Женени от пръв поглед

• 59 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Berlin
Стефан има страхотна усмивка, там му е целият чар.

# 391
Аз пък разбрах, че една от двойките вече работела за бебе.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 23:30 от Шушон

# 392
Помня , че за Гергана казаха , че е регионален мениджър  на известна верига за облекла. На ясно съм с парите , които се изкарват на такъв мениджърски пост.......едва ли би направила компромис със себе си , заради парите на Георги.... Whistling

# 393
  • Варна
Така е но някой са на принципа колкото повече толкова повече....  Wink

# 394
А и А ми бяха крайно неестествени, напиха ли се тези хора, не знам. Да дадеш на някой току-що срещнат да те лигави така, бляк! Може би съм консерва, знам ли. Но ми стана даже неприятно на моменти. Най-много ми хареса поведението на Гергана, овладяна и с класа.

# 395
Г&Г ми бяха най-интересни, но се разочаровах. Комплексари ми се видяха и двамата... Crossing Arms
А&А ме изумиха с тези целувки . Май там ще има първа брачна нощ.Mr. Green
С&С май най-естествени бяха, но пък не ми харесват като типажи.

# 396
На мен и двете крайности не ми харесват. Нито Атанас и Антония, нито обраното поведение на Гергана и Георги. Но според мен Гергана е от хората, които се отпускат трудно. От промото за следващият епизод ми се видя като, че се е отпуснала повече. И тя и Георги.
Според мен Антония ще е малко като по-голямата му сестра. Той е по-емоционален, на моменти инфантилен, а тя ще трябва да го "обира".
Фаворити от този епизод ми са Светлана и Стефан. Но с всеки епизод си ги сменям, така че не се знае.

ПП: А първа брачна нощ имат според мен АА. Това загатнаха от промото.

# 397
  • Тра-ла-ла
А и А - чувствителни и народни ( май са прекалено обикновени и непретенциозни...чалгичка, йедене и тия 3 неща Mr. Green)
С и С - комуникативни и свежари
Г и Г - ъъъ? ...позьори...изкуствени...студени...newsm78

# 398
  • София

От къде разбра? Laughing

Според мен Атанас беше мноого пиян, само аз ли мисля така? Както всички предричат, че ще им се получи, аз пък съм на мнение, че като изтрезнее и я види без грим..кофти, но ще му мине химията Thinking

На другите две двойки поне за сега според мен- ще им се получи.

# 399
ПП: А първа брачна нощ имат според мен АА. Това загатнаха от промото.
Пуснаха, че тя е в леглото сама, а той на един съседен диван ли, стол ли е спал? А ми се стори, че сякаш се беше понапил.
Като ги пуснаха после как вървят по улиците, всички бяха, само А беше на работа и някак замислен и недоволен. Или пък се е ядосвал, че не може да отиде на срещата?

# 400
Nimfi4ke,и аз не мисля,че ще ги бъде. Вярно май е пиян. Таза свръх превъзбуденост няма как иначе да се получи при 1ва среща

# 401
Подпийнал си беше със сигурност, но то такива вълнения...
От мъжете симпатизирам на Стефан, най-мъжкарски се държа. Мисля, че Светлана няма да е разочарована.

# 402
nimfi4ka, още преди първия епизод част от екипа гостуваше в някой от сутрешните блокове и го казаха.

# 403
  • София
Супер, че сте пуснали темичка, записвам се да следя Simple Smile.

На мен най-много ми харесва Светлана, страшно ми прилича на Дженифър Лав Хюит, особено както я бяха нагласили за сватбата Simple Smile.

От мъжете определено ми допада Георги. Само дето познавам този тип мъже - налагащи се егоисти, дано да бъркам за него. Искрено се смях на тоста му, прекрасно чувство за хумор.

Двамата А нещо не са ми по вкуса...

Малко съм разочарована от сватбите, защо не ги направиха на някое по-уютно място? Колко време ще са на сватбено пътешествие? Седмица?

Аз съм 'за' тайните от кухнята, интересно ми е да проследя развитието, знаейки края.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 00:03 от -=Деси=-

# 404

Това ще да са само А+А, другите не ми се виждат толкова ...'неиздържали '  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт