тя е  Rolling Eyes ...

# 381
  • София
Много ме радват Атанас и Антония и Светлана и Стефан. Докато първите ми бяха симпатични още от миналата седмица, сега вече мисля, че и СС имат бъдеще. И двамата са свежи, с чувство за хумор.

Ice Queen вече ме довърши  Twisted Evil Така или иначе точно ГГ ми се струват странни, но може точно заради това пък да се случат нещата. Георги ми е по-странен. И златен да е, пак не би ми паснал, на мен лично де  Laughing Много е претенциозен, мислещ, съмняващ се, може би и комплексиран. Според мен на Гергана няма да й е лесно.

Антония и Атанас са толкова готини и естествени. Мисля че при тях наистина се случи любовта от пръв поглед, физиономиите им бяха опиянени буквално.

Светлана се скумроса май на инфото за професията, музиката и кучетата, но всъщност комбинацията май не е толкова лоша. Стефан е от типа свежи градски "гъзета", обича нощния живот, мисля, че тя ще се върже като цяло в тази схема и ще се уравновесяват. Жалко, че родителите й не са дошли.

# 382
  • Berlin
Ice Queen, а не познаваш ли и Гергана, де? Simple Smile издай нещо!  Praynig  Mr. Green

# 383
И аз и 3те двойки харесвам, не мога да избера една. Simple Smile Едрата жена, в бяло, кумата на СС ли е?

Сестра й.

# 384
Ice Queen, а не познаваш ли и Гергана, де? Simple Smile издай нещо!  Praynig  Mr. Green

Не я познавам. Двете й приятелки(които аз познавам) винаги ходят в комплект с още 2.
Комплект 4 жени. Гергана не я помня, но съм убедена, че е в групичката. Просто като ги видях и ми светна всичко.  Twisted Evil
И да, просто съм убедена за края на връзката.  Mr. Green
Те и приятелките й казаха - не била излизала с подобен тип мъж. Ми не, не е. Е, ако човека потренира малко във финеса и си купи джип, всичко ще дойде на място.

Айде стига толкова, че ще изляза пак завиждащ глиган в анцуг.  Laughing

п.с. Най-готини ми се виждат С+С.
А+А пък ми се виждат прекалено отдадени още на 1ва среща. Но може би е от камерите и притеснението. Знаят, че са във формат и се престарават без да го усещат.  Simple Smile

# 385
  • София
Абе златотърсачките не трябва ли да са с по-хубава визия... Не че са грозни тези момичета (не се сещам съвсем за приятелките как изглеждаха), но определено в лице не са много очарователни. Може да не са фотогенични. А и всеки може да си пробва късмета, що не  Simple Smile

Но ми направи впечатление как едната приятелка няколко пъти каза как Георги се е влюбил. Все едно само това е важно, а не е толкова важно и Гергана да се влюби.

# 386
  • Berlin
Мерси!  Grinning Ще гледам с интерес. Ще е жалко обаче за Георги, ако Гергана се подхлъзне така, както предричаш.
Защо трябва да чакаме една седмица сега...
ОФ, още искам да пиша, ама от телефона е гадно и трябва да спя. Grinning
Казаха
, че на Гергана ще й трябва време.

# 387
  • ❌❌❌
Двойка Г+Г - горкият Георги, тази въобще не го хареса, но като разбере, че е заможен и ще е "искрено влюбена".

Майка ми също така мисли newsm78 Но Георги определено я хареса, а аз определено харесах него и чувството му за хумор, което той толкова изтъкна предния път Mr. Green Харесах ги като двойка, дано не е златотърсачка Praynig ама пък да излезе в национален ефир да търси злато - мно'о нагло бееееееееееее Naughty отказвам да повярвам Flutter!

СиС много, много, много ми харесаха и което е по-важно - и те се харесаха, но на него повече му личеше. Само с музиката не знам какво ще правят Mr. Green Не звучи като голям проблем, но за мен лично музикалните предпочитания на един човек до голяма степен са еквивалент на културата, възпитанието му. Дано Стефчо е от възпитаните чалгари Crazy (ако има такива), щото много ги харесах бееееееееееее, като тийнове са ми Hug

АиА ми станаха най-малко симпатични. Thinking Що така... newsm78

# 388
Абе златотърсачките не трябва ли да са с по-хубава визия... Не че са грозни тези момичета (не се сещам съвсем за приятелките как изглеждаха), но определено в лице не са много очарователни. Може да не са фотогенични. А и всеки може да си пробва късмета, що не  Simple Smile

Виждала съм далеч по-непривлекателни златотърсачки Peace .

ПП - някои видя ли промото за следващият епизод ? Защо Антония плачеше накрая и какво каза Атанас ?

# 389
Дай мъничко в скрит текст!

Лоша работа, искам и на трите двойки да им се получи.
С и С- има някаква химия, най-нормално отпуснати и притеснени ми се виждат. Радват се един на друг.
Г и Г ми допаднаха също, изобщо не ми изглеждат сухари, просто са по-овладяни и интелигентни и успяват да прикрият притесненията и очакванията си. Това не е лошо. Страшно красиви са, даже не поотделно, а точно като двойка, особено като ги снимаха на стълбите, си мислех, че трябва да ги вземат в някое булчинско списание.

Общи условия

Активация на акаунт