Женени от пръв поглед

• 59 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
А+А пък ми се виждат прекалено отдадени още на 1ва среща. Но може би е от камерите и притеснението. Знаят, че са във формат и се престарават без да го усещат.  Simple Smile

От престараване даже няма да пропуснат първата брачна нощ.  Laughing
Не зная, може да съм консерва, но не ги харесвам, не ми се струва естествено така да се хвърлиш на врата на някого, все едно досега на верига си държан.  Rolling Eyes
Най-симпатични са ми С и С засега.

# 421
Има ли Фейсбук Гергана ? newsm78
От жените тя най ми харесва , красива , класна и много нежна
От мъжете Стефан

# 422
На Наско родителите аз не ги видях.
На Атанас баща му е починал при мисия в Камбоджа. Не знам преди колко време, но е било отдавна
Ама и майка му не видях. Не трябваше ли тя да е с питката със солта и мед?

# 423
Много сватбени емоции снощи.
Не ми допадна това, че показаха и трите сватби в един епизод.
Нищо не разбрах. Моменти оттук оттам и цялата картина ми се губи за всяка една от двойките.
На базата на това, което показаха, мога да кажа, че и трите двойки са ми интересни и ще следя какво се случва.

# 424
Здравейте! Някой знае ли коя е песента, която звучи на финалните надписи?

Мисля, че търсиш това, Beech - Lovers - https://www.youtube.com/watch?v=JmyjD4TT2E4

Това е да, благодаря Ви!

# 425
Много сватбени емоции снощи.
Не ми допадна това, че показаха и трите сватби в един епизод.
Нищо не разбрах. Моменти оттук оттам и цялата картина ми се губи за всяка една от двойките.
На базата на това, което показаха, мога да кажа, че и трите двойки са ми интересни и ще следя какво се случва.

Аз още на първото предаване споделих същото. С тези кадри оттук- оттам, ми се накъсва сюжета и става една голяма манджа с грозде. Иначе определено има "хляб и зрелище" във формата.

# 426
На Наско родителите аз не ги видях.
На Атанас баща му е починал при мисия в Камбоджа. Не знам преди колко време, но е било отдавна
Ама и майка му не видях. Не трябваше ли тя да е с питката със солта и мед?
Доколкото знам, майка му има сериозни здравословни проблеми и затова не е присъствала.
Не им е лека съдбата на тия двамата и нищо чудно, че толкова отчаяно се мятат във връзката.

# 427
  • Berlin
Имало е май 1ва брачна нощ при АА, а проблемът сигурно ще е по-късно. Аз останах с впечатлението, че е по време на почивката в Барселона.  newsm78 СС също не били спали, но може и да са си говорили само. Grinning
И на мен ми е много накъсано с тези смесени кадри. Явно ще ги гледаме и 3те двойки наведнъж.

# 428
  • София
А с трите двойки ли приключва форматът или ще има и други по-нататък?

# 429
Нямате изчитане  Heart Eyes
Не вярвах, че подобен тип реалити ще ме грабне, но то успя  Mr. Green
Първата серия само поглеждах, но снощи ги изгледах отначало до край. Както и вие вече споменахте симпатиите ми се менят, любопитно ми е какво ще се случи. Г+Г са ми най- любопитни, защото ми изглеждат най- различни. Дано няма наранени след края

# 430
Антония каза нещо от сорта "не знам защо го направих това" и плачеше. Това чух аз.

И мен ме объркаха така ту едната сватба, ту другата.
Иска ми се да видим всички 15 двойки, но май само тези 3-те ще излъчват.

# 431
Вие пък все едно не сте се целували с някой на първата среща  Mr. Green Пък те даже не просто бяха на среща ами даже си се ожениха  Laughing

Докато ги гледах тези двамата и се сетих за разни книги, които съм чела и в които е имало уредени бракове! С течение на времето хората са се научавали да живеят добре заедно ( в добрия случай  Mr. Green ), да се уважават и почитат и след известно време се появява и някакъв вид обич и привързаност! ( да не говорим, че в днешно време тази практика все още съществува в някои краища на света)

Баба ми и дядо ми лека им пръст са се оженили без да се познават. Отишъл някакъв роднина на дядо ми да говори с бащата на баба ми, че имат добро, работливо момче, но от бедно семейство с много деца  и не се справят да ги изхранват, ако са съгласни да го оженят за баба ми. Дядо ми се съгласил. Не знам дали са се виждали и един път преди сватбата или направо на сватбата са се видяли, ама с много усилия, с уважение един към друг си живяха заедно до края.

# 432
Здравейте. И аз се записвам да следя темата - страшно много ми допадна това предаване и ще го следя с интерес

За А+А ще кажа, че ми дойдоха малко в повече. Като цяло са ми симпатични, но това бързане да се влюбят малко неестествено идва
За С+С - момичето ми е симпатично, момчето също, но визуално грам не ми допада. Но пък мисля, че ще си допаднат
За Г+Г - те са ми фаворити. Страшно много ми харесват визуално, като двойка, държаха се най-адекватно според мен - разчупваха леда постепенно и сдържано. Особено добро впечатление ми направи Гергана - държа се с лека дистанция, с достойнство и сдържаност. Определено мисля, че това е по-добрия вариант за първа среща, отколкото веднага да се награбят

А имам едно питане - това на Гергана втори брак ли й е newsm78
Снощи по време на снимките спомена нещо, че първата сватба била съвсем различна от тази  Rolling Eyes

# 433
Снощи по време на снимките спомена нещо, че първата сватба била съвсем различна от тази  Rolling Eyes
Да, втори брак ѝ е. Първият е бил много краткотраен, по нейни думи.
И на мен тази двойка ми е фаворит и ми хареса държанието и на двамата, за разлика от другите двойки. За първи път се виждат все пак. Има време да се опознаят. Те са ми най-интересни.

# 434
Снощи по време на снимките спомена нещо, че първата сватба била съвсем различна от тази  Rolling Eyes
Да, втори брак ѝ е. Първият е бил много краткотраен, по нейни думи.
И на мен тази двойка ми е фаворит и ми хареса държанието и на двамата, за разлика от другите двойки. За първи път се виждат все пак. Има време да се опознаят. Те са ми най-интересни.

Ясно защо тя е толкова сдържана и не бърза. Не смее много, много да се хвърля, макар, че направо се учудвам - трудно жена с един брак зад гърба си би се хвърлила така напред в нов брак с човек, когото не познава. Браво за куража й. Успех им желая  Peace

Общи условия

Активация на акаунт